Euclid @ 15.07.2025 23:20Nodomāju tieši to pašu - šodienas storijā kā pārdzērusies tuneļa bomzene gvelž, tirinās.
Tas video ar "deju" paātrinājumā vispār - zeme atveries ?
Izskatās, ka abi ar ņuri turpina iet shock content virzienā, jo citādi nevienam vairs nav interesanti.
Tad vēl "izpārdodu savu skapi" storijā vnk divas čupas ar apģērbu pa istabu mētājas. Arī svārkus noplivina reklamējot, tad tupa nomet un ar kāju vēl pasper.
Bļe, jā, ikviens taču tā ar saviem "augstākās kvalitātes " apģērbiem dara ?
Nu rekur - enjoy failiem video
Kura nopirks Elīnas bodijus, ko pārdod savā skapī par 6 un 7 eiro? Melnais kārtīgi ierauts tur, kur saule nespīd. :DEuclid @ 15.07.2025 23:20Nodomāju tieši to pašu - šodienas storijā kā pārdzērusies tuneļa bomzene gvelž, tirinās.
Tas video ar "deju" paātrinājumā vispār - zeme atveries ?
Izskatās, ka abi ar ņuri turpina iet shock content virzienā, jo citādi nevienam vairs nav interesanti.
Tad vēl "izpārdodu savu skapi" storijā vnk divas čupas ar apģērbu pa istabu mētājas. Arī svārkus noplivina reklamējot, tad tupa nomet un ar kāju vēl pasper.
Bļe, jā, ikviens taču tā ar saviem "augstākās kvalitātes " apģērbiem dara ?
Nu rekur - enjoy failiem video
CallMeAnnika @ 15.07.2025 23:40Kura nopirks Elīnas bodijus, ko pārdod savā skapī par 6 un 7 eiro? Melnais kārtīgi ierauts tur, kur saule nespīd. :D
amoreamore @ 15.07.2025 23:14Atcerējos, ka ik pa laikam šeit ienāk sapisies Naurix un stāsta, ka mums skauž didrenes skaistums.
Jā, skauž.
Tastastas @ 15.07.2025 23:37
Es arī piefiksēju, ka svārki tiek novilkti un vienkārši aizsperti. Bombiski.
Un vēl tā savā čožā izrīvēto boģiku izpārdošana. Biznesa siļķes, jopcik ??♀️
CallMeAnnika @ 15.07.2025 23:40Kura nopirks Elīnas bodijus, ko pārdod savā skapī par 6 un 7 eiro? Melnais kārtīgi ierauts tur, kur saule nespīd. :D
mazaaduuda @ 16.07.2025 10:13
Bodijs skaitās kā apakšveļa, tāpat kā peldkostīms. Un paredzēts personiskai lietošanai. Tieši tāpēc apakšveļas veikalos neļauj piemērīt biksītes, var piemērīt tikai krūšturus. Man nekad prātā neienāktu atdot pat labdarībā šāda tipa apģērbus, kur nu vēl pārdot.
Ja vēl zem tā bodija būtu citas apenes, bet nu ir redzams, ka nē. Un kāpēc,gan jāpārdod, ja jau tik bombīgs produkts? Novalkā un izmet, nevis mēģini vēl notirgot aitiņām.
mazaaduuda @ 16.07.2025 10:13
Bodijs skaitās kā apakšveļa, tāpat kā peldkostīms. Un paredzēts personiskai lietošanai. Tieši tāpēc apakšveļas veikalos neļauj piemērīt biksītes, var piemērīt tikai krūšturus. Man nekad prātā neienāktu atdot pat labdarībā šāda tipa apģērbus, kur nu vēl pārdot.
Ja vēl zem tā bodija būtu citas apenes, bet nu ir redzams, ka nē. Un kāpēc,gan jāpārdod, ja jau tik bombīgs produkts? Novalkā un izmet, nevis mēģini vēl notirgot aitiņām.
smūtijs @ 16.07.2025 11:07
Pārdod lietotu apakšveļu jau nav ok, bet apzināti to pirkt ir vēl trakāk ?
Kirbis32 @ 16.07.2025 13:24
Nu viņa diezvai viņu mazgās 60 grādos un diezvai tas body tādus grādus izturētu.
Līdz ar to viņa var pielaist savas vāveres sliktās baktērijas!! Var pārnest piena sēni,b.vaginpzi. u.plazmu un noteikti vēl ko..nevar izslēgt to,ka viņai viss tur ok,zinot Elīnu tur Higiēna briesmīgi klibo un samīstu,iesvīdušu body būtu neprāts ņemt.
It īpaši, ja Elīna vienmēr uzsver, ka viņu bodiji ir bāze visam un nenovalkājami. :D Kāpēc tad nepatur savu melno bāzes bodiju savā skapī?mazaaduuda @ 16.07.2025 10:13
sheidiya @ 16.07.2025 15:40Oi nu kā tagad noliek sākotnēji plānoto vietu savam lupatu šovam. Kā neiedod vai pārtrauc sadarbību, tad tomēr nemaz tik labi nav - pašreizējā lokācija vēl ērtāka, vēl krutāka un būšot vēl labāk.
Prieks par tiem uzņēmējiem, kuri ar šiem lohiem nesadarbojas. Un pat ja saka, ka arī antireklāma ir reklāma, šoreiz es nepiekritīšu, jo tie, kuri ar didriem sadarbojas, viņu līmenis manās acīs krīt.
Kirbis32 @ 16.07.2025 13:20Kurpulentas??? aiz smiekliem aizrijos.
Blackhouse, kas atteica Didrihsoniem, bija iepriekš sadarbojies ar viņiem.sheidiya @ 16.07.2025 15:40Oi nu kā tagad noliek sākotnēji plānoto vietu savam lupatu šovam. Kā neiedod vai pārtrauc sadarbību, tad tomēr nemaz tik labi nav - pašreizējā lokācija vēl ērtāka, vēl krutāka un būšot vēl labāk.
Prieks par tiem uzņēmējiem, kuri ar šiem lohiem nesadarbojas. Un pat ja saka, ka arī antireklāma ir reklāma, šoreiz es nepiekritīšu, jo tie, kuri ar didriem sadarbojas, viņu līmenis manās acīs krīt.