100000000%, jo piere mati atkāpjas 😅😅😅🤣🤣🤣🤣🤣 nu viņa izskatās vēl vecākaBumbule @ 17.01.2024 12:37Elinai ir pielikta čolka!
Nu kāds Tev saltiņš :DAngelina33 @ 17.01.2024 13:20
Pat nepamanīju, ka apakšā zem kājas saltiņš aizķēries kādam?????
Ā jā, pareizi, kā es tā uzreiz to sliktāko domāju😱😂☺️Hmmm1 @ 17.01.2024 13:30Nu kāds Tev saltiņš :D
Tas jau marķieris :D:D:D:D:D
Nu ja. Kā tu tā varēji padomāt. Tak Elīnai tā ir sarkanā svītra :DAngelina33 @ 17.01.2024 13:35Ā jā, pareizi, kā es tā uzreiz to sliktāko domāju??☺️
Man Elīnas kontu rādaMartaElza @ 17.01.2024 13:43Es aizsūtju viņai skrīnu ar komentāru kāpēc nevar atzīt, ka smēķē. Laikam tiku nobloķēta. Bet no darba profila gribēju paskatīties vai ir vēl tas storijs un man pat neatrod Elīnas profilu. Kā tas var būt? Instagram brīnumainā kārtā bloķējis Elīnas kontu?
Darba profils ir sasaistīts ar privāto? Tad ja viņa uzliek bloku,tad automātiski var izvēlēties opciju,ka nobloķē visus profilus,kas ir sasaistīti ar pirmo-privatoMartaElza @ 17.01.2024 13:43Es aizsūtju viņai skrīnu ar komentāru kāpēc nevar atzīt, ka smēķē. Laikam tiku nobloķēta. Bet no darba profila gribēju paskatīties vai ir vēl tas storijs un man pat neatrod Elīnas profilu. Kā tas var būt? Instagram brīnumainā kārtā bloķējis Elīnas kontu?
Blablablabla @ 17.01.2024 14:01Darba profils ir sasaistīts ar privāto? Tad ja viņa uzliek bloku,tad automātiski var izvēlēties opciju,ka nobloķē visus profilus,kas ir sasaistīti ar pirmo-privato
Hmmm1 @ 17.01.2024 13:58Man Elīnas kontu rāda
par apģērbu un modi piekrītu, tiešām sievietes,kas izskatās kā multfilmu varones, bet šeit runa par uzvedību, nekad neredzēju ,ka šīs meitenes piedauzīgi ,skaļi uzvestos.Mums viesnīcā bija japāņu pirts,un stingri bija noteikts,ka ar tetovējumu pirti apmeklēt aizliegts.Japāņi ir ļoti likumpaklausīgi,arī gados jaunāki.Tā kā tiem Latvijas čigānu aborigēniem Japānā nav ko darīt.2biletes @ 17.01.2024 12:59Tas būtu mazākais. Mūsdienu Japāna ir paraugs tam, kas notiek, kad trakas idejas kļūst populāras - 30 gandieces kas ģērbjas kā skolnieces, viss spīd, laistās, efekti, netīro apeņu automāti, trakās frizūras - Didras sapņu zeme.
Tas kas tur ir konservatīvs, tā ir attieksme pret ģimeni. Bet mode, dizains - vietu vairāk ārpus rāmjiem neatrast
MartaElza @ 17.01.2024 13:43Es aizsūtju viņai skrīnu ar komentāru kāpēc nevar atzīt, ka smēķē. Laikam tiku nobloķēta. Bet no darba profila gribēju paskatīties vai ir vēl tas storijs un man pat neatrod Elīnas profilu. Kā tas var būt? Instagram brīnumainā kārtā bloķējis Elīnas kontu?
Dalia @ 17.01.2024 17:23
Nav jēgas Elīnai sūtīt vēstules.
Elīnas privātās vēstules lasa darbinieces un Elīnai nodod ziņu tikai, ja ir sadarbības vai kaut kas svarīgs.
Elīna Instagram pati ziņas nelasa.