Nightshade @ 14.05.2020 18:08Elīna: MēS gRiBaM bŪt Kas NeBiJis, uNikĀLs, aTvĒrT 3 vEiKaLuS, fOtOsEsIjAs SpĀnIjĀ!
Elīna: pārdod garfilda un Dior pakaļdarinājuma t- kreklus.
Sokolade @ 14.05.2020 22:40Visi noliek butterfly taču Danenbergsones pupas baloni nav nekas labaks !
Gribu izteikties par Danenbergsoni un pupas baloniem, reali storijos iztaisas super pozitiva, pupas baloni esot sapnis kas piepildijies bet tik pretigi atbild uz jautajumiem un vai pat neatbild uz ziņām , ne sveiki ne labdien, kas tas par servisu? Ļoti slikta serviss
Sokolade @ 14.05.2020 22:40Visi noliek butterfly taču Danenbergsones pupas baloni nav nekas labaks !
Gribu izteikties par Danenbergsoni un pupas baloniem, reali storijos iztaisas super pozitiva, pupas baloni esot sapnis kas piepildijies bet tik pretigi atbild uz jautajumiem un vai pat neatbild uz ziņām , ne sveiki ne labdien, kas tas par servisu? Ļoti slikta serviss
PaulaMonro @ 15.05.2020 00:49
Viņa vienmēr ļoti nelaipni atbild.
Ir gadījies arī pajautāt kaut ko par produktiem, kurus sadarbības partneri ir iedevuši reklamēt - atbild vienmēr ļoti nelaipni.
Tieši tā jau ir influenceru pievienotā vērtība (kā strādā ar produktiem un DM), nekad neuzticētu viņai kaut ko reklamēt.
Man nekas pret viņu nav, bet visu laiku nevarēju saparast, vai tikai man tā atbild.
Cik gadījies kaut ko jautāt, pat daudz populārākas influenceres atbild laipni.
Dane @ 15.05.2020 14:56Neesmu te sen bijusi,interesanti palasīt ?
Te noteikt jau ir bijis par to rakstīts,bet kur palikusi Monta,sastrīdèjušās??
Jauninjaaa @ 15.05.2020 15:00https://failiem.lv/u/uaqp3pfn
man vinja likaas forsha , bet vairs nepatiik ??? nespeeju noticeet, ka meiteneem reaali tas kostiims patik ??♀️?
kaarteejaa iedomiigaa? mani uzrunaajushi tieshi vinjas posti, un jaa, biju piemirsusi, ka bija Eliinas modeliite ?blacke @ 15.05.2020 15:05
man šī nekad nav patikusi, ir bijusi saskarsme dzīvē. bet vispār viņa pirmssākumos bija Elīnai kā modele.
Jauninjaaa @ 15.05.2020 15:07kaarteejaa iedomiigaa? mani uzrunaajushi tieshi vinjas posti, un jaa, biju piemirsusi, ka bija Eliinas modeliite ?