Kas par drāmu atkal?Tastastas @ 29.08.2025 12:18Atkal princesei Pīļlūpai ir liela ģimenes drāma. Tik traka, ka vienu Sinepju graudiņa lapu lasa jau trešo dienu.
twilight Girl @ 29.08.2025 13:40Kas par drāmu atkal?
Tastastas @ 29.08.2025 12:18Atkal princesei Pīļlūpai ir liela ģimenes drāma. Tik traka, ka vienu Sinepju graudiņa lapu lasa jau trešo dienu.
twilight Girl @ 29.08.2025 13:40Kas par drāmu atkal?
Babebbq @ 29.08.2025 15:01
Pēc telegram sprediķa spriežot, kaut kas ar materiālām vērtībām saistīts. Bet nu BLA WTF , es knapi varēju noklausities to blablabla dievs, dievs, dievs ? kārtējo reizi runā tā, lai saceltu ažiotāžu un beigās tapat nepateiks, kas notika. Tik muld, viss slikti, viss pakaļā utt, lai visi prasîtu KaS NoTIcIs eLīNnn
Varbūt nemaz nevarēs to Elindiy Lielveikalu atvērt dēļ nenomaksātajiem parādiem . Un varbūt daudzas darbinieces iet prom no viņiem ,jo sāk apnikt pie Didrihsoniem strādāt dēļ zemā atalgojuma.Babebbq @ 29.08.2025 15:01
Pēc telegram sprediķa spriežot, kaut kas ar materiālām vērtībām saistīts. Bet nu BLA WTF , es knapi varēju noklausities to blablabla dievs, dievs, dievs ? kārtējo reizi runā tā, lai saceltu ažiotāžu un beigās tapat nepateiks, kas notika. Tik muld, viss slikti, viss pakaļā utt, lai visi prasîtu KaS NoTIcIs eLīNnn
Galvenais, ka instagram viņa viesistabā uz dīvāna tur kaut ko muld muld, pamostas Džeisons, ieslēdz viņam multeni, un lai viņš netraucētu viņai, šī aiziet uz otro istabu, apsēžas pie spoguļa un turpina muldēt🤦♀️🤦♀️Tastastas @ 29.08.2025 12:18Atkal princesei Pīļlūpai ir liela ģimenes drāma. Tik traka, ka vienu Sinepju graudiņa lapu lasa jau trešo dienu.
Tastastas @ 29.08.2025 12:18Atkal princesei Pīļlūpai ir liela ģimenes drāma. Tik traka, ka vienu Sinepju graudiņa lapu lasa jau trešo dienu.
jo smadzenes nemāk izdomāt , kas tur ir domāts. Iesprūda pie rindkopas 🤣🤣🤣🤣Tastastas @ 29.08.2025 12:18Atkal princesei Pīļlūpai ir liela ģimenes drāma. Tik traka, ka vienu Sinepju graudiņa lapu lasa jau trešo dienu.
emsii @ 29.08.2025 19:28Mani fascinē vnk ? pati katrā bildē sien rutoto kreklu ap vidukli un kā jūs domājat, ko modes gurū iesaka Andžai? Bingo, paiet kreklu ap vidukli ?? pizgec, kā teiktu Gobzems, man vajag oglīti ????
pzdc 😁 un satikās divas prātotājaz, 1.50 cm ar keponiem abas.. meklē džinsus kas paslaidina un pagarina 😁😁😁😁 es līkaBurkāniņš @ 29.08.2025 20:20
Viņa vēl lasmai to kreklu iegrūda, tas viņai ir jaunais modes kliedziens, visām sien apkārt tos vectēvu kreklus. Meitenes aizies uz mājām nelaimīgas, jo nezin kā atkratīties no didras. Un visi tie krekli tā pat kā jaunas ziemas jakas un svārki 2 in1 sveiciens no 2000. gadu sākuma