Butterfly clothing

 
Reitings 302
Reģ: 07.11.2013
Sveikas! Vai kāda iepērkas pie Elīnas Didrihsones? Kāda kvalitāte drēbēm un esmu dzirdējusi, ka ļoti liels uzcenojums.
19.12.2018 11:13 |
 
Reitings 21
Reģ: 13.04.2020
Grenarda @ 20.02.2021 00:24

Smieklīgs komentārs :)))) izskatās, ka visnelaimīgākā, visresnākā un skaudīgākā šeit esi tu, draudzenīt. :)))) parasti cilvèks bāž visiem sejā, tā saucamos "kompleksus" tieši tos, kas viņam pašam ir tagad vai kādreiz sāpīgākā tēma. Deram, ka tu kādreiz tiki apsaukāta par resnu cūku, un iespējams, tev tas tik ļoti atlikās atmiņā, ka visos tagad redzi resnas cūkas? :))) deram, ka tev pašai kaut kas nav riktīgi ar to "bagātumu", ka tu tik ļoti tam liec uzsvaru, un, ka visàm skauž?
Un padomā, pirms raksti... Kurš patiesībā te var s3dēt forumā aiz sveša lietotāja... Kāds politiķis, sabiedrības dāma, kosmetoloģe, kas pati sevi pucē, galu galā, kāda ietekmīga un skaista biznesmene...un zini, kāpēc viņa te sēž? Tāpēc, ka ir smadzenes īstajā profilā neko atklāti neteikt, kā didrihsone, lai nesaņemtu šādu sabiedrības negāciju. Mēs te visas esam slēptas. Un tev nav tiesību nevienu aizvainot, pirms tu vispār zini, kas te sēž. A, ja, nu es esmu Aļona Ostapenko? Man naudas ir dafiga vairāk par Elīnu, un panākumi dafiga vairāk, kā Elīnai. A ja nu es esmu Ginta Lapiņa, un mana figūra ir tūkstošiem vērta, par ko saņemu milzum daudz kontraktus?
Un kas esi tu? Lai spriestu par to, kas esam mēs? :)))))

Neveiksminieces jūs esat 🤷‍♂️👌🤣🤣
20.02.2021 00:27 |
 
10 gadi
Reitings 969
Reģ: 13.01.2011
Un aizvakar kāda ieminējās, ka Elīnas konkursu noēnojusi NL drāma. Redz ka Elīna var labāk 😄
Bet ja pa tēmu- katram var būt savs viedoklis, BET ir jāsaprot kad paklusēt. Viņai ir savā ziņā paveicies, ka dzīvo Latvijā. Mums ir ļoti homofobiska sabiedrība. Būtu viņa ASV viņas karjera būtu pilnībā sagrauta. Vēl viens pavasara “Black Lives Matter”. Šobrīd viņai, domājams, izkūpēs sadarbības, bet tāpat daļa iepirksies viņas bodītē. Vienīgais ko es redzu viņa var darīt- kādā publiskā intervijā atvainoties un panākt soli pretī lgbt. Bet šobrīd izskatās vnk drausmīgi no malas- stāstot cik laimīga un mierīga šodien jūtas.
20.02.2021 00:33 |
 
Reitings 529
Reģ: 31.03.2018
trolli tiki atmaskots, tagad fuck off uz savu alu

Jā esmu trollis kurš šeit ir no 2018.gada, iesaistījusies visādās tēmas kā arī veidojusi daž ne dažādas. Cilvēki ar savādāku nostāju ir trolli. Ok tagAd visai pasaulei jāpāriet uz homoseksuāļu pusi, tad neviens nebūs vairs losis, briesmonis, debils u.t.t.
Es neesmu PRET. Man piemēram brālēns saka ka viņam ir pretīgi redzēt divus vīriešus kopā, vai tādēļ man jāiet un jasaukā viņu par lohu, varbūt jāiet piekaut? Varbūt mainīs savas domas..🤔
20.02.2021 00:43 |
 
Reitings 205
Reģ: 07.01.2021
Daudz lapas pierunātas, vēl lasu, nezinu, varbūt jau pateikts, bet gribēju pieminēt, ka Stendzeniekam labs viedoklis FB ar uzbraucienu Kašeram. Prieks, ka dienas laikā uzlabojās arī Twitter tendence un ir jau daudz tvītu, kur teikts, ka šis pret Elīnu vērstais mobings nav normāls. Pamanīju arī zināmas personas un arī influenceres, kas laikoja šos tvītus. Žigis FB arī izteicās par to, ka nosodīt viedokļus, bet nu savā manierē.
Es esmu par homoseksuālu cilvēku tiesībām, bet pret agresīvu uzvedību. Šodien man bija prieks, ka FB uz mana profila bildes nav uzkabināta tā birka par dzīvesbiedru likumu, jo tad man būtu kauns, tas varētu liecināt par to, ka esmu daļa no šīs agresīvās kopienas. Cienu tos netradicionāli orientētus cilvēkus, kas neiesaistījās šajā mēslu liešanā.
Grenarda
gadījums man atgādināja neseno gadījumu ar Regīnu Todorenko, kad MILZĪGAS auditorijas priekšā izteicās par sieviešu sišanu, kur sataisīja ārprātīgu haju pasaules līmenī, zaudējot pusi parasto sekotāju, un pusi no kontraktiem, jo ar viņu pēc šī negribēja sadarboties neviena kompānija.

Ar Todorenko bija teikums izrauts no konteksta. Bija runa par Agati Mucenieku un Prilučniju. Muceniece daudzus gadus tēloja, ka viss ir OK viņiem, kaut presē jau sen bija rakstīts, ka Prilučnijs ir vardarbīgs. Viņa visu noliedza utt. Un tad pēkšņi Muceniece ieraksta savā IG storijus tieši pēc kaut kāda vardarbības akta. Pēc tam sākās šķiršanās, pēkšņas atklātības no Mucenieces. Nu un intervijā Todorenko jautāja kaut ko un viņa atbildēja, ka nav normāla rīcība ķert telefonu un taisīt haipu no tā. Bija runa par konkrēto gadījumu, bet sabiedrība to pavērsa tā, it kā Todorenko runāja globāli.
Kristīnei Virsnītei šai sakarā bija labs posts IG par to, ka viņa neatbalsta vardarbību, bet vai šāda mobingošana, kas sekoja pēc Todorenko izteiciena, arī nav vardarbība.
20.02.2021 00:47 |
 
Reitings 205
Reģ: 07.01.2021
Arī šodien Virsnītei bija storijs, kur netika minēti vārdi, bet bija noprotams, ka viņa ir pret to visu mobingu sakarā ar Elīnu.
20.02.2021 00:49 |
 
Reitings 205
Reģ: 07.01.2021
Starp citu, NA virza grozījumus Satversmei, lai liktu šķēršļus Satversmes tiesas sprieduma izpildei. Es esmu par Satversmes tiesas spriedumu un laikoju, šēroju pozitīvās atsauksmes un nosodīju NA grozījumu projektu. Es nemainīju pēc šodienas savas domas, bet mani ļoti pārsteidza šī agresija, tik ļoti, ka reāli priecājos, ka kaut kā vairāk neesmu saistīta ar šiem agresīviem cilvēkiem.
Ramona Petraviča - Labklājības ministre un uz to brīdi deputāte - izteicās pret Satversmes spriedumu. Bija negatīvi tvīti, bet tādas rezonanses nebija. Ko Kašers neizmantoja iespēju uzbraukt virsū? Domājams, ka ministre un deputāte ietekmē lēmumu pieņemšanu šajā jomā daudz vairāk nekā influencere.
20.02.2021 00:55 |
 
Reitings 165
Reģ: 15.11.2020
Sofija113 @ 20.02.2021 00:19
Es vienkārši nesaprotu, kāpēc viņa savā profilā nevar atbildēt uz sev uzdotu jautājumu?! Es neko traku viņas atbildē neredzēju. Es atvainojos, bet viņa pateica kā domā, un kādi ir viņas uzskati. Neteica, ka tā- JUMS VISIEM VAJADZĒTU DOMĀT KĀ ES, jo mans viedoklis ir vienīgais patiesais. Viņa ir kristiete un viņai ir savas vērtības, savs viedoklis, un tas ir normāli. Pēc tam, viņai sāka klupt virsū, un protams viņa atvainojās, lai tikai cilvēki beigtu viņu apsauktāt par monstru, transvestītu utt. Un atkal nebija labi, jo atvainošanās nozzime, ka ņem vārdus atpakaļ. Kas notiek? Ja viņa ir tā audzināta, tādā sabiedrībā augusi, kur ir šādas vērtības, tad kāpēc viņai būtu par to jāklusē? Kāpēc viņa neuzpiežot savu viedokli nevienam, savā insta lapā nevar atbildēt uz uzdoto jautājumu? Man ir vienalga vai Tev ir 100 sekotāji, vai 100000 sekotāji- TEV NE TIKAI DRĪKST BŪT SAVS VIEDOKLIS, bet ir tādam jābūt. Un ja Tavi uzskati nav tādi paši, Tu drīksti to paust. Bet klupt vienam cilvèkam virsū, nozākāt viņu līdz pēdējam- tas manuprāt ir daudz pretīgāk. Viņa pati atzina, ka varēja pateikt nedaudz cirādāk, lai nepārprastu viņu. Bet domu mēs sapratām- viņa ir par sievietes un vīrieša attiecībām. Man personīgi ir vienalga ar ko kurš guļ, un it kā vajadzētu viņu nozākàt kā lielai daļai kam ir vienalga- bet tas nav ok. Pateica nedaudz citādāk, kā vēlējās, izlaboja, atvainojās, izskaidroja- ko vēl vajag? Protams, haipu vajag! Drausmīgā sabiedrība. Visi jau tāpat zināja, ka viņa ir pret to, jo Latvijā kristirtība māca to, un viņai noteikti arī ģimenē tas tika teikts. Tas cilvēks tā ir audzināts. Un tas arī ir ok. Viņa nesaukājās, viņa vienkārši godīgi pateica savu domu par šo. Ja nebūtu uz to reakcija tik liela, tas jau sen aizmirstos. Jebkurš no mums var kļūdīties un ir kļūdījies. Bet galvenais ir laboties, atvainoties un paskaidrot. Viņa to izdarīja- bet vēl par to tika nozākāta. Lai ko viņa teiktu, darītu vai rādītu- tāpat viss būs slikti.⌚

"Viņa ir kristiete un viņai ir savas vērtības, savs viedoklis, un tas ir normāli."
WHAAAAT?!?!!?!!! Ko tikko izlasīju???? 🙈🙈🙈🙈 Man acis tulīt izsprāgs no orbītām!!!!!
Tikai nevajag šo melīgo liekuli saukt par kristieti, ja???? Neaizvaino kristiešus! Neaizvaino mani! Viņa ir pretīgā zaimotāja!
Viņai nav nekādas sajēgas par to, kas ir svēts un kas ir vērtības!
Bībelē noteikti rakstīts, ka svētā vērtība ir savu pupu un ķermeņa izrādīšana pasaules priekšā ar atplestām kājām katrā fotogrāfijā un no sevis izveidošana par ķēmu! Ko tu tur d*irs?! Viss, pazūdi no manām acīm! Negribu redzēt to bullshitu, ko tu tur pieminēji par kristietību un vērrtībām saistībā ar didrihsoni!!!!!! 🙈🙈🙈
P.S. Visu to murgu pat neizlasīju līdz galam. Man pietika tikt līdz šim teikumam
20.02.2021 01:11 |
 
Reitings 205
Reģ: 07.01.2021
psc. Es Raivja vietā arī zobus viņai nelabotu.

Es jau iepriekš teicu, ka Elīnas vietā pie tāda Raivja vairs arī neietu, kurš tāds "profesionālis". Man šķiet, ka Raivim būs izdevīgi klusēt un bezmaksas / par simbolisku maksu viņai visu salabot. Tas, kas notika ar viņas zobiem, nav normāla zobārsta darbs.
20.02.2021 01:15 |
 
Reitings 165
Reģ: 15.11.2020
Dievieteee @ 20.02.2021 00:27

Neveiksminieces jūs esat ?‍♂️???

Nauri, ej gulēt.
20.02.2021 01:18 |
 
Reitings 205
Reģ: 07.01.2021
Palasiet komentārus TW zem esmīlukafiju. Ļoti daudzi to uzskata par stulbu gājienu. Varēja atteikties no sadarbības, bet veids, kādā tas tika pateikts, ir pretrunīgs, uz ko arī norāda komentāros un tieši daudzi saka, ka vairs tur neko neiegādāsies.
20.02.2021 01:19 |
 
Reitings 205
Reģ: 07.01.2021
Man šķiet maķenīt pretrunīgi lūgt, lai cilvēki ir saprotoši, mīloši un labsirdīgi viens pret otru diskusijā, kuras galvenā funkcija ir vienas personas konkrēta nodiršana visos līmeņos jau gadiem.

++++++
20.02.2021 01:27 |
 
Reitings 113
Reģ: 07.05.2020
Lindaperla @ 19.02.2021 22:38

No drauga profila iegāju palasīt. Nu Kivičs pa traku dod vaļā.
akd un lai vai kā... cik heteroseksuālu vīriešu sievietēm uzmācas, seksuāli izmanto diendienā??? un ne vien dzērumā, bet pavisam skaidrā prātā? un sievietēm vispār jāuztraucas par savu drošību tik daudz tieši no straight vīriešu puses. Tik absolūti nekorekti salīdzināt kkādus pāris jau tā savu ''slavu'' ieguvušus tipāžus ar visiem pārējiem, superforšajiem cilvēkiem, kas arī pārstāv lgbt kopienu. Kivičs tiešām nav pie pilna prāta.
20.02.2021 01:28 |
 
Reitings 21
Reģ: 13.04.2020
Grenarda @ 20.02.2021 01:11

"Viņa ir kristiete un viņai ir savas vērtības, savs viedoklis, un tas ir normāli."
WHAAAAT?!?!!?!!! Ko tikko izlasīju???? ???? Man acis tulīt izsprāgs no orbītām!!!!!
Tikai nevajag šo melīgo liekuli saukt par kristieti, ja???? Neaizvaino kristiešus! Neaizvaino mani! Viņa ir pretīgā zaimotāja!
Viņai nav nekādas sajēgas par to, kas ir svēts un kas ir vērtības!
Bībelē noteikti rakstīts, ka svētā vērtība ir savu pupu un ķermeņa izrādīšana pasaules priekšā ar atplestām kājām katrā fotogrāfijā un no sevis izveidošana par ķēmu! Ko tu tur d*irs?! Viss, pazūdi no manām acīm! Negribu redzēt to bullshitu, ko tu tur pieminēji par kristietību un vērrtībām saistībā ar didrihsoni!!!!!! ???
P.S. Visu to murgu pat neizlasīju līdz galam. Man pietika tikt līdz šim teikumam

Viņs ir svētaaaa, taka beidz murgot
20.02.2021 01:42 |
 
Reitings 21
Reģ: 13.04.2020
Grenarda @ 20.02.2021 01:18

Nauri, ej gulēt.

Ej guli savā bomzaqatnika A izmērin🤪💯🤷‍♂️🤷‍♂️👌👌
20.02.2021 01:43 |
 
Reitings 205
Reģ: 07.01.2021
Atradu to Virsnītes postu par Todorenko. Ideāli atbilst arī situācijai ar Elīnu. Tā kā domāju, ka viņas nostāja nebūs mainījusies.
https://failiem.lv/u/k5cch852f
20.02.2021 01:44 |
 
Reitings 6
Reģ: 17.02.2021
Bellatresa @ 20.02.2021 00:16
Lai gan visi brūk virsū Elīnai, tieši viņa, atšķirībā no pārējiem, konkrēti, tieši un bez jebkādām rupjībām pateica savu viedokli, ka to nesaprot un neatbalsta. Viss. Viņa nevienu neapsaukāja, neizsmēja. Tieši, kas aizskāra pārējos? Pretējs viedoklis? Mums katram ir savs viedoklis, par pilnīgi visām tēmām. Tā bija,ir un būs vienmēr . Tomēr, par adekvātu atbildi , uztaisa traci valsts mērogā. Bērnudārzs. Tie visi rupjie lamu vārdi, izteicieni, tas ir kaut kas prātam neaptverams, kas nāk no šiem influenceriem un pat cienījamām personām. Līmenis vienkārši 0. Vai šādi civilizēti risina domstarpības? Visdrīzāk, vienkārši visiem ir personīgi kaut kas pret Elīnu, tad nu iemesls izgāzt žulti, kas sakrājusies. Citādāk, atgādina mazus bērnus, kuri par katru vārdu uzmet lūpu un saka :" Viss vairs nedraudzēšos!" Ja reiz dzīvojam vārda brīvībā, tad mums katram var būt savs viedoklis. Paliec pie tā un nestrīdies, jo tev ir savs un otram cits. Ja uzdod jautājumu, tad rēķinies, ka būs dažādas atbildes.

Es tev pilnīgi piekrītu! 🙏
20.02.2021 03:17 |
 
Reitings 84
Reģ: 14.09.2019
Kāda īsti ir #parspridzinambalonu nozīme? Saprotu, kaut kas sakarā ar prusaka live, bet man ikdienā nesanāk tādām lietām sekot, īsti nesaprotu.
20.02.2021 03:39 |
 
Reitings 84
Reģ: 14.09.2019
mayja @ 18.02.2021 16:25
Kalendy nu tik precizi uzrakstīja savā story

Kas tur bija teikts?
20.02.2021 03:49 |
 
Reitings 273
Reģ: 22.02.2020
Pa lielam Elīna jau panāca to, ko viņa gribēja vai vismaz to ko viņai vajag. Jūs un visi par viņu runā. Pat tie, kuri nezināja Elīnu, tagad viņu zin. Uztaisījāt viņai reklāmu. Labāk vienkārši būtu atsekojuši, bez afišēšanas.
20.02.2021 05:46 |
 
Reitings 139
Reģ: 24.09.2020
Alishaaa @ 20.02.2021 05:46
Pa lielam Elīna jau panāca to, ko viņa gribēja vai vismaz to ko viņai vajag. Jūs un visi par viņu runā. Pat tie, kuri nezināja Elīnu, tagad viņu zin. Uztaisījāt viņai reklāmu. Labāk vienkārši būtu atsekojuši, bez afišēšanas.
tad brendi nebūtu pārtraukuši sadarbību.
20.02.2021 07:45 |
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!
   
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits