nē šis.lieniite2015 @ 25.08.2025 15:12Varbūt no nākošās pirmdienas bija domāts.
tas ir tieši tas ko es rakstīju 🤣🤣 un lētticīgas vēl domāja, ka Elīna ar maukas drēbēm vedīs. Naivi, naivi. Tak pohuj viņiem par to bērnusimona.saimona @ 25.08.2025 13:11Vai tad šodien Džeisonam nav 1.diena dārziņā? Nauris jau no rīta tusē ar draugiem, droši vien aukle aizveda un atvedīs no dārziņa.
Everests @ 25.08.2025 15:18tas ir tieši tas ko es rakstīju ?? un lētticīgas vēl domāja, ka Elīna ar maukas drēbēm vedīs. Naivi, naivi. Tak pohuj viņiem par to bērnu
Burkāniņš @ 24.08.2025 17:56Kas viņai par reklāmu izmest atkritumus un paziņot -60%, es šo nesaprotu, kur prikols, vai prikols ir,.lai par viņu runā? Bet visas reklāmas, kur izšķīst arbūzs vai ir kaut kas netīrs un pretīgs, es nesaprotu. Parāda savu preci, ka tas ir mēsls un miskastes cienīgs?
Elīna taču ir pati "gudrākā" viņa taču neņems citu draudzeņu padomus par bērniem viņa taču tēlo pārāku un gudrāku par Annu . Man liekas Annai daudz labāka draudzene ir Arnita tur vismaz ir daudz kopēja piemēram Zin zino un bērnu lietas . Man liekas Elīnai nav nevienas patiesas draudzenes katra to Elīnu izmanto savām intresēm vai arī Elīnai patīk tēlot pašu krutāko un gudrāko .Ciena @ 25.08.2025 17:11Anna Valdmane, izrādās ir bērnu audzināšanu pasniedz, ko tad Didrai nemāca neko, tik tēlo, ka nemāk ģērbties un arī pārdod Zinzino produkciju. Viņa ir vienkārši pielīdēja Didriksonei vai tiešām dir... pircējiem, ka viss ir tik kvalitivs. Jau uzliku Instagram smejošu sejiņu pie viņas attēliem, kur kopā ar Didriksoni ir, jūs arī varat uzlikt???
Nesaprotu tas taču ir bez stils rūtainu kreklu ar klasisko stilu vilkt.Tastastas @ 25.08.2025 18:31Anna tajās klasiskajās biksēs, rūtainajā kreklā, kuram vēl pa virsu ādas jaka uzstīvēta, izskatās traģiski. Neko tur nekas nepaslaidina, padara tikai masīvāku.
twilight Girl @ 25.08.2025 19:56Elīna taču ir pati "gudrākā" viņa taču neņems citu draudzeņu padomus par bērniem viņa taču tēlo pārāku un gudrāku par Annu . Man liekas Annai daudz labāka draudzene ir Arnita tur vismaz ir daudz kopēja piemēram Zin zino un bērnu lietas . Man liekas Elīnai nav nevienas patiesas draudzenes katra to Elīnu izmanto savām intresēm vai arī Elīnai patīk tēlot pašu krutāko un gudrāko .
tikko Gobzems arī par Annu uzrakstījis tā neglaimojoši.Domāju drīz pienāks arī Didriķu kārta.Ciena @ 25.08.2025 17:11Anna Valdmane, izrādās ir bērnu audzināšanu pasniedz, ko tad Didrai nemāca neko, tik tēlo, ka nemāk ģērbties un arī pārdod Zinzino produkciju. Viņa ir vienkārši pielīdēja Didriksonei vai tiešām dir... pircējiem, ka viss ir tik kvalitivs. Jau uzliku Instagram smejošu sejiņu pie viņas attēliem, kur kopā ar Didriksoni ir, jūs arī varat uzlikt???
Elīna storijus liek ar 1 dienas nobīdi. Iespējams rīt būs.smūtijs @ 25.08.2025 15:21
Tas, ka paši nevedīs uz dārziņu bija skaidrs, bet nu vismaz pirmajā dienā varēja aizvest, lai story ieliktu, atskaitītos un tālāk dzīvotu katrs savā pasaulītē. ?
Roze sarkanā @ 25.08.2025 21:41tikko Gobzems arī par Annu uzrakstījis tā neglaimojoši.Domāju drīz pienāks arī Didriķu kārta.