Euclid @ 14.06.2025 16:43Visas meitenes, kā meitenes sēž, mati vējā plīvo, smaida. Un tad ir šitā rozā pļocka stūrī satuntuļojusies, jo apēstais 1 gurķis dienā nesilda ?
twilight Girl @ 14.06.2025 16:19un es neticu kad Elīna pārtrauks smēķēt saltiņus. viņa melo par visu tur ir skaidrs nebeigs tik ātri smēķēt . Jo zinu tādus cilvēkus kuri dara vienu bet izrādās pa visam citu dara. Un ja tā ir liela un nopietna atkarība, to nevar tā pārtraukt tik viegli tur ir jāiet pie ārstiem kas palīdz narkologa, psihologa un psihiātra. Tur tikai profesionāļu palīdzību vajag nevis Dievs vai sekotāji var palīdzēt. Un pats svarīgākais pašam sev ir jāgrib palīdzēt.
Tieši tāda pati sajūta radās.Luna Com 2000 @ 14.06.2025 17:28
Nu vispār tas ir Didrihsonu level up, kkads vecs kuģitis kurš noteikti nav paredzets tik liekam cilveku skaitam- ne bildes. skaisti uztaisīt ne izbaudīt. Te tiešam ta ka aitas sadzītas izskatās
Bet ja cilvēkam ir atkarība un viņš nevar atmest ir taču narkologs kurš palīdz . Tur nu gan Tu esi stulbs ar pliku runāšanu atmest saltiņus nevar vajag iet pie speciālistiem . Te pat bildēs ir redzams kad Elīna ir nelaimīga . Tapēc eksistē speciālisti kas var cilvēkam palīdzēt .Piano @ 14.06.2025 16:40Cik tieši stulba tu esi... Narkologu un psihiatru vajag tev.
Elīna var pīpēt un var nepīpēt, viņa tāpat ir nelaimīga. Viņai ir jāārstē cēlonis. Pīpē, jo garšīgs un salds, negribas ēst. Visa pamatā ir ēšanas traucējumi, kas kontrolē viņas dzīvi.twilight Girl @ 14.06.2025 17:57Bet ja cilvēkam ir atkarība un viņš nevar atmest ir taču narkologs kurš palīdz . Tur nu gan Tu esi stulbs ar pliku runāšanu atmest saltiņus nevar vajag iet pie speciālistiem . Te pat bildēs ir redzams kad Elīna ir nelaimīga . Tapēc eksistē speciālisti kas var cilvēkam palīdzēt .
CallMeAnnika @ 14.06.2025 17:32Elīna nespēj sagaidīt, kad tiks mājās un varēs uzpīpēt.
Bet tas nebūs Elīnas gadījums viņai reāli vajag palīdzību . Protams ēšanas traucējumi viņai ir tas sen zināms ,bet es neticu kad viņa atmetīs tik viegli to smēķēšanu.CallMeAnnika @ 14.06.2025 18:15Elīna var pīpēt un var nepīpēt, viņa tāpat ir nelaimīga. Viņai ir jāārstē cēlonis. Pīpē, jo garšīgs un salds, negribas ēst. Visa pamatā ir ēšanas traucējumi, kas kontrolē viņas dzīvi.
Atmest smēķēšanu var bez narkologa vai citiem speciālistiem. Atkarīgs no cilvēka gribasspēka.
krmmm @ 14.06.2025 19:20
Džemperis un pa virsu vēl tā biezā opju veste, un izskatās, ka tāpat salst. Nav riktīgi
Euclid @ 14.06.2025 16:43Visas meitenes, kā meitenes sēž, mati vējā plīvo, smaida. Un tad ir šitā rozā pļocka stūrī satuntuļojusies, jo apēstais 1 gurķis dienā nesilda ?
CallMeAnnika @ 14.06.2025 22:55Elīna: Katram zīmolam vajag savu seju.
Vai tiešām svārkus nevar noreklamēt nerādot savas bumbierenes?
IceCream @ 15.06.2025 00:10
Kāpēc man tādu storiju nerāda? ?
nu tāpēc jau es sūtīju bāriņtiesai, jo tas ir briesmīgi. Gan jau viņa itkā nezina kas ir pasīva smēķēšanaLanalv @ 15.06.2025 14:31Bet tas, ka Elīna atzist, ka pīpēja mājās visur ir crazy. Nu tieši bērna kontekstā. Un lai gan Nauris Džeisonu iespejams mīl vairāk kā Elīna, žēl ka viņš ir pieļāvis smēķēšanu bērna klātbūtnē- telpās. Max crazy un nenobrīnīties cik viņiem ir pooo uz savu bernu.