laba @ 10.05.2021 10:12Jā, izliekas it kā viņi viņu nepazīst ?
ja neesi vēl sapratusi, visām par tevi te ir reāli vienalga :D šis forums turpināsies un te turpinās rakstīt par Elīnu, par viņas storijiem, postiem utt, patīk tev tas vai nē :D tev diemžēl neko neizdevās panākt, tikai nolīdzināties zemāk par dažu labu forumnieci, tā ka jokes on you 🤭😮 nesmuki sanāca ieberztiesIevaLapina @ 10.05.2021 10:24ne tik skumjai,lai nespētu pavadīt dienu bez Elīnas storijiem ? nabaga vīri un bērni, ja tādi vispār jums ir un nav pametuši
Ja tu būtu izlasījusi tekstu,tad atrastu arī to,kur teicu,ka man nav nepieciešama kāda atbilde šeit,jo tāpat šo vietu pulcē līdzīgi domājošie, jebšu apsēstie :DTeaPot @ 10.05.2021 10:59ja neesi vēl sapratusi, visām par tevi te ir reāli vienalga :D šis forums turpināsies un te turpinās rakstīt par Elīnu, par viņas storijiem, postiem utt, patīk tev tas vai nē :D tev diemžēl neko neizdevās panākt, tikai nolīdzināties zemāk par dažu labu forumnieci, tā ka jokes on you ?? nesmuki sanāca ieberzties
😂😂😂 tev nav viss okIevaLapina @ 10.05.2021 11:27Ja tu būtu izlasījusi tekstu,tad atrastu arī to,kur teicu,ka man nav nepieciešama kāda atbilde šeit,jo tāpat šo vietu pulcē līdzīgi domājošie, jebšu apsēstie :D
protams,ja mamma nav iemācījusi tev lasīt un nav pat mīlējusi, tad jau nav brīnums, ka ar putām mutē ir jāskrien pierādīt, ka visu dari pareizi un apsēstība ar Elīnu ir tava normāla ikdiena!! vienkārši nevajag par to dusmoties un sprēgāt :D ja tu pati nepamanīji tās 1000 lapas ir arī tavs nopelns, ne jau manējais :D protams ka par mani ir vienalga vai tad kāds teica ka ir jābūt pretēji? :D man vienkārši bija sakrājies šoks par to kā var būt tik nelaimīgi un nemīlēti cilvēki kuru visa dzīve sastāv no Elīnas :D es to nespēju saprast
cik ļoti sevi ir jāienīst lai domātu tikai par citu sievieti vairāk nekā par sevi
kā??????
vai tiešām nav darbs uz ko iet ? vai tiešām nav bērnu,ģimenes,hobiju? kaut kas ,kas liek kādu dienu neatvērt elīnas bildes un tās nepiezūmot? :DDD
vai tiešām ir tik traki ka viņa rādās visur?
ja tev kādreiz būs meita...tu arī pieļausi ka viņa ir apsēsta ar citām meitenēm nevis dzīvo normālu dzīvi? mācīsi kā ir apdirst katra pežu? Jā,pežu jo arī to jūs zūmojāt un apspriedāt:D jūs tak saprotat,ka faceb par šo forumu ir izveidota grupa,kurā jau dažas dalībnieces ir atklātas? :D tieši tas arī ir tik nožēlojami zinot dažas meitenes īsto seju..tādēļ arī sakrājās un gribējās iepļaukāt ,ka varbūt pietiks būt apsēstām
varbūt 😰 nesaprotu kapēc neskatos Elīnas storijus caurām dienām. Iemācīsi? Nezinu kam vēl prasīt!!!!TeaPot @ 10.05.2021 11:28??? tev nav viss ok
Redrose @ 10.05.2021 12:21Elīna pat 1x nav pieminējusi Kitiju ceļojumā.
blacke @ 10.05.2021 12:22
Pieminēja kā personu X. Es nesaprotu, kapēc viņa viņu "slēpj"? Ja lielai daļai tāpat skaidrs,ka Kitija ir ar viņiem, viņa tak savā profilā arī liek bildes.
💯 pilnīgi visam piekrītuvivii @ 10.05.2021 12:11Es varu pateikt personīgi par sevi - ikdienā neskatos Elīnas story, bet kad uznāk vēlme , tad tas ir kā likums, ka viņa savos story rāda, dara, stāsta kaut ko komiski dumju ?Tāda “likumsakarība” ???
+ Tās reizes, kad te - forumā runā, ei Elīna ielikusi tādu un tādu story, atkal dara dumjas lietas un runā kaut ko beztēmā. Un principā, tā arī savelkas tā kopējā bilde par viņu.
Tagad, piemēram, arī paskatījos to story par ātro zupu, bez komentāriem... pirmkārt, es tādas zupas nedzeru, neuzskatu, ka tas ir veselīgi , jo var izdomāt citas alternatīvas, lai tādas zupas nelietotu uzturā, pat ja gribas “taupīt” naudu.
Sorry - not sorry, bet es tādu info neizliktu IG, it īpaši ja vēl būtu ceļojumā. Viens ir tas, ka tu darbā esi traki, jo traki aizņemts un taisi tādu zupu, ok to es vēl saprastu, bet man tas neliekas normāli to tā afišēt un reizē tēlot baigo biznesa lēdiju, no viņas izstaro vienkārši prastums un totālākie lauki.
ļoti pareizi pateikts 👍 te vienkārši dažas ne pārāk apdāvinātas būtnes ar pārāk daudz brīvā laika nesaprot, ka neviena te nav reāli apsēsta ar Elīnu. Es, piemēram, viņai pati nesekoju, ielūru kādu storiju ik pa laikam, bet arī vienmēr tur ir kkāds feils, muļķība vai briesmīga gaume, vismaz ir par ko uzjautrināties mazliet, mazs guilty pleasure ;D nu var redzēt, ka cilvēks, sabiedrībā atpazīstams, nedomā divreiz, ko dara, kā izskatās soctīklos, dara stulbības un loģiski, ka par to runās. Ne jau tik par Elīnu ekskluzīvi runā, tak ir dafiga forumu, kur noliek visas influenceres pēc kārtas - tajos labāk Lapiņas jaunkundzei nelīst, kāda aneirisma vēl plīsīs aiz šoka.vivii @ 10.05.2021 12:11Es varu pateikt personīgi par sevi - ikdienā neskatos Elīnas story, bet kad uznāk vēlme , tad tas ir kā likums, ka viņa savos story rāda, dara, stāsta kaut ko komiski dumju ?Tāda “likumsakarība” ???
+ Tās reizes, kad te - forumā runā, ei Elīna ielikusi tādu un tādu story, atkal dara dumjas lietas un runā kaut ko beztēmā. Un principā, tā arī savelkas tā kopējā bilde par viņu.
Tagad, piemēram, arī paskatījos to story par ātro zupu, bez komentāriem... pirmkārt, es tādas zupas nedzeru, neuzskatu, ka tas ir veselīgi , jo var izdomāt citas alternatīvas, lai tādas zupas nelietotu uzturā, pat ja gribas “taupīt” naudu.
Sorry - not sorry, bet es tādu info neizliktu IG, it īpaši ja vēl būtu ceļojumā. Viens ir tas, ka tu darbā esi traki, jo traki aizņemts un taisi tādu zupu, ok to es vēl saprastu, bet man tas neliekas normāli to tā afišēt un reizē tēlot baigo biznesa lēdiju, no viņas izstaro vienkārši prastums un totālākie lauki.
Meitttene @ 10.05.2021 17:49Ok, štrunts ar to, cik te kāda tizla, stulba, neko sasniegusi, daudz sasniegusi un tā tālāk. ? BET -
Es vienīgā pamanīju, ka jaunās kolekcijas, bombisko skatu bildes, visu laiku ir fotogrāfētas dzīvoklī? ? Kur pie velna palika Dubajas skaitie skati? ??