smūtijs @ 05.09.2025 12:17
Šo es laikam biju plaidusi garām. Un Elīnai nelikās dīvaini, ka jau pašā attiecību sākumā Naurim viņa nepatika? Tad kāpēc viņi vispār sagāja kopā? Nauris jau redzēja, kā izmantos šo bezsmadzeņu būtni?
lieniite2015 @ 04.09.2025 20:55Un es nevaru nomierināties. Man liekas, ka gada vecāki izmitinājuši aukli savā lielajā gultā, Dž noteikti guļ viņai blakus.
Tonya @ 05.09.2025 13:38Tajā ceļojumā man visvairāk patīk tie cilvēki, kuri dodas pārgājienā sintētiskās drēbēs un ādas jakā.
magdalena333 @ 05.09.2025 15:00Everests, es arī diez vai piekristu, ka Elīnas ēšanas traucējumi ir dēļ Naura, viņš ir vairākas reizes kaut kur storiju fonā izteicies par viņas neēšanu, izteicis komentārus par viņas brokoļiem un burkāniem. Nezinu vai ir arī ok vainot vīru pie tā, ka sievai ir psiholoģiskas problēmas, nav viegli ar tādu cilvēku, tā pat kā ar atkarībnieku, viegli jau teikt, kāpēc ģimene neko nedara, bieži vien dara, pārdzīvo, bet šie cilvēki ir slimi, un vienīgais, kas viņiem var palīdzēt ir viņi paši un ārsts. Un, jā, Elīna jau badojās cik saprotu no 16 gadiem, un man liekas, ka viņas visas traumas nāk no bērnības, kaut kāda sava iedoma par nabadzību, par to, ka nebija mīlēta.
nu ja, un Nauris ir nepričom. Viņš taču pats ir teici, ka labāk patika viņas figūra agrāk. Tagad viņa tak briesmīgi izskatās, novecojusi sevi. Tad kad viņa bija "formigaka" tajās bildes arī izskatījās, ka tur vēl kaut kādas jūtas bija. Vienīgais kāpēc viņa varētu pastiprināti badoties un iztqisities, ka jūt, ka Naurim viņa vairs neinteresē. Bet es viņu vispār neatbalstu, tāds pats salašņa kā Elīna. Abi ir briesmīgi cilvēki un vecāki. Bet Elīna pati ir vainīga pie savām mentālajām problēmām.magdalena333 @ 05.09.2025 15:00Everests, es arī diez vai piekristu, ka Elīnas ēšanas traucējumi ir dēļ Naura, viņš ir vairākas reizes kaut kur storiju fonā izteicies par viņas neēšanu, izteicis komentārus par viņas brokoļiem un burkāniem. Nezinu vai ir arī ok vainot vīru pie tā, ka sievai ir psiholoģiskas problēmas, nav viegli ar tādu cilvēku, tā pat kā ar atkarībnieku, viegli jau teikt, kāpēc ģimene neko nedara, bieži vien dara, pārdzīvo, bet šie cilvēki ir slimi, un vienīgais, kas viņiem var palīdzēt ir viņi paši un ārsts. Un, jā, Elīna jau badojās cik saprotu no 16 gadiem, un man liekas, ka viņas visas traumas nāk no bērnības, kaut kāda sava iedoma par nabadzību, par to, ka nebija mīlēta.
Es teikšu tā,tas augums ,kas bija, bija suligs,formīgs,man kā sievietei "siekala" notek.Bet daudziem nenormalajiem viņa likās resna!Jo arī bildēs var redzēt,ka viņai savs augums patika,savādāk viņa slēptu viņu.Kautkādā momentā pratiņā nogāja greizi,un izleca ārā iepriekšējie ēšanas traucejumi,tajā laikā viņu pat varēja mazliet pat apskaust.Lasiju šīs diskusijas sākuma lapas,un tur tāpat kā tagad ,par viņas tievumu tika aprunāts viņas "resnums",viņa sekoja 101 nai tievai blogerei,kurai "viss bija perfekti"Nestabilais prāts viņu ir novedis līdz tam,ka viņa labrātigi atteicās no tik skaista augumaLanaLo @ 04.09.2025 21:07
Es te ta padomaju..vins tak Elinu iepazina ka seksigu sievieti ar gurniem/dupsi. Blin pat parakos vinas ig un pievienoju salidzinasanai-pirmas2 un pedejas 2 bildes ir kā viņai izmainijies kermenis uz vinasprat “idealo”.
Elinai bija tada figura..bet laikam tiesam body dismorphia vinai, izmainija visu savu augumu un seju.
Un Naura vieta ganjau arii es saktu mest aci uz to, kas vienmer ir paticis, jo acimredzami tiesi tadu vins Elinu izvelejas un iemileja. (Seksigu un formigu istajas vietas) Tagad kauli , nav vispar gurnu, ciskam nekadas muskulu masas un 2 milzigi bumbuli. Visam tak jabut lidzsvara.
Meitenes iet uz zali un ed proteinu lai tadas seksigas kajas/gurnus dabutu ka vinai bija kadreiz. Un viduklis vinai vienmer bijis mazaks neka gurni,vinas proporcijas bija mana skatijuma perfektas! Iespejams ari tamdel Nauris met acis citur…?
https://failiem.lv/u/gc8jvxf7sj
Everests @ 05.09.2025 14:08Ko jūs te Nauri vainojat, lai nu kā man viņš besitu, bet šeit jūs maldaties. Viņa jau badojas pirms ar Nauri pedinu sagāja. Arī pupi bija kompleksi un par zobiem, visticamāk pati nideja kāda randiņa un viņš tik noteikti izspļāva , ka salabos. Izmantojat tak veselo saprātu un loģiku.
LanaLo @ 05.09.2025 17:00
Pievienoju video kura Nauris izsaka tiesi savas domas par Elinas svaru! Skaidri un gaiši- mes ejam uz lielaku svaru, vibs gribetu lai ir ka kadreiz un vakaros kauli spiežas! Viss skaidri un gaiši. Nav nekada sakara Naurim ar Elinas apsestibu ar tievumu!
https://failiem.lv/u/6rrxr4vjez
nezin jau ka ir pie izslēgtas kameras. Es domāju ka komentē viņas neēšanu, un ja Nauris grib to otro bērnu, tad palasot šeit un saliekot 1+1 , saprot , ka Elīnas pārāk mazais svars novedis pie šīs situācijas. Tāpēc jau lika pie ārsta sarunu ierakstīt.LanaLo @ 05.09.2025 17:08
Elina iesmej par kaulu komentaru, bet neticu, ka vinu tas neaizker. Nauris acimredzami megina / meginajis vinai likt manit, ka vina prat nekadas problemas vinai nav bijusas ar lieko svaru un nekas nav traucejis . “Tev tiešam netrauceja?” Un vins tik tiesi atbild. Cepuri nost Naurim par tiesumu. Man neliekas, ka vins Elinai pa spalvai brauka par to problematisko eshanu
selestine @ 05.09.2025 18:03vispar vislielako vainu pie Elinas kompleksiem ir jauznemas vinas tevam.Es pati esmu bijusi teva nemileta meita,lidz savai navei vins mani necieta.
Tas loti iegriezas sirdi,visu muzu gribejas pieradit,ka es esmu ka verta..un tas tevs visdrizak ari pret Elinas mati izturas ka pret niecibu.
un ne tikai vienā krūšturī, tur ir vismaz 3 krāsas tam krūšturim vienā lokācija nomainītas (ar cilvēkiem aizmugurē, reāli, plikiem pupiem grozījusies). 🤣krixis3 @ 05.09.2025 18:40Meitenes, jautājums Jums, tā pavisam nopietni?
Jūs arī ceļojumā, ar kompāniju dodoties kalnos vai atpūsties, staigājat krūšturi? OK, es vēl saprastu, peldkostīma augša vai sporta krūšturis. Bet parastajā krūšturī?esmu ļoti atvērts cilvēks, bet šitas laikam man ir tabu, jo manā burbulī tā nenotiek. Un pat nav svarīgi cik laba ir figūra. Bet nu ne jau krūšturī.