simona.saimona @ 16.01.2026 14:04Pajautāju MI, vai tiešām Elīnas norādītā persona ir klīnikas īpašnieks. Lūk, atbilde:
nav publiski apstiprinātas informācijas, ka Onur Akkılıç pats būtu plastiskās ķirurģijas klīnikas īpašnieks Turcijā.
Garāk skaidrojot:
Onur Akkılıç sociālajos tīklos bieži sadarbojas ar estētiskās medicīnas un plastiskās ķirurģijas klīnikām (piemēram, reklamē, piedalās kampaņās, ved pacientus/influencerus).
Tas bieži rada iespaidu, ka viņš ir klīnikas īpašnieks, taču praksē šādos gadījumos cilvēks parasti ir mārketinga partneris, starpnieks vai zīmola vēstnieks, nevis īpašnieks.
Lielās un zināmās Turcijas klīnikas (piem., Esteworld u.c.) parasti pieder ārstiem vai medicīnas grupām, un to īpašnieki ir publiski norādīti uzņēmumu reģistros un oficiālajās lapās — tur Onur Akkılıç kā īpašnieks netiek minēts.
? Secinājums:
Viņš, visticamāk, strādā ar klīnikām kā sadarbības partneris vai mārketinga persona, bet nepieder plastiskās ķirurģijas klīnika viņa īpašumā (vismaz pēc publiski pieejamās informācijas).
simona.saimona @ 16.01.2026 14:04Pajautāju MI, vai tiešām Elīnas norādītā persona ir klīnikas īpašnieks. Lūk, atbilde:
nav publiski apstiprinātas informācijas, ka Onur Akkılıç pats būtu plastiskās ķirurģijas klīnikas īpašnieks Turcijā.
Garāk skaidrojot:
Onur Akkılıç sociālajos tīklos bieži sadarbojas ar estētiskās medicīnas un plastiskās ķirurģijas klīnikām (piemēram, reklamē, piedalās kampaņās, ved pacientus/influencerus).
Tas bieži rada iespaidu, ka viņš ir klīnikas īpašnieks, taču praksē šādos gadījumos cilvēks parasti ir mārketinga partneris, starpnieks vai zīmola vēstnieks, nevis īpašnieks.
Lielās un zināmās Turcijas klīnikas (piem., Esteworld u.c.) parasti pieder ārstiem vai medicīnas grupām, un to īpašnieki ir publiski norādīti uzņēmumu reģistros un oficiālajās lapās — tur Onur Akkılıç kā īpašnieks netiek minēts.
? Secinājums:
Viņš, visticamāk, strādā ar klīnikām kā sadarbības partneris vai mārketinga persona, bet nepieder plastiskās ķirurģijas klīnika viņa īpašumā (vismaz pēc publiski pieejamās informācijas).
KatyB @ 16.01.2026 14:46Tiešām viņi šoreiz labi pacentusies lai pa viņiem beidzot atkal runā, bet šis pēdējais komentārs mo manis ?
Kvazimodo staigā pa tirgu un saka nevajag feikus pirkt ??? puika Tu paskaties uz savu un sievas garderobi tur viss ir fake, plus vēl didra nezcik reizes atzinusi ka viss brendotais ir fake, ka ķirsis uz tortes manā skatījumā ir speciāli viņiem šūta chanel jaka turku tirgū??
arī Elinas sekotāji nekādu lielo interesi neizrāda. Apnikusi jau visiem ar savu jaudīgo🤣🤣🤮stulbumu. Ceru, ka Annai viss būs kārtībā. Viņa jau teica, ka Elina ar Nauri viņu pierunāja. Tā čigāniete didra jebkuru apvārdos.🥶KatyB @ 16.01.2026 14:17Būtu mazāk radījuši no tas klīnikas darba tur reāli viss ir zem katras kritikas, līdz ko izsūtīja zem konvejera nevienam vairs neitretese abas princeses. Viena novēmusi savus jaunos pupus 4 reizes un otra piestrādā pa māsiņu arī tikko pēc operācijas ??? cirks ar tiem didriķiem kā viemēr
Gudralapsa @ 16.01.2026 15:17Man žēl Annas, no sirds. Viens ir krūtis ielikt, cits ir ielikt un pacelt. Vēl kas pavisam cits ir vēderu taisīt. Lv abus reize taisīt neiesaka, bet tur katrs gadījums individuāls. Redz, tā Evelīna no Locittane uztaisīja abus reizē un diezgan ātri leca atkal dzivē, manā pieredzē - ka abi reizē smagi un 4h narkoze cilvēku netur, baigais risks. Ir pieredze ar vēderu, man no klīnikas līdz mašīnai grūti bija aiziet, bet Annai vēl jālido mājās. Es vispār nestādos priekšā to murgu, kam viņa iet cauri tagad, jo sāp ļoti.
Un piekrītu tām, kas te raksta - es arī ne grama neticu, ka tas ir īpašnieks. Nu mož, daļu turētājs. Bet es pat ne centa neticu, ka vēl kādai citai jebkad būtu kaut kāds šitāds serviss - aizbrauktu meitenes no LV un ielēktu ikdienas konvejerī viens divi, ne ziedus, ne vakariņas. Šis viss tikai dēļ reklāmas. Man vispār gribētos kaut kādus citus stāstus par Turcijas klīnikām dziedēt, no īstākiem cilvēkiem. Didrai un Naurim jau klapes uz ausīm un acīm, tikko kā izkatās ļukss un dārgi, tur viss apstājas.