smūtijs @ 09.09.2025 15:34
Jā, tās acis ļoti dīvaini izskatās.
Ciena @ 09.09.2025 11:31Atkal "veselīgais" zinzino tiek reklamēts cilvēku krāpniecībai, kas arī briesmīgs uzņēmums, jo veselību pārbauda paši savās laboratorijās, kas liecina pēc viņu analīzēm, ka veselība pēc zinzino uzlabojas, kārtējie uztura bagātinātāji, kas palīdzēs visam??
MLM shēmas ir būvētas uz cilvēku apkrāpšanu, tāpēc nemaz nebrīnītos.Helita @ 09.09.2025 17:34
Analīzes ir anonīmas un viņi nezina, vai esi, vai neesi nodevis jau analīzes pie viņiem. T.i. ja nodod analīzes un tās ir sliktas, tad pēc pusgada vari nodot atkal - bet viņiem nav pieejas iepriekšējiem datiem, lai iedotu labākus rezultātus. Un nav obligāti jānodod viņu laboratorijā, vari tepat Latvijā nodot Gulbī ( maksā ~ 150 eiro).
Nu ja vien viņi neievāc kādus DNS paraugus, kas varētu būt diezgan nelikumīgi.
Zane Sallaman arī ir iesaistījusies uz pilnu klapi.Tāds nedaudz pārsteigumsCiena @ 09.09.2025 11:31Atkal "veselīgais" zinzino tiek reklamēts cilvēku krāpniecībai, kas arī briesmīgs uzņēmums, jo veselību pārbauda paši savās laboratorijās, kas liecina pēc viņu analīzēm, ka veselība pēc zinzino uzlabojas, kārtējie uztura bagātinātāji, kas palīdzēs visam??
Kenty @ 10.09.2025 13:34Zane Sallaman arī ir iesaistījusies uz pilnu klapi.Tāds nedaudz pārsteigums
pufpafvaw @ 10.09.2025 10:48tas vsp ir normāli, ka internetveikalā nepublicē sliktās atsauksmes? bet rakstot instagrama vieniga atbilde ir ka ieprieks nekadu sudzibu neesot bijis ??? pasutiju bikses, smird pec nezinu kaa, loti specifiska smaka kas nemazgajas araa nemaz, prosta miskastee izmesta nauda
Ciena @ 10.09.2025 15:03
Ne tikai, tas sākās, kad viņai bija tas lielais pasākums, kur viņa runāja publikas priekšā tur viens no galvenajiem vadītājiem bija vienas sievietes vīrs, kura šos sūd.. izplata un varat iedomāties, kā viņa bija apģērbusies visa dior drēbēs un ne jau fake, bet oriģinālās un visu laiku tā staigā, jo tas ir liels atkal veids, kā apkrāpt cilvēkus. Loģiski, taču Elīna nereklamēs, kaut ko godīgu, tas jau uzreiz visu atspoguļo, kas ir Zinzino?
Ciena @ 10.09.2025 15:06
Daudziem pirms pērk vajag uzmest aci Google maps atsauksmes par veikalu tur ir 2.7 novērtējums, pat sabiedriskai tualetei ir augstāks + Andelē pārdod tik daudz Elyndi - Buterrfly jaunas drēbes, interesanti zināt kāpēc gan??
pufpafvaw @ 10.09.2025 15:31
tagad vairak nevar redzet atsauksmes, vini izveidojusi taa, ka atsaukmes google radas no elyndi, melosana uz max
Queenyy199 @ 10.09.2025 14:22Elinchix aizvainots, jo cilvēki izgaismo viņas ēšanas traucējumus. Bezmazvai cilvēki viņu brīdina, ka tas nav sabalansēts uzturs , bet viņa uzreiz dramatizē- kas man atvaļinājumā vajadzēja norīties?
Bombīgā @ 10.09.2025 18:23Labākais kad Nauris stasta ,ka gajis bernudarza sapulce,ta zoss pusvarda vinu partrauc un kko gvelž par ēdienu. Elina tu esi debila. Vai tad vinai intereses ko par vinas bernu stasta pffff
Bitīte @ 10.09.2025 17:17Elīna šodienas storijā:"Man augums kā smilšu pulkstenis." ? Nu, Elīn, nu nav..
Tas jau sen bija skaidrs, ka viņa neies ne uz sapulcēm, ne vedīs bērnu, ne izņems bērnu. Labākajā gadījumā uz ziemassvētku pasākumu aizies, i to ja atradīs savu dārgo laiku. Tādu māti kā Elīna ir jākancelē. Viņa ir tik egoistiska..smūtijs @ 10.09.2025 19:22
Tas ir īpaši pretīgi. Pirmkārt, viņa nevar atvēlēt laiku, lai pati aizietu, otrkārt, nav spējīga klausīties, kā gāja. Tikai, es, es, man, man!