Enazenaz @ 15.06.2021 23:17Aaaa, un tā,kura par to seksu prasa-sasmējos ?
Sasmējos,jo esmu ievērojusi,ka viņi ļoti reti sabučojās uz lūpām ? Pavērojiet-parasti tas ir Naurīša vaidziņš
Stambula būs tikai latviski, bet Elinčiks ir dzimusi un augusi krievi ģimenē
Redrose @ 15.06.2021 14:49
Kādēļ tevi tas interesē?
P.S. Cik tāda pulksteņa pakaļdarinājums vispār maksā? Ja jau oriģināli ir 90k, tad jau pakaļdarinājumam vajadzētu būt pāris simti..bet vai ir to vērts? Man jau netraucē , cilvēks nēsā ko grib, bet lai speciāli vēl atrādītu..
Aaaa, un tā,kura par to seksu prasa-sasmējos 😁
Sasmējos,jo esmu ievērojusi,ka viņi ļoti reti sabučojās uz lūpām 😁 Pavērojiet-parasti tas ir Naurīša vaidziņš
tāpēc arī tāds jautājums. galīgi neizskatās kā baigais pāris. Kolēģi un rutīna. Palikuši kā draugi. Kā jau elina vienā intervijā teica- mīlestība var izgaist bet kas paliek pēc tam? Mums tas ir . Lai arī ko viņa ar to domātu :Dganesha @ 16.06.2021 09:10
Man liekas, ka tas viņu mīlasstāsts un lielā mīla ir tīrākā butaforija. Tur viņiem nekā nav. Vienkārši dzīvo un strādā kopā. Tas ir viss, kas viņiem kopīgs.
Visi tie storiji par mīlestību man liekas tik mākslīgi..
Bet nu tagad 100% būs storiji, kur bučojas uz lūpām utt. ?
hujzin. Viņiem nekas nekad nav jāieverohelio @ 16.06.2021 10:10viņiem tagad arī ir jāievēro pašizolācija?
Kairi @ 16.06.2021 12:32Kāpēc jums tik ļoti uztrauc vai Elīna sēž mājās vai nē??Reti kurš ievēro to pašizolāciju un pat, ja ievēro, tad pašizolācija nav tas pats, kas karantīna. Elīna var iet gan uz veikaliem, gan āra?, lai cik ļoti jums to negribētos. Un kamēr jūs te smejat par Elīnas rotām un ko tik vēl nē, aizrautīgi klabinot taustiņus, Elīna paspēj redzēt kaut ko vairāk par Rīgu, un tērēt VIŅAS naudu tā kā VIŅAI gribas?. Un tieši tas jums skauž! ?
Kairi @ 16.06.2021 12:32Kāpēc jums tik ļoti uztrauc vai Elīna sēž mājās vai nē??Reti kurš ievēro to pašizolāciju un pat, ja ievēro, tad pašizolācija nav tas pats, kas karantīna. Elīna var iet gan uz veikaliem, gan āra?, lai cik ļoti jums to negribētos. Un kamēr jūs te smejat par Elīnas rotām un ko tik vēl nē, aizrautīgi klabinot taustiņus, Elīna paspēj redzēt kaut ko vairāk par Rīgu, un tērēt VIŅAS naudu tā kā VIŅAI gribas?. Un tieši tas jums skauž! ?
Enazenaz @ 16.06.2021 13:38
Ooo, vai tikai šī nav trakā Jelgavas Elīna? ? Viņas mīļakais vārds ir ‘skaust’,kuru arī karina katra teikuma galā.
Šodien stāsta, ka baigie sūdi notikuši, tikai nestāstīs kādi