cory @ 21.01.2026 19:59
Tad jau diez ko lētāk, kā Latvijā nav. Iemetu aci pāris Latvijas plastikas ķirurgu lapās un tur cenas arī sākot no 3700 eiro. Ja ieskaita cenā viņas avio biļetes + vēl Naureļa aviobiļetes un šim viesnīcu + visas izrīšanās un kafijas, tad bez sadarbībiņas nez vai ir jēga uz Turciju testies!
Krizdole @ 21.01.2026 21:29
Nav jau runa par lētāk, abas taču teica, ka maksātu cik vajag, bet dēļ boooombīgās attieksmes tur Turcijā! Nu, ka pašam vēmekļi jāvāc, ar savu kažoku jāsedzas utt. ?
KatyB @ 20.01.2026 18:08
Visticamāk didra šim neļāva, tas mīkstmiesis kopš pazaudēja daudz naudas no balss tiesībām ģimene ir atteicies ? nez cik reizes Turcijas storijos teica ka es arī operēšos, man arī vajag… bet neviens vispār nereaģēja ?
Luna Com 2000 @ 21.01.2026 16:45Man patīk ja Didra nodirš LV ķirurgus, pati vai tad ir kaut vienu operāciju Latvijā taisijusi? Te tik slikti ķirurgi ka pie tiem neiešu, bet 3 reizes pārtaisīšu pupus. Tiešam ceru ja dabūs iekšas par neslavas celšanu!
Citronpipars @ 22.01.2026 08:36Pirmkart, tas ka viņi stāsta, ka viņus tur aptekalēja īpašnieks - miliardieris, nuuu ne mes zinām vai tas īpašnieks, moš tai klinikai 50 īpašnieki un tas ka viņš noteikti nav miliardieris tas jau toč. ? ja Elina neatškir miliardieri no milijonāra (kas ar nez vai ir šis gadijums) tad nedomaju, ka viņa atškir, piemeram, akcionāru no īpašnieka ?.
Otrkārt, tāda attieksme tajās klinikās ir, jo neviens cits izņemot krievi un visadas pabiras uz trešo valsti operēties nebrauc, bet pabirām un krieviem, tas ka tev lien dirsā ir 100000x svarigak, nekā medicinas kvalitāte, un tas savukārt ir no ļoti zemās izglītības, zināšanām un izpratnes, tapēc arī viņi uz šo iziet jo tas viņu mērķauditorijai ir vienīgā kvalitātes atskaite. Nevienam normālam cilvekam medicinas iestade nešķiris labaka vai sliktāka dēl Starbucks kafijas. Tas viss ko viņa tur runā ir tāds bullšits. Arī par cenām, nu zobi gan jau letaki jo taisa no letiem materialiem un sudigi. Nu kaa var patikt ka atverot muti pa visu muti viens milzu zobs. Eiropa zobus liekot tak katru zobu uztaisa smukā formā, protams tas jau vien sadardzina pasākumu. Kvantitāte pāri kvalitātei un sanak lētāk.
pārrēķinot turku lirās, es arī esmu miljonārsCitronpipars @ 22.01.2026 08:36Pirmkart, tas ka viņi stāsta, ka viņus tur aptekalēja īpašnieks - miliardieris, nuuu ne mes zinām vai tas īpašnieks, moš tai klinikai 50 īpašnieki un tas ka viņš noteikti nav miliardieris tas jau toč. ? ja Elina neatškir miliardieri no milijonāra (kas ar nez vai ir šis gadijums) tad nedomaju, ka viņa atškir, piemeram, akcionāru no īpašnieka ?.
Otrkārt, tāda attieksme tajās klinikās ir, jo neviens cits izņemot krievi un visadas pabiras uz trešo valsti operēties nebrauc, bet pabirām un krieviem, tas ka tev lien dirsā ir 100000x svarigak, nekā medicinas kvalitāte, un tas savukārt ir no ļoti zemās izglītības, zināšanām un izpratnes, tapēc arī viņi uz šo iziet jo tas viņu mērķauditorijai ir vienīgā kvalitātes atskaite. Nevienam normālam cilvekam medicinas iestade nešķiris labaka vai sliktāka dēl Starbucks kafijas. Tas viss ko viņa tur runā ir tāds bullšits. Arī par cenām, nu zobi gan jau letaki jo taisa no letiem materialiem un sudigi. Nu kaa var patikt ka atverot muti pa visu muti viens milzu zobs. Eiropa zobus liekot tak katru zobu uztaisa smukā formā, protams tas jau vien sadardzina pasākumu. Kvantitāte pāri kvalitātei un sanak lētāk.
Dita.D @ 22.01.2026 10:43Didra vienkārši varētu pārvākties dzīvot uz Turciju un būtu miers