ha ha , didra un ņuris šo izlasīs ,un meitene dabūs rājienu😆CallMeAnnika @ 14.07.2024 15:13https://www.andelemandele.lv/perle/11141673/leoparda-svetku-kleita/Elīnas darbiniece pārdod drēbes no Buķika. Neticu, ka visas jaunas, kā norādīts sludinājumos.
Side hustleCallMeAnnika @ 14.07.2024 15:13https://www.andelemandele.lv/perle/11141673/leoparda-svetku-kleita/Elīnas darbiniece pārdod drēbes no Buķika. Neticu, ka visas jaunas, kā norādīts sludinājumos.
Andele ir laba lieta, kur var atrast pērles, kas citam vairs nav vajadzīgas, bet tev tieši laikā. Win-win. Bet šeit situācija dīvaina, ka darbiniece pārdod itkā jaunas drēbes. :Dnovērotāja @ 14.07.2024 15:48Side hustle
skatoties tos video ,kur viņa stāsta, ka visus cienās un redzot kā viņa taisa un kā tas izskatās, tiešām, nelabi palika !🤢🤢🤢🤢amoreamore @ 14.07.2024 16:06Es nekad neēstu kaut ko, ko tā netīrele ir gatavojusi bāžot tur savus knaģus. Aiz tiem nagiem taču jauna civilizācija jau attīstas, fuuuuuj. ?
DomuGrauds @ 14.07.2024 19:25Nauris uz nedēļu aizbrauc.
Mamuļa klāt ?☠️ nedod dievs palikt ar Džois divatā
Mayaaa @ 14.07.2024 15:15ha ha , didra un ņuris šo izlasīs ,un meitene dabūs rājienu?
Šis ir viens no iemesliem kāpēc bija mans komentārs par anonimitāti. Nu bāc, to bijušo neapmierināto darbinieču postu ietekmeles storijos man liekas sen ir vairāk kā bijušas darbinieces tauriņā. Ja neviens nespēj saņemt sevi rokās un pateikt atklāti - tas mazina ticamību un viena brīdī gribas domāt, ka puse to "gribu palikt anonīma" postu ir pašas ietekmeles sacerēti, lai būtu kontents. Un nē, es neattaisnoju Elīnu. Es vienkārši saku, ka ja kāds grib viņu atmaskot ar tik nopietnām lietām kā melnā kase, nemaksā nodokļus, no darbiniekiem prasa lietas ko likums neļauj prasīt - tam vajag pierādījumus...Kotulūr @ 14.07.2024 11:14Es nevaru.... tās čīkstules par to ,ka cik drausmigi strādāt pie didrihsoniem. Ja tiešām? Par to jau runa visus tos gadus kopš viņiem ir bode. Bet ir tas kuras iet tur strādāt un tad čīkst. Es saprotu ,ka didrihsone ņem darba cilvēkus, kuriem nav izglītības. Tad sanāk tam ,kuras iet pieteikties darbā, labi ja ir 12.klasu izglītība. Bet nu meitenes, var taču iet citur strādāt. Trūkst veikalu ,kur iet meklēt darbu? Iet un pēc tam čīkst, cik debilam ir jābūt, lai ietu un pelnītu viņiem naudu ?!?!?!?
Kāpēc Amanda turpina sadarboties ar Elīnu? Skatos Amandas storijus un postus no Japānas, ļoti interesanti, ir gan vietējā kultūra, gan ēdiens, ko sasaista kopā ar savu profesiju. Viņa pati spēj veidot labu kontentu. Tā ir apzināta vēlme bojāt savu reputāciju?amoreamore @ 14.07.2024 16:06Es nekad neēstu kaut ko, ko tā netīrele ir gatavojusi bāžot tur savus knaģus. Aiz tiem nagiem taču jauna civilizācija jau attīstas, fuuuuuj. ?
Tu gribi,lai viņa,tagad to saltu izņem parāda storijos,un pasaka "Tagad es pīpeju saltu"?😂 Tie ,kas uzsākuši pipēt,un pirms tam nepipēja,tie sevi nereklamē un nevicinās apkārt,kas pamana ,tas pamana,pat radiem baigi nereklamē.debestinaa @ 14.07.2024 20:45Pēdējā laikā gandrīz katru dienu var redzēt kā storijos pavīd kaut kur saltiņi, bet visu laiku dievojas, ka nesmēķē. Uz to diez nav ko teikt viņai? Vismaz būtu atklāti pateikusi ka ir tāda lieta un viss, nevis šitā melošana ????
Ļoti vienkārši. Nevajag turpināt stāstīt, ka to nedara. Tas pats, kas ar alkoholu. Nu nevajag tēlot no sevis to, kas neesi. Neviens nepiesietos par to ka storijos ir sākti vai cigas vai alkohols, ja viņa pati gadiem nestāstitu, ka tas ir tabu un turpina to stāstīt par tad, kad entas reizes iekritusiKenty @ 14.07.2024 21:24Tu gribi,lai viņa,tagad to saltu izņem parāda storijos,un pasaka "Tagad es pīpeju saltu"?? Tie ,kas uzsākuši pipēt,un pirms tam nepipēja,tie sevi nereklamē un nevicinās apkārt,kas pamana ,tas pamana,pat radiem baigi nereklamē.
varbūt tur meitenēm tāds darbinieku “bonuss”? Kaut kādā vērtībā var dabūt drēbes bezmaksas katru mēnesi?CallMeAnnika @ 14.07.2024 15:13https://www.andelemandele.lv/perle/11141673/leoparda-svetku-kleita/Elīnas darbiniece pārdod drēbes no Buķika. Neticu, ka visas jaunas, kā norādīts sludinājumos.
Ja kāds medijs šo lasa, uzaiciniet Elīnu uz interviju un pajautājiet par viņas sarkanajām līnijām, kā tās ir mainījušās. :D Būs skatījumi un reitingi garantēti.2biletes @ 14.07.2024 21:48Ļoti vienkārši. Nevajag turpināt stāstīt, ka to nedara. Tas pats, kas ar alkoholu. Nu nevajag tēlot no sevis to, kas neesi. Neviens nepiesietos par to ka storijos ir sākti vai cigas vai alkohols, ja viņa pati gadiem nestāstitu, ka tas ir tabu un turpina to stāstīt par tad, kad entas reizes iekritusi
Ne-anonīmi var rakstīt VDI vai VID, ne ietekmelei. Uzrakstot soc. tīklos atklāti, rakstītāju noēdīs Elīnas fanes.2biletes @ 14.07.2024 21:15Šis ir viens no iemesliem kāpēc bija mans komentārs par anonimitāti. Nu bāc, to bijušo neapmierināto darbinieču postu ietekmeles storijos man liekas sen ir vairāk kā bijušas darbinieces tauriņā. Ja neviens nespēj saņemt sevi rokās un pateikt atklāti - tas mazina ticamību un viena brīdī gribas domāt, ka puse to "gribu palikt anonīma" postu ir pašas ietekmeles sacerēti, lai būtu kontents. Un nē, es neattaisnoju Elīnu. Es vienkārši saku, ka ja kāds grib viņu atmaskot ar tik nopietnām lietām kā melnā kase, nemaksā nodokļus, no darbiniekiem prasa lietas ko likums neļauj prasīt - tam vajag pierādījumus...