skaistumkopšanas sektors ir viens no lielākajiem nodokļu nemaksājošajiem sektoriem valstī - lūk ko kovids parādīja. Bļāva "ļaujiet strādāt" pa labi un pa kreisi tās darbinieces, kas lìdz šim bāza banknotes kabatās un uzrādija oficiāli minimālus ienākumus 😉joselyn @ 07.01.2024 03:45
Covid ļoti labi parādīja, ka nodokļus maksāt nav jēgas. Tās pašas subsīdijas piem.skaistumkopšanas sektoros. Iemaksātās soc.iemaksas stipri zem tā, ko dabūja atpakaļ kā covid atbalstu.
un no otras puses- tu neietu taisīt manikīru pa tādu ciparu, kādu tev piedāvātu manikīre kira tur ierēķinātu nodokli. Bļautu ka dārgi. Koks ar 2 galiemMangosaldejums @ 07.01.2024 12:00skaistumkopšanas sektors ir viens no lielākajiem nodokļu nemaksājošajiem sektoriem valstī - lūk ko kovids parādīja. Bļāva "ļaujiet strādāt" pa labi un pa kreisi tās darbinieces, kas lìdz šim bāza banknotes kabatās un uzrādija oficiāli minimālus ienākumus ?
Semmi @ 07.01.2024 11:53Pēc 2.5gadu pauzes tas notika..es ceru ka nav stāvoklī... nabaga bērni!!!!
Un par šo "NABAGA BĒRNI" nauris vienmēr pipuku rausta- kādi nabaga rekur viss ir.. JĀ Naurīt, bet materiālais neaizlāpa caurumus sirdī, kurus atstāj vecāki pofigisti.
būsim godīgi- viņa nezin kas ir ovulācija🤣🙈.magdalena333 @ 07.01.2024 12:07Es domāju, ka ar tiem pēc 2,5 gadiem domātas mēnešreizes, ka viņai atsākas. No vienas puses tas var neko nenozīmēt, jo pat, ja tagad sākas, tas benozīmē, ka viņas būs nākammēnes, ar ēšanas traucējumiem neregulāras mēnešreizes nav nekas neparasts. Ja tā, tad ovulācija ir jāķer, bet zinot Elīnu, kurai seks vispār neinteresē , un diez vai viņa sēdētu ar ovulācijas testiem un ķertu ovulaciju. Pie tam bieži vien ar neregulārām mēnešreizēm hormoni tà pat īsti nestrādā kā nākas līdz ar to nav pietiekama ovulācija utt., tā ka laiks rādīs
100% 🤣🤣🤣 tagad viņa izlasis un googlos un gudri dotais kko par ovulāciju 🤣🤣Semmi @ 07.01.2024 12:15būsim godīgi- viņa nezin kas ir ovulācija??.
Viņa teiktu:" a kas ir ovolūcija? ". ???? vai arī pat ja zina būtu:" es šodien sajutu ka man ir evolūcija" ????????
arī gribēju šo rakstīt. Man arī bija šoks. Nespēju saprast kā no dārzeņu ēšanas vispār var būt enerģija un spēks un kā viņa vēl nav nogāzusies . Ja es neesmu paēdusi man ir totāls bezspeks. Jo arī esmu tieva - bet dabīgi man tādi gēni . Tad nespēju saprast kā pie viņas svara var dzīvot uz tādas pārtikas 🤔magdalena333 @ 07.01.2024 10:26Meitenes, jūs redzējāt to sarakstu, ko viņa ielika telegram, ko vakar apēdusi? Viņa tak ir totāli slima! Cik tās ir kalorijas visas dienas garumā, pie tam, gandrīz visas tukšās kalorijas, biezpiens un jogurts varu saderēt liesākie! Un vēl lielās ar to? Tur ar steigu vajag ārsta palīdzību. Un tos kodienus mēs jau redzējām kādi viņai ir. Tur ir totāli ēšanas traucējumi
nav taianība. Tās, kas nemaksā nodokļus prasa to pašu ciparu, ko tās, kas maksā! Ja vien nerunājam par dāmām, kas klientus pieņem savā virtuvē. Labas manikīres maksā nodokļus, prasa normālu ciparu un viņām pieraksts ir 2 mēnešus uz priekšu. Nodokļu nemaksāšana ir nežēlīgi jāizbeidz visur Latvijā, tikai nemaksātāju dēļ tie nodokļi vispār ir tik augsti. Jo skolotājiem, medmāsām utt algas ir no kaut kurienes jāizrauj. Bet basic ekonomiku čìkstuļiem slinkums saprast.Semmi @ 07.01.2024 12:06un no otras puses- tu neietu taisīt manikīru pa tādu ciparu, kādu tev piedāvātu manikīre kira tur ierēķinātu nodokli. Bļautu ka dārgi. Koks ar 2 galiem
Angelina33 @ 07.01.2024 12:11Un atkal Ņuris stumj par diviem un Elīna ar savām miljons veselības problēmām brokasto ar kafiju. ✌️??♀️
jā, kalpone līdzi aizbraukusi un viņas porcija nav ierekinata, kur slimi rakstīts kas cik maksā. Tas nekas ka acīmredzami, ka kalpone arī tur ir. Es jebal ar tādiem braukt, fuj. Ja viņi tiem vecākiem uzsauc, man viņu vietā būtu neērti, ka visu ko apēd, uzskaita ko un cik un kā. 💩🤡MartaElza @ 07.01.2024 13:20Pamanījāt, ka cik daudz zem telegram postiem ir rakstīts "anne", t.i. tos liek Annnemarija.
Clara @ 07.01.2024 13:52
Viņš rij kā cūka un izskatās kā cūka.
ĢigiVigi @ 07.01.2024 12:31arī gribēju šo rakstīt. Man arī bija šoks. Nespēju saprast kā no dārzeņu ēšanas vispār var būt enerģija un spēks un kā viņa vēl nav nogāzusies . Ja es neesmu paēdusi man ir totāls bezspeks. Jo arī esmu tieva - bet dabīgi man tādi gēni . Tad nespēju saprast kā pie viņas svara var dzīvot uz tādas pārtikas ?