Diamond- @ 14.03.2020 20:48Baaaac, tik žēl, ka neaizlidoja ar visu savu butterfly teamu uz to Barselonu. Netiktu atpakaļ jo otrdien slēdz LV robežas. Nu kaaapeeec viņai pēkšņi vajadzēja lasīt ziņas, kāpēc. Būtu iesēdusies ļotenē un atā?
Apgalvo, ka 30 gados ideali izskatas
Nu nee, neticu, ka viņa ir TIK glupa! :DD Screenshot studijā! Ja tiešām, tā ir, man vienkārši nav komentāri. Saka, ka par cilvēka intelektu daudz liecina, spēja uztvert sarkasmu. Te intelekts ir -120.Momo @ 15.03.2020 09:46Didrihsone gan labā. Iet uz restorāniem, kino, es uzrakstu ka viņa atradusi īsto laiku lai apmeklētu tādas publiskas vietas un viņas atbilde vienkārši fascinē - “Jaaa, PERFKETS laiks lai to darītu. Viss kino tikai priekš mums ???“
Momo @ 15.03.2020 11:04Ja neieverojat tad viņa TIEŠĀM IR GLUPA! ??♀️
Tā pat kā visi pārejie latvieši šajā laikā.
Paldies. :D Jēziņ, man kauns viņas vietā, goda vārds. Un cik vēl šādi totāli tupi cilvēki apkārt staigā, bails paliekMomo @ 15.03.2020 10:58Tam kuras pieprasa screenshotu. ???
https://failiem.lv/u/eq7vktf4
Montyna @ 15.03.2020 10:16Juta smejas ka meitenei kurai zem 3 tukstosiem sekotaju, max ap 90 like pie bildem. Bet lai pati paskatas uz sevi, cik vinai sekotaju, un cik like lie bildem. Skumji, ka vinai tas ir tik svarigi.