core @ 18.09.2021 23:38Te nav nekā neveselīga- teica Elīna un uzpieda kārtīgu kravu ar baraviku majonēzi :D
Skaistslaiks @ 19.09.2021 17:09Jā, Elīnas teksts, visu vasaru pārtiku no salātiem, tad kā ar tām bulciņām, saldumiem utt. Vispār man jau liekas dīvaini, ka cilvēkam jāēd visu laiku salātus, lai pēc tam varētu noesties bulciņas. Kā līdzīgi tagad, pagatavojusi veselīgu maltīti un, tad uzziež majonēzi:D Nu es man liekas neesmu nekad redzējusi, ka viņa ēstu tādas kārtīgas pusdienas kā pieklājas, tikai salātus, bulciņas un visādus citādus draņķus, vai tad tiešām nevar ar vīru aiziet kaut vai katru otro dienu uzreiz restorānu un paēst kā cilvēks, ja pašai nav laika gatavot, naudas tak ir.
Un par tiem bērniem runājot, vai viņa maz apzinās, ka grūtniecības un zīdīšanas periodā (protams, ja tam viņai atliks laika) nedrīkst sevi šitā špricēt, zieķēt paštonējošos un taisīt lielāko visas tās uzlabojošās procedūras ko viņa veic. Man liekas, ka viņa no mājas neiznāks līdz brīdim ,kad varēs atkal sevi uzlabot
Un vispār, vai redzējāt Elīnu pēdējā postā, tā pēdējā bilde, es tiešām nesaprotu, kāpēc viņai sevi šitā jāizķēmo, viņai viss pilnībā bija ok, skaista meitene, bilde pat bez filtra cik noprotu, pasen taisīta, nu žēl man viņas, žēl, ka viņas vīrs tomēr neredzēja viņā to skaistumu un nepārliecināja, ka nevajag visu šo, ko viņa ar sevi ir izdarījusi, un skaidrs ir viens, ka viņa jau neapstāsies.
la femmina @ 19.09.2021 11:32Vakars, kad izduru ausis... Viņai labāk vajadzētu palasīt kaut ko izglītojošu...
Mana frāze vienmēr pie friziera vai skaistumkopšanas salonā ir tāda visu normas robežās, tikai ne kā Didrai. 😁
Kristty1 @ 19.09.2021 22:13Iemetīšu arī savas piecas kapeikas.
Man tik tiešām ir žēl, Jūs, “sievietes”, kas sēž šeit un to vien dara kā tupi nodirš svešu cilvēku, nerunāsim par otro aktīvo grupu. Vai tiešām Jums nav bērni, ģimenes, draugi un darbi, ka sēžat šeit un izrādat savu zemo inteliģences līmeni, kas tik ļoti spiežas ārā Jūsu tekstos un domās? Tas ir skumji apzināties, ka šeit sēž sievietes, kam ir 20,30 un pat 40 gadi.
Arī runājot par covid tēmu, tās, kas domā, ka vakcīna pasargā no saslimšanas.. nu cmon, trīs klases pabeidzāt? Slimnīcā guļ cilvēki, kas ir saslimuši ar covid un ir bijuši vakcinējušies, neviens Jums nestāstīs taisnību. Kaut kur jau tā naudas ķēzīšana ir jāattaisno. Beidziet vienreiz glupi te bakstīt viena otrai pakaļas, redz vienai tas un otrai šitais. Ja esat tik lielas veiksminieces pa visām sfērām, tad, ko šeit darāt? Tikai nelaimīgi un kompleksu pilni cilvēki tā atļaujas runāt par SVEŠIEM cilvēkiem. Ja esat dāmas, tad arī uzvedieties tā! Paldies par uzmanību, cerams kādai kas aizķersies aiz auss.
Lula @ 19.09.2021 23:40
Paldies, ka pateici, tagad mainīsim dzīves ?
nu, palika labāk? ego pacēlās?Kristty1 @ 19.09.2021 22:13Iemetīšu arī savas piecas kapeikas.
Man tik tiešām ir žēl, Jūs, “sievietes”, kas sēž šeit un to vien dara kā tupi nodirš svešu cilvēku, nerunāsim par otro aktīvo grupu. Vai tiešām Jums nav bērni, ģimenes, draugi un darbi, ka sēžat šeit un izrādat savu zemo inteliģences līmeni, kas tik ļoti spiežas ārā Jūsu tekstos un domās? Tas ir skumji apzināties, ka šeit sēž sievietes, kam ir 20,30 un pat 40 gadi.
Arī runājot par covid tēmu, tās, kas domā, ka vakcīna pasargā no saslimšanas.. nu cmon, trīs klases pabeidzāt? Slimnīcā guļ cilvēki, kas ir saslimuši ar covid un ir bijuši vakcinējušies, neviens Jums nestāstīs taisnību. Kaut kur jau tā naudas ķēzīšana ir jāattaisno. Beidziet vienreiz glupi te bakstīt viena otrai pakaļas, redz vienai tas un otrai šitais. Ja esat tik lielas veiksminieces pa visām sfērām, tad, ko šeit darāt? Tikai nelaimīgi un kompleksu pilni cilvēki tā atļaujas runāt par SVEŠIEM cilvēkiem. Ja esat dāmas, tad arī uzvedieties tā! Paldies par uzmanību, cerams kādai kas aizķersies aiz auss.
Meitenex @ 19.09.2021 21:17Būtu baigie pigori, ja Elīna kadreiz reāli iestātos augstskolā un pastudētu kaut vai uzņēmējdarbību vai ko ar to sfēru, tā kā tur darbojas. Vienkārši redzesloka paplašināšanai.
Pietiktu arī ar kaut kādiem kursiem latviešu valodas gramatikā, angļu valodā uc. Tas jau būtu liels lēciens uz priekšu, jo pagaidām nekas diži uz priekšu neiet.
Elifa @ 19.09.2021 11:28Atkal bombīgais konkurss ar sprādzienu balvām. Kādreiz arī manā instagarama parādījās daudz viņas konkursu storiji, tagad neviena, ar savu stulbumu un izskatu iemantojusi tik sliktu slavu ka cilvēkiem reāli kauns likt viņas postus savos profilos. ?