Bet vai redzot to, ka biļetes gandrīz nepērk, tā iedomība, ka viņa ir master koučs, nepazūd? lr nopirktas 15 biļetes no 150 17 dienās. Par kādu Arēnu viņa vēl runāja?Bombīgā @ 16.11.2024 16:43Nu tur vienkarsi ir aizgājušas smadzenes pa pieskari ?♀️ divi tirliņi dzivo.sava pasaule un redz tikai savas lupatas un doma ka visi parejie tapat,skatas tikai vinu storijus, apmekle tikai vinu veikalus un dzive sastav no Didriem. Bet nee, iedomaajies,mums ir opcija iejiet citos veikalos un redzet cenas un kvalitati drebem,mes ejam uz dazadiem pasakumiem un redzamsjaistu dzivi,izbaudam laiku ar gimeni un liekam stabilus pamatus savos bernos,kamer tie piepilda kkadus savus bernibas sapnjus un esot kurkuļi akvarija iedomajas ka ir haizivis okeana ????
CallMeAnnika @ 16.11.2024 22:46Bet vai redzot to, ka biļetes gandrīz nepērk, tā iedomība, ka viņa ir master koučs, nepazūd? lr nopirktas 15 biļetes no 150 17 dienās. Par kādu Arēnu viņa vēl runāja?
Arī iepriekšējās reizēs biļetes vajadzēja dalīt masu skatiem.
Es nokavēju. 😰 :Dsandale @ 16.11.2024 18:54
Šo storiju viņa tagad izņēma ārā. Pierādijums ka lasa forumu vai arī kāds viņai vienkārši nodod šo informāciju
sandale @ 16.11.2024 18:36Zaudēt svaru pēc dzemdībām? Elīn tu tiešām esi tik slima un neredzi cik tu kropļaini izskatijies stāvoklī kā pretīgs serkocoņš? Slimi un neveselīgi. Tev nebija nekāda liekā svara pašai. Tikais tas ko mazulis svēra un 100% pat nepietiekami jo tu badojies. Nabaga bērns un sekas ir redzamas. Vēl vienmēr sūdzējās par barošanu un nevarēja sagaidīt kad beigs bet te nu slavē ka tā varēja zaudēt svaru. Fuj pretīga vecene viņai ir fetišs uz svara zaudēšanu un tikai grib palikt stāvoklī dēļ tā. Ceru ka neizdosies bet ja kādreiz sanāks es ceru tu ļoooti apvelsies.! Jo tici man tā gadās ka ar vienu bija tā, un ar otru tā..bet nu tu neesi pelnījusi ne dzīvniekus ne bērnus tāpēc ceru tev Dievs to nedos. Slimā riebīgā būtne. Tu neesi māte.
Bingo777 @ 16.11.2024 23:25
Jeeeziņ…. Sēžu Un domāju cik Tu esi nelaimīga Savā dzīvē, ja no Tevis var kaut kas tāds iznākt ārā. Man reāli ir žēl šādus cilvēkus…