AnnAjj @ 12.04.2020 16:46
Aha, es ar šo meiteni nesen uzgāju, nu pilnīgi viņu paklausīties nav iespējams,visu laiku runā vienu un to pašu.. cik nauda ir briesmīga nauda ir velns,tajā pat likā staigā firmas drēbēs, kuras nemaksā maz,dzīvo jaunajā projektā un dēlam mašīnas 200 eur vertībā. Ja padzīvotu kādu laiku bez naudiņas tad tā gan nestāstītu.? un tas ko viņa stāsta par savu sirdsbalsi... ka negāja pa ceļu kurš smirdēja,jo tā teica sirdsbalss,krč kronis ? nesen vēl story lika,kur kaut kādas pazīstamās viņai bija rakstījušas,ka nu gan pamainiijusies,jo pirms 3 mēn esot vēl teikusi,ka patīk gucci un gucci the best? Pat bībeli nekad nav atvērusi un jau tur slavinās,komēdija tā ir ...
ekspertize @ 12.04.2020 17:23Es par tādu Vavilovu pirmo reizi dzirdu. Tapēc nolēmu papētīt tās bildes. Tiešām. Logiem dīvaini stūri uz āru, durvīm malas nav taisnas, flīžu starplīnijas arī galīgi sūdīgas. ?
Tā jau tieva meitene, vēl kaut ko montē. ?♀️
ekspertize @ 12.04.2020 17:23Es par tādu Vavilovu pirmo reizi dzirdu. Tapēc nolēmu papētīt tās bildes. Tiešām. Logiem dīvaini stūri uz āru, durvīm malas nav taisnas, flīžu starplīnijas arī galīgi sūdīgas. ?
Tā jau tieva meitene, vēl kaut ko montē. ?♀️
Girlv56 @ 12.04.2020 17:25
Un teksts par to, ka nevar samaksāt internetā rēķinu.? Vispār biju ļoti izbrīnīta, ka viņai tikai 24.gadi, nav īsti skaidrs kāpēc meitenes grib izskatīties vecākas nekā ir, ai kā vēlāk nožēlos ?
Stalkerlvl1000 @ 12.04.2020 18:28Es speciāli skatījos bildes un neko nepamanīju. :D ielieciet tieši kur :D bet nu tas būtu dīvaini, ja viņa tā darītu. Viņa taču piedalās arī fotosesijās, sevi filmē. Diez vai vajadzētu pārveidot ko bildēs.
instagram paskaties viņas - dare_you_to_love , viss tik fake :D tie raksti un teksti ko runāPaulaMonro @ 12.04.2020 17:57Kura teica, ka nevar samaksāt par internetu?
Kacha5683 @ 12.04.2020 18:46instagram paskaties viņas - dare_you_to_love , viss tik fake :D tie raksti un teksti ko runā
Laila99 @ 12.04.2020 18:51https://failiem.lv/u/3z4vpwhm
Varbūt tās tikai manas acis, vai arī kamera kropļo līnijas, bet nu aizdomīgi...
es nemāku te ievietot scrīnšotu, bet tā diskusija panesās zem 13.02.2019 Dzenītes posta, ja nav slinkums tik tālu meklēt??PaulaMonro @ 12.04.2020 17:56Ja kāda atcerās, pastāstiet, ko dzenīte par danensbergsoni teica?