Sultry @ 13.09.2021 11:30
KATRU Pirmdienu. Ko nauda dara ar cilvekiem.
Tagad Elina vērs valā savu lielveikalu ar visu biezo naudu un aitas tik skries lidzi visam mulkibam
Vilciņš @ 12.09.2021 22:42Kas Elīnai par celolītu. ????
Otrajā bildē to var ļoooti redzēt ???
Brendija @ 14.09.2021 10:32
Vispār jocīgi, viņa tik ļoti cenšas tievēt, bet ne grama nav notievējusi. Tikai resnāka paliek.
Vilciņš @ 12.09.2021 22:42Kas Elīnai par celolītu. ????
Otrajā bildē to var ļoooti redzēt ???
Mia6 @ 14.09.2021 14:17Jāaaa , šodien izskats lika nobīties !!! Un tiešām izskatās pēc dragqueen
Lai nu kas, bet aprises Elīnas gan man šķiet kā vajag. Manā gaumē. Nav ne tieva, ne apaļa. Ļoti sievišķīgs augums, ja neskaita krūtis. Pat tad, ja ir celulīts, nesaprotu kāpēc tas būtu jaapspriež. Būtu tieva, tad atkal sauktu par kaulu kambari.
Elīnas augums ir ok, bet viņas izpratne par "veselīgu" ēšanu, ķermeņa aprisēm, diētām ir ļoti nepareiza, lai neteiktu slima. Un tā apsēstā mērīšanās jau velk uz ēšanas traucējumiem, kas, bez šaubām, viņai ir. Lai dara, ko grib, bet nu ar to visu dalīties - man žēl mazo meitenīšu, kas saklausās viņas "padomos"Luī @ 14.09.2021 13:43Lai nu kas, bet aprises Elīnas gan man šķiet kā vajag. Manā gaumē. Nav ne tieva, ne apaļa. Ļoti sievišķīgs augums, ja neskaita krūtis. Pat tad, ja ir celulīts, nesaprotu kāpēc tas būtu jaapspriež. Būtu tieva, tad atkal sauktu par kaulu kambari.