kā iegūt vairāk sekotājus - dzemdēt LIVE 😀CallMeAnnika @ 26.04.2024 23:23Nevaru iedomāties, ko viņa varētu pastāstīt, kas būtu 9 eiro vērts. Hmm... Kā nogremdēt biznesu? :D
Veiksme @ 27.04.2024 06:24ler_chek šķiras un dala ar vīru visus īpašumus. Nez, didra arī sekos piemēram? ?
jā,es arī lasīju,kautkur Facebook dzīlēs🙂bet var jau arī redzēt,ka pa māju dzīvojas Lerčiks,mazie bērni un viņas mamma.Bija rakstīts,ka viņa tur to impēriju uzcēlusi, vīrs tikai tā,smukām bildēm, nu sagrozīja viņam prātu lielā nauda.Tā ir,kad pat savas dziļi privātas lietas izrāda visai pasaulei.Bet viņai tie video tiešām skaisti,didra tur var mēģināt kopēt, bet iznāks vien čiks.🤣Un kā Ļerčiks audzina savus bērnus,tiešām malacis,didrai ir ko mācīties.Kādas Ņuris grāmatas tur padusē nesa? Neizskatījās,ka baigi tērējies,jo grāmatas dārgas.Lasīs bērnam priekšā. Nauri,sākumā nopērc lielas krāsainas grāmatas, un māci bērnam,ka tas ir sunītis,tā cūciņa un t.t.Uzdod bērnam jautājumus par to ko redzējāt,nevis kā tava sieva,velk savas lupatas un prasa Džeisonam,tev patīk? Un pati atbild,man patīk🤣lai bērns klausītos pasakas,ar viņu ir jārunā,nevis jāslēdz multene.cory @ 27.04.2024 08:55
Wow wow wow kur par to var izlasīt? Ir kāds oficiāls avots vai dzeltenajā presē?
7 gadi laulībā ir bieži tieši krīzes moments,tā kā didriķi nākošie,nu skatījumus tas laikam pacels🤣🤣🤣didra būs laimīgaVeiksme @ 27.04.2024 06:24ler_chek šķiras un dala ar vīru visus īpašumus. Nez, didra arī sekos piemēram? ?
visur,viņi pat storijos par to daudz runā :) intervija nesen ar Ļercheku bija Bastai, tur arī visu pastāstacory @ 27.04.2024 08:55
Wow wow wow kur par to var izlasīt? Ir kāds oficiāls avots vai dzeltenajā presē?
Everests @ 26.04.2024 20:25jā, atvilkas mājas, nolida blakus, uzfoceja un aizgāja prom.100 %. ?
oficiāls, intervijas izgriezums bija iekš TikTok.cory @ 27.04.2024 08:55
es arī padomāju,jā,jā pati pirku🤣noticējām🤣amoreamore @ 27.04.2024 11:41Didrene nevarētu, lūdzu, beigt lietot šitos #pati, #draudziba #labakie, #patipirku?
Man reāli apnicis jau “kancelēt” ikdienas pakalpojumus, jo tie sadarbojas ar didreni.
Nu WashCar, huļi viņiem to vajadzēja?
Kam vispār mērķauditorija ir didrenes sekotāji? Cilvēki fano par bezsmadzeņu amēbu, viņas resno pīrādziņu, zemās kvalitātes grīdas lupatām un fake lakšarī. ??♀️
viņas instagram profilā intervijas ar Bastu.Daudzi runā,ka tas tomēr varētu būt piārs,jo viņus stipri paņēma priekšā par baigo nodokļu nemaksāšanu.Tur šajā lietā daudz lielu nepatikšanu.Ja viena paliks ar 3 bērniem,neiesēdinās.Pēctam atkal satuvināsies,un būs viņiem jauna tēma instagramā,kā īzglābt mīlestību.Viņai tomēr 10milj. sekotāju.Veiksme @ 27.04.2024 11:50oficiāls, intervijas izgriezums bija iekš TikTok.
Veiksme @ 27.04.2024 06:24ler_chek šķiras un dala ar vīru visus īpašumus. Nez, didra arī sekos piemēram? ?
viņa tak teica,pirmās 2 reizes "uzsauca"Roze sarkanā @ 27.04.2024 12:02es arī padomāju,jā,jā pati pirku?noticējām?