C00L Dzipsy @ 30.09.2021 19:46
Āā es laikam iebraucu viņas domu gājienā. Angliski "e-shop". Angļu "e" izrunājas alfabētā kā "ī". Tad nu arī viņai sanāk "ī-veikals". Viņa tak ir english people! ?
Greyworld @ 30.09.2021 21:28Kur tieši ir atšķirība starp ādas un kažokādas izstrādājumu nēsāšanu?
Es šaubos, ka lielie aizstāvji neizmanto ādas izstrādājumus. Es personīgi neatteikšos ne no ādas, ne no kažokādas tik ilgi, kamēr tie būs pieejami.
“If people are slowly becoming aware of the cruelty of fur, leather still has a good reputation of a noble and natural material that could last a life-time. But the leather industry, just like the fur one, is causing suffering to the animals. It is also very toxic for the environment as well as for human health.”
Marla @ 30.09.2021 21:04PAŠTONĒJOŠAJAM OTRĀ PUSĒ MANA ĀDA!
mans apmetojums
C00L Dzipsy @ 30.09.2021 21:34
Ir liela atšķība vai izmantot ādu no dzīvnieka, kurš tiek nogalināts priekš gaļas, tādā veidā neizmetot pārējos resursus mēslainē un no to ādas izveidot somas, zābakus un makus. Vai arī nogalināt lapsas dēļ kažokādas. Tiešām nesaproti atsķīrību? Tad tev ir ļoti skumja un stulba dzīve. Ūdeļādas kažoks - tu taču saproti kamdēļ audzē ūdenes? Nevis, lai cilvēku pabarotu, bet lai stulbas blozgas nēsātu speciāli nogalinātus dzīvniekus savos kažokos! Kā tie turēti visi šie dzīvnieki priekš kažokādām, kādā veidā viņi tiek nogalināti? Vajag kopā ar Elīnu pastudēt šo lietu, ka nesaprot atšķirību.
But the leather industry, just like the fur one, is causing suffering to the animals. It is also very toxic for the environment as well as for human health.”
Greyworld @ 30.09.2021 21:42
Dzīvnieki ne tikai priekš kažokādas tiek nogalināti nežēlīgi. Tik pat labi cilvēks var iztikt bez gaļas, ja jau tik ļoti rūp dzīvnieciņi.
Oh, well, laikam esmu bezjūtīga.
Cerams, ka kādu dienu dzīvosim pasaulē, kura būs pilna ar lapsiņām un ūdelītēm, kā arī gotiņas turēsim kā mājdzīvniekus. Uķi puķi
Greyworld @ 30.09.2021 21:48
Iemetīšu vēlreiz.
C00L Dzipsy @ 30.09.2021 21:51
Iemetīšu vēlreiz TEV! Pirms ko pērc, izzini uzņēmumu un preci no A līdz Z. No kurienes nāk, kāpēc, kā audzēts, kā ražots, kā nogalināts.
Greyworld @ 30.09.2021 21:54Riiight, ceru, ka tu pirms pērc kosmētiku, ēdienu vai apģērbu, pārbaudi tā izcelsmi. Ceru, ka izglābsi pasauli, lai veicās ??
Sisenis @ 30.09.2021 21:55
Ja nogalināts pec bagātīga bēru mielasta ar špricīti, tad ir labāka apziņa to kažokādu nēsāt? ?
C00L Dzipsy @ 30.09.2021 22:00
Mūsdienās tas sagādā grūtības? Jā, es pērku kosmētiku kurai zinu izcelsmi un zinu to, ka tur nav darīts pāri dzīvniekiem, nav veikti arī eksperimenti uz dzīvniekiem. Apģērbu un apavu firmas arī zinu kur viņi ņem savus izejmateriālus. Tur nav nepieciešams veikt zinātnisko pētījumu vai izgudrot riteni no jauna. Atbildīgi uzņēmumi paši to sniedz saviem klientiem.