Omniva55 @ 26.08.2025 10:27Didra savās dejās izskatās kā mans toddler kad grib izrādīties lol es tā sasmējos
KatyB @ 26.08.2025 12:21
Tas teikums “man tek siekalas no sevis” pilnībā parāda viņas narcistisko dabu, izklausās vienkārši pretīgi. Viņas ķermenis izkatās kā 14 gadīgs puišelis nebūtu tas mega melones nu tiešām puika kas puika, vēl tās pundurveida kājas
aizmirsi kupri un lielo galvu🤣🤣siekalas viņai no sevis tek🤣🤣lai paskatās medijos komentārus par sevi, neviena pozitīva komentāra, oj, aizmirsu, visiem skauž viņas "skaistums"KatyB @ 26.08.2025 12:21
Tas teikums “man tek siekalas no sevis” pilnībā parāda viņas narcistisko dabu, izklausās vienkārši pretīgi. Viņas ķermenis izkatās kā 14 gadīgs puišelis nebūtu tas mega melones nu tiešām puika kas puika, vēl tās pundurveida kājas
L.. @ 26.08.2025 14:34"Strādāt gudrāk, nevis vairāk" - Didra ir paskatījusies atskaitēs, ko pie viņas vairāk pērk, un to taisās sabildēt. Man ir jautājums - ja preci jau pērk, kāda velna pēc tu viņu pārbildē? Kā tas ir "strādāt gudrāk, nevis vairāk", "loģiski" vai "smart thinking"?
Nu re, bija arī. Tikai nekā īpaša. Kā parasta diena. Elīna nu diez vai viņu veda un paņēma mājās, un Nauris vispār ceļojumā. Skaista bērnība Džeisonam. Nabaga bērns. Viņu vispār nevar saprast ko viņš tajā video saka. Vismaz iet bērnu dārzā, kaut vai tikai uz pus dienu.CallMeAnnika @ 25.08.2025 21:47Elīna storijus liek ar 1 dienas nobīdi. Iespējams rīt būs.
amareto @ 26.08.2025 18:00Paldies, Elīn, par šodienas zelta domu graudu - tagad uzticēšos tikai tiem uzņēmējiem, kuriem ir presīte ??
nu bet ko tur likt? Ka onļika lika foto video?mon_moiselle @ 26.08.2025 08:22Helēna arī laikam samaksāja. Gobzems teica, ka nu tikai būšot tūlīt, bet čušššš. Tāds pats kā viņa paša plaši apspriestās pērkamās dāmas vien viņš ir
Runā, kad ir to apjautusi? Cik ilgi viņa runā par ēdienu, bet vēl joprojām knakstinās? Cik ilgi viņa runā par laika vērtību, bet gadu no gada pārbildē jau 101x bildētās lupatas?CoCoBoom @ 26.08.2025 22:39Hmm...nebūs populārs viedoklis.
Manuprāt viņai vēl ļoti daudz jāmācās, bet ir kaut kas kas rezonē viņas sacītajā.
Jūtu,ka ļoti daudz nevajadzīgu kompleksu viņā ir par,ko viņa runā tikai periodiski, kad ir to apjautusi un tikusi ar to galā.
Viņa ir vēl jauna.
Īstenībā daudzas vecākas sievietes tik tālu neaizdomājas.
Viņa ļoti cenšās mācīties caur garīgo pieeju, tas nav slikti.
CoCoBoom @ 26.08.2025 22:39Hmm...nebūs populārs viedoklis.
Manuprāt viņai vēl ļoti daudz jāmācās, bet ir kaut kas kas rezonē viņas sacītajā.
Jūtu,ka ļoti daudz nevajadzīgu kompleksu viņā ir par,ko viņa runā tikai periodiski, kad ir to apjautusi un tikusi ar to galā.
Viņa ir vēl jauna.
CoCoBoom @ 26.08.2025 22:39Hmm...nebūs populārs viedoklis.
Viņa ir vēl jauna.
viņai tā"garīgā" pieeja ir Sinepju graudiņa reklāmas projekts, par ko saņem naudu.Protams, ka nenorādot, ka tā ir reklāma.Patiešām ticīgi cilvēki nemēģina visiem uzbāzt savu puskailo ķermeni, nepamet savu bērnu, un nemelo ik uz soļa tik pārliecinoši.Draudzene Anna arī pēkšņi sāk citēt Sinepju Graudiņu, kāda sakritība🤣CoCoBoom @ 26.08.2025 22:39Hmm...nebūs populārs viedoklis.
Viņa ir vēl jauna.