GlorijaGrevcova @ 18.01.2026 11:48Man nav saprotams, kāpēc tur netiek doti normāli pretsāpju medikamenti. Ja abas gaudo par sāpēm. Tās kaut kādas padomjlaika tradīcijas, vai kā?
Ibumetīni un tamlīdzīgi sūdi nav domāti pēc operācijām, jo efektivitāte ir nulle. Parasti ir normāla stipruma pretsāpju medikamenti, protams recepšu un uz narkotisku vielu bāzes, taču īslaicīgi un ja nav jāzīda bērns, jāvada auto utt, kāda problēma tos izrakstīt vai iešpricēt?
Lūdzu, tās, kas ir veikušas līdzīgas operācijas, apgaismojiet mani. Man nav tādas pieredzes, man ir pieredze ar 8.zobu operāciju Latvijā, pēc kuras lietoju spēcīgu pretsāju medikamentu, un ne minūti nejutu sāpes dzīšanas procesā. Pēc deguna, pupu un vēdera plastikas tādi nepienākas vai tikai Turcijā nepienākas?
He730 @ 18.01.2026 18:07
Gobzems jau salicis negatīvās atsauksmes par šo klīniku.., es nekad, nekad nebrauktu operaret kko Turcijà, bet pēc Didras pieredzes vispār nebrauktu uz to klīniku… nu riktīga antireklāma ?
smūtijs @ 18.01.2026 17:21Pats krutākais Turcijas zobuārsts speciāli savā brīvdienā paņēma Nauri. Kā vņam smiekli nenāk šo sakot? ? viņš domā, ka nav labi saplombēts, tāpēc sprūst ēdiens? Zeme atveries ??? vēlreiz - zobu diegs ?
ieliksi palasīt, ko Gobzems salicis?He730 @ 18.01.2026 18:07
Gobzems jau salicis negatīvās atsauksmes par šo klīniku.., es nekad, nekad nebrauktu operaret kko Turcijà, bet pēc Didras pieredzes vispār nebrauktu uz to klīniku… nu riktīga antireklāma ?
krmmm @ 18.01.2026 18:23
Tādi cilvēki kā didri ir turku zelta ādere - ticēs jebkādiem zili zaļiem brīnumiem, ko turki mēģina ieskaidrot. Automatiski liekas, ka viņi varētu būt perfekti tekefonkrāpnieku upuri. Paši sev liekas baigie vipi un lux cilvēki, kam neticamas iespējas pašas lec virsū
lss @ 18.01.2026 17:26Riebjas tā Elīnas tēlošana .. pēdējais video rullītis telegramā no mašīnas - tēlo kaut kādu cietēju. Annai bija 10x smagāk un nenāk ara tāda čīkstēsana kaa no Elīnas .. atkal uzmanibas trukums, jau vairs nezina kā izrādīties