Euclid @ 21.09.2025 13:44Man savukārt bēdīgi, ka tas paddle un bērnu atrakciju telpu projekts kopā ar didriķiem. Antireklāma un principa pēc atturēs tur iet, lai gan ideja forša.
User9891 @ 22.09.2025 10:54Nauris sāk arvien vairāk katru dienu likt kādu saturu ar dēlu tieši ar praktisko rūpju pusi (ģērbšanās, vešana uz dārziņu, utt.). Šķiršanas gadījumos, cik zinu, aizgādniecības jautājumos tieši skatās, cik daudz konkrētas vecāks ir ikdienas bērna aprūpē iesaistījies. Tas tā, ja turpina iesākto potenciālas šķiršanās tēmu, tad šis šķiet ļoti papildinoši.
Aurora22 @ 22.09.2025 19:52
Bet jums neliekas, ka Elīna pēdējā laikā vairāk cenšas vai vismaz vairāk cenšas 'parādīt', ka viņa arī iesaistās Džeisona dzīvē? Varbūt tiešām kāda saruna ar Nauri bijusi? Piemēram kā Dubaijā Nauris bija izbesījies un kameru priekšā teica, ka Elīna ir egoiste, kas domā tikai par sevi. Tad jau drošvien ne-kameru priekšā vēl nopietnākas sarunas viņiem bijušas.
Arī tajās it kā "ģimeņu dienās", kas viņiem ir. Kādreiz reāli varēja redzēt, ka Elīnai vienalga par tām dienām. Tagad vismaz kaut kā cenšas radīt iespaidu, ka viņai tās dienas arī svarīgas.
Es esmu akla, vai nekur neredzu ne Paid Partnership, ne arī #sadarbība vai #reklama?Tastastas @ 22.09.2025 17:32Hahah, Baltic Beach Hotel Didrai brokastiņas nu tik, tik lieliskas, viss tik svaigs un brīnišķīgs. Vispār nevarot ar ārzemēm salīdzināt.
Jā, jo ārzemēs nakšņojat ūķos ? un sadarbībiņas tur nevienam nevarat izlūgties ?
CallMeAnnika @ 22.09.2025 22:04Es esmu akla, vai nekur neredzu ne Paid Partnership, ne arī #sadarbība vai #reklama?
Ja par brīvu, tad viss vislabākais. Vēl viena viena manā sarakstā, kur neatgriezīšos.
Ciena @ 22.09.2025 17:22Citur bodijus sievietes redzējušas 3 - 4 reizes dārgākas par viņas bodijiem?? kas tad tie par bodijiem citos veikalos ar zelta maliņām, bet nekvalitīvāki par Elyndi bodijiem??
jā, man arī ir radies tads iespaids. Liekas, ka nuris tiešām ir kaut ko pateicis didrai…Aurora22 @ 22.09.2025 19:52
Bet jums neliekas, ka Elīna pēdējā laikā vairāk cenšas vai vismaz vairāk cenšas 'parādīt', ka viņa arī iesaistās Džeisona dzīvē? Varbūt tiešām kāda saruna ar Nauri bijusi? Piemēram kā Dubaijā Nauris bija izbesījies un kameru priekšā teica, ka Elīna ir egoiste, kas domā tikai par sevi. Tad jau drošvien ne-kameru priekšā vēl nopietnākas sarunas viņiem bijušas.
Arī tajās it kā "ģimeņu dienās", kas viņiem ir. Kādreiz reāli varēja redzēt, ka Elīnai vienalga par tām dienām. Tagad vismaz kaut kā cenšas radīt iespaidu, ka viņai tās dienas arī svarīgas.
lieniite2015 @ 23.09.2025 09:46
Smieklīgākais ir tas, ka viņas izslavētais bodijs maksā bez atlaides 49.90!?( kurš vispār par tādu naudu pirktu ķīnas sūdu?), un ar atlaidi ir 22,90, kurš tā jau liekas dārgs, bez “atlaides”. Tam bodijam pašizmaksa labi ja varētu būt 5-7 eiro par vienību vairumā. Tā ir reāli cilvēku maldināšana, ka tam itkā ir atlaide, lai gan oriģinālā cena ir tāda.
Vispār izslavētais bodijs, kurš stokā noteikti ir daudz, agrāk maksāja 19,90 ar atlaidi, vai kaut kas tamlīdzīgs. Laikam vairs nepērk īpaši, ja katru gadu dienu no dienas tik cītīgi jāreklamē.
Tastastas @ 22.09.2025 17:32Hahah, Baltic Beach Hotel Didrai brokastiņas nu tik, tik lieliskas, viss tik svaigs un brīnišķīgs. Vispār nevarot ar ārzemēm salīdzināt.
Jā, jo ārzemēs nakšņojat ūķos ? un sadarbībiņas tur nevienam nevarat izlūgties ?
Tastastas @ 22.09.2025 17:32Hahah, Baltic Beach Hotel Didrai brokastiņas nu tik, tik lieliskas, viss tik svaigs un brīnišķīgs. Vispār nevarot ar ārzemēm salīdzināt.
Aurora22 @ 22.09.2025 19:52
smūtijs @ 22.09.2025 21:24
Man ironiski smieklīgs likās uzraksts un Dž. maikas - I love mum 4ever.
Gudralapsa @ 23.09.2025 14:42Man ļooooti interesē, ko Ņurs tādu savārījis, ka pārraksta uzņēmumus, neparādās soc.tīklos un pat Elīna gatava viņu iepriecināt sačīkstot sadarbību. Vēl jautājums, ko Dž.ēd, ja Elīna baigi negatavo un Ņurs steikus. Bet tā laikam aukles problēma. Ģimenes tradīcijas un galda kultūra - non existent.