Pupka @ 07.12.2023 19:44
Un operas WC noteikti noreklamēs to kleitu un krūšturi ??
Everests @ 07.12.2023 19:30Nejau tie salašnas ies uz operu. Uzvilks savu maukas kleitu un pēdiņs savas adenes? ???
es nespēju noticēt, ka es uzmineju. Jejbogu, man nav vārdu 😶🌫️😶🌫️😶🌫️😶🌫️Everests @ 07.12.2023 19:30Nejau tie salašnas ies uz operu. Uzvilks savu maukas kleitu un pēdiņs savas adenes? ???
Pupuķis @ 07.12.2023 20:15
Eu, Ņurim toč ādenes!! Bija tak tās superīgās strīpainās un kādas vēl ne, tipa, pieklājīgās bikses, ko tad tās vairs nevelk un Buķiku nereklamē?
Pupuķis @ 07.12.2023 20:21Elīna gan, protams, savus briesmīgos milzu platformas zābakus uzvilkusi. Tak reklamēja kaut kad šādam apģērbam daudz piemērotākus, pieguļošus zābakus ar smalku papēdīti.
nosviests mammai,jo kà izràdîjàs viņi mēdz slimot. Neviens taču nepateicaPureGold @ 07.12.2023 20:42Es te ikdienā baigi nesekoju līdzi Elīnas story, tāpēc nezinu, kas jauns. BET WTF, viņai ir jauns suns? Kur tad Rada palika, tas franču buldodziņš? ?
Tas jau ir cits stāsts,bet par šito kalnu labāk ,lai kliņģeris lido ne bērns.Uz kalniem viņus kā tā labāk nelaist ar bērnu.To tāpec ,ka tel vienmēr lidzi ,lai nofilmētu,lezens kalns arī bistams ar telefoniem rokāmagdalena333 @ 07.12.2023 18:31Kenty, šeit nav stāsts par kalnu kā tādu, bet gan, ka Elīna atrada laiku, lai nobrauktu pa kalnu bez biksēm ar kliņģeri, bet nav varējusi atrast laiku nobrauktu pa kalniņu ar savu bērnu (Rīgā ir daudz kalniņu, kaut vai uzvaras parkā, ja reiz nepieciešms lēzanāks). Viņa pati apgalvoja, ka padspit gadus nav braukusi pa kalniņiem, un tā vietā, lai šo prieku izbaudītu ar savu dēlu, viņa ne tikai nepavada laiku ar savu bērnu, bet filmè kārtējo tupo reklāmu!
gribuiemestkapeiku @ 07.12.2023 20:44nosviests mammai,jo kà izràdîjàs viņi mēdz slimot. Neviens taču nepateica
PureGold @ 07.12.2023 21:32
Un tas jaunais suns neslimos? Vai tas paņemts tikai, lai saturu veidotu... varbūt drīz Butterfly būs pieejami suņu apģērbi, tāpēc viņai vienkārši vajadzēja modeli priekš tā. ?
mayja @ 07.12.2023 21:52Annas storijà var redzēt punci ?
man jau likās, ka viņa diezgan pieticīgi, bez pompa, bet tā patiesi teica, ka neiedomājās, ka viņai patiks. Un forši, ka patīk! Man liekas forši, ja cilvēks iet un kaut ko uzzina jaunu. Nu, nav viņa inteliğentākā, bet ir labi, ja cilvēks kko cenšas iepazīt jaunu. Un man arī likās, ka sağērbušies abi ok, es tiešām gaidīju ka uz operu aizies prostitūtas stilā, bet nē. (Piekrītu par zābakiem) ir pietiekoši daudz cilvēku, kas uzskata, ka klasiskās mākslas kā klasiskā mūzika un balets ir garlaicīgi, nav Elīna viena, manuprāt.Malibu Steisija @ 07.12.2023 21:32Sviests. Elīna šokā, ka balets mums Latvijā ir labā līmenī. Un patīkami pārsteigta, ka iekšā filmēt un fočēt nevar. Nu bāc...
Kādreiz varētu viņa izlīst no savas butterfly kastes ārā. Ko tad viņa domāja, ka LV balets ir slikts un vienkārši kaut kas lēkā pa skatuvi? Balets kā māksla visur būs līmenī, jo balets kā kultūra ir uz perfektāko perfekcionismu tendēta. Bet tie viņas teksti... Es nedomāju, ka LATVIJĀ būs tik labs balets.
Vai nav sajūta, ka viņiem patiesībā tā Latvija riebjas? Nodokļi slikti, valdība slikta, nedomāja, ka balets te būs tik labs, par kaut ko vēl viņa teica kaut kad, ka neesot domājusi, ka Latvijā var būt tik labi. Ka citur jā, bet tieši LATVIJĀ neesot zinājusi un pārsteigta. Interesanta sieviete.