Butterfly clothing

Reitings 302
Reģ: 07.11.2013
Sveikas! Vai kāda iepērkas pie Elīnas Didrihsones? Kāda kvalitāte drēbēm un esmu dzirdējusi, ka ļoti liels uzcenojums.
19.12.2018 11:13 |

Patīk
Reitings 62511
Reģ: 12.10.2022
Tastastas @ 28.02.2026 20:56
Elīna Telegram ielikusi pāris video ar savām pārdomām. Kārtējo reizi pierādās, ka šī būtne spēj domāt tikai un vienīgi par sevi. Viņa pārdzīvo ne jau par to, ka iespējams trešais karš ir sācies, ka būs cilvēku upuri, nē, nē. Elīnas galvenais pārdzīvojums ir tas, ka viņai taču ir saplānots viss mēnesis, tagad tas ir sabojāts, ka viņa taču esot sakrāmējusi koferi un vēl draugus pierunājusi braukt. Tiešām traģiski, nabadzīte. Spiesta palikt Latvijā pie sava bērna.
Viņiem ir paveicies, bet Elīna čīkst.
Ko viņa darītu, ja būtu iesprostota Dubaijā? Bildētu jauno kolekciju ar grautiņiem fonā?
01.03.2026 13:34 |

Reitings 916
Reģ: 31.07.2023
CallMeAnnika @ 01.03.2026 13:24
Neilgi atpakaļ Elīna stāstīja, ka 1,5 gadus lieto ZinZino, un stāstīja tā, itkā viņai viss ir kārtībā un mēnešreizes atgriezušās, jo viņa taču ir balansā. :D
Tagad stāsta, ka gada sākumā viņai visi rādītāji pazemināti. :D Cik daudz reižu viņa iepriekš teikusi, ka ar analīzēm viss ir perfekti? :D
Daļa zin, ka Elīna melo par mēnešreizēm un tās nav atgriezušās, bet storijos tagad pati atzīst, ka nav.
Pašai gadiem ir viss slikti, bet "uzraksti man un es tevi nokonsultēšu". Viņa ir bīstama naivai sabiedrības daļai.

Viņai ar faktu izdomāšanu nav problēmu. Vakardienas storijos stāsta, ka zinzino pasaulē ir jau 25 gadus. Tas nekas, ka zinzino tikai pagājušajā gada beigās nosvinēja 20.pastāvēšanas gadu.
01.03.2026 13:54 |

Reitings 916
Reģ: 31.07.2023
Mix @ 01.03.2026 13:01

Izskatās, ka Dievs mūsu narcisi ir pavisam pametis novārtā. Bāc, nu tādu kontentu palaida garām. Varētu sēdēt lidostas pagrabā un filmēt gruvešus, kā ilgojas pēc dēla. Varbūt vēl savainotos, ja paveiktos. Nu pats labākais, ka varētu uz kādiem sešiem mēnešiem atkratīties no dēla.

Es redzēju šorīt video no Dubajas lidostas. Diezgan pabriesmīgi.
01.03.2026 13:56 |

10 gadi
Reitings 862
Reģ: 21.11.2009
CallMeAnnika @ 01.03.2026 13:26
Un čīkst par pazaudēto naudu. Vai tad nelielījās, ka ZinZino visu apmaksā?

Tā čīkstēšana par naudu tik vēl vienu reizi apliecina, cik tomēr lieli kapeiku pisēji ir un tomēr katrs eiro ir no svara. Nav nekādi bagātnieki, par kādiem.sevi pozicionē.
01.03.2026 13:57 |

Reitings 10225
Reģ: 14.09.2024
Neilgi atpakaļ Elīna stāstīja, ka 1,5 gadus lieto ZinZino, un stāstīja tā, itkā viņai viss ir kārtībā un mēnešreizes atgriezušās, jo viņa taču ir balansā. :D
Tagad stāsta, ka gada sākumā viņai visi rādītāji pazemināti. :D Cik daudz reižu viņa iepriekš teikusi, ka ar analīzēm viss ir perfekti? :D
Daļa zin, ka Elīna melo par mēnešreizēm un tās nav atgriezušās, bet storijos tagad pati atzīst, ka nav.
Pašai gadiem ir viss slikti, bet "uzraksti man un es tevi nokonsultēšu". Viņa ir bīstama naivai sabiedrības daļai.

Sabiedrībai kopumā ir bīstamas visas šīs personas, kuras ar knapi pabeigtu pamatizglītību un bez jebkādām zināšanām veselības aprūpē, ir gatavas "konsultēt" katru par to, kādi preparāti būtu jālieto. Tas būtu 100% jāaizliedz!!
Elīna visu savu dzīvi pakārto tikai tam, lai, nevis ēstu sabalansētu uzturu, bet rautu iekšā visus Zinzino pulverus un piļuļas.
Ja arī Zinzino produkti varbūt ir ok, un kādi no tiem darboņiem saprot, kas ir kas un godprātīgi iesaka cilvēkiem tiešām to, ko viņiem vajag, tad tas, ka tur par vienu no top līderēm ir kļuvusi persona ar apšaubāmu reputāciju, kura teju katru mēnesi stāsta citu savas veselības situāciju un ir izkliegusi puspasaulei, ka izglītība ir nevajadzīga, jau uzreiz ir milzīgs sarkanais karogs. 🚩
01.03.2026 14:06 |

Reitings 822
Reģ: 30.10.2022

Tā idiote nesaprot vienu lietu. Ar gadiem tās analīzes var kļūt vēl sliktākas un uz saviem 40 gadiem viņas veselības stāvoklis būs kā vecai tantei. Un cik ir jābūt stulbai lai uzticētos MLM sūdu produktiem nevis ārsta ieteikumiem un zālēm. Tur tiešām ir problēmas ar galvu. Es viņai novēlu nekad netikt pie bērna, šādiem cilvēkiem tas ir aizliegts!
01.03.2026 14:07 |

Reitings 535
Reģ: 05.08.2023
Tagad didruksim jauns video pa konkursu, viņa pat neizlasa tos komentārus ko izlozē, ietrauga zobi/deguns/krutis vardu un vsjo ejam talak 😂😂 varēja jau vairak pacensties savu degunu atsrādāt, bet nu turks jau nesaprot ko vina tur muld savos storijos
01.03.2026 15:15 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!