jā, šīs “gudrīte” skatās un “gudri” muld par Didriksoni, bet tieši šo “gudrīšu” dēļ ir vērts taisīt to kontentu, kuru Didriksone taisa.Mangosaldejums @ 11.06.2025 23:44labi, bezmaksas südi ko viņa grib sev dabūt ir kaut kāda slēptā sadarbība, bet pa lielam, sadarbības nav tas, kas apmaksā viņas dzīvi, kā dažiem citiem influenceriem. Viņa no sadarbībām nav atkarīga - varēs komunālos ziemā nomaksāt vai nē. Tāpēc var taisīt skandālus, kurus visi skrien skatīties. Pat ja skrien, lai paņirgtu - tā tāpat ir uzmanība.
Es te reti iepeldu, tā, ka pietiks man izpausties, tāpat mani te neviens nedzird un turpinās savu atbalstu Elīnai&Naurim un viņu muļķībām. Turpiniet ticēt, ka jūsu skatījumi viņiem neko nemaina. Jums lielā vairumā patīk sevi apliecināt, kā "mēs neesam naivas, mēs zinām patiesību", bet nu šajā gadījumā, piedodiet, jums nav taisnība. Jūs esat liels nopelns tam, ka viņi ir tik populāri, meitenes.
Arlabunakti. ?
jo VID pārkāpumus neredz vai arī Didriksoni smuki visu ir nogludinājuši. Bet jautājums-kā tu vari to zināt labāk par VID? Tad naudas ekonomikas nolūkos slēdzam VID’u, atlaižam tur strādājošos cilvēkus, jo ir tak viena, kura daudz labāk orientējas likumosVanja @ 12.06.2025 10:04vispār brīnos kā VID nav paņēmis viņus pie dziesmas par to, ka ir vairāki uzņēmumi ar vienādu darbības veidu. VID izpratnē tā ir kā izvairīšanās no nodokļu nemaksāšanas. Ja vēl kāds no tiem ir PVN nemaksātājs tad vēl jo vairāk.
dorothea @ 12.06.2025 08:56jā, šīs “gudrīte” skatās un “gudri” muld par Didriksoni, bet tieši šo “gudrīšu” dēļ ir vērts taisīt to kontentu, kuru Didriksone taisa.
Šeit der tas Naura teksts, ka labāk būt kritizētam nevis ignorētam. Arī negatīvas runas veicina viņu atpazīstamību.
Ja tik ļoti gribas, lai viņu atpazīstamība izzūd, tad neskataties viņu kontentu, IG nesekojiet viņiem.
Jūs ar šo diskusiju panācāt, ka es Elīnai sāku sekot un esmu arī veikusi pasūtījumus, jo gribēju uz savas ādas pamēģināt to viņas “superīgo” kvalitāti apģērbam.
turkishpupi @ 12.06.2025 11:52https://failiem.lv/u/s3v2ptab53
Elīnīt, kad tad Tu īsti pīpēji? 13 vai 18 gados? Aizmirsi saskaņot melus ;)
Vai tad uzņēmumi pastāv uz vienreizējiem pirkumiem vai tomēr atkārtotiem? Pamēģināji, nepatika, sūtīsi vēl?dorothea @ 12.06.2025 08:56jā, šīs “gudrīte” skatās un “gudri” muld par Didriksoni, bet tieši šo “gudrīšu” dēļ ir vērts taisīt to kontentu, kuru Didriksone taisa.
Šeit der tas Naura teksts, ka labāk būt kritizētam nevis ignorētam. Arī negatīvas runas veicina viņu atpazīstamību.
Ja tik ļoti gribas, lai viņu atpazīstamība izzūd, tad neskataties viņu kontentu, IG nesekojiet viņiem.
Jūs ar šo diskusiju panācāt, ka es Elīnai sāku sekot un esmu arī veikusi pasūtījumus, jo gribēju uz savas ādas pamēģināt to viņas “superīgo” kvalitāti apģērbam.
CallMeAnnika @ 12.06.2025 14:26Tik daudz storiji no Turcijas klīnikas. Kārtīgi jāatstrādā sadarbība. Kā nekā daudzi tūkstoši ielikti mutē bez maksas.
KatyB @ 12.06.2025 15:29
Tāds ir klīnikas mārketings, aizved influencerus vakariņās sie sajūtas ka pasaules slavenības un tim liek storijus un reklamē, tikmēr klīnika ietaupa tūkstošus mārketinga kampaņām un atliek tik samaksāt pa pusdienām ?
dorothea @ 12.06.2025 10:33jo VID pārkāpumus neredz vai arī Didriksoni smuki visu ir nogludinājuši. Bet jautājums-kā tu vari to zināt labāk par VID? Tad naudas ekonomikas nolūkos slēdzam VID’u, atlaižam tur strādājošos cilvēkus, jo ir tak viena, kura daudz labāk orientējas likumos
Bet vai tad var uzreiz pa taisno no zobārsta uz restorānu kaut kas nav tur kārtībā? Es kautkā neticu tām Turcijas zobārstniecībām labāk tomēr Latvijā salabot būs dārgāk bet tomēr profesionālāk.KatyB @ 12.06.2025 15:29
Tāds ir klīnikas mārketings, aizved influencerus vakariņās sie sajūtas ka pasaules slavenības un tim liek storijus un reklamē, tikmēr klīnika ietaupa tūkstošus mārketinga kampaņām un atliek tik samaksāt pa pusdienām ?
Luna Com 2000 @ 12.06.2025 16:06
Elīnai tas ir pasaules līmenis- pusdienot ar šoferi kuram ir 29 gadi?