CallMeAnnika @ 22.08.2024 23:02Ja operācija Latvijā maksātu ap 6500 eiro, kā Elīna saka, tad minu, ka tā varētu būt 1) sejas un kakla plastika vai 2) pilna vēdera plastika.
F izmēru🤣🤣🤣CallMeAnnika @ 22.08.2024 22:04Nebrīnīšos, ja Turcijas kaktu kantoris viņu paņemtu pretī ar zemu dzelzs līmeni.
Tādi biznesmeņi, Elīna vēl taču uzsver, ka viņa ir galvenā modele un Elyndi seja, bet pieļauj iespēju taisīt plastisko bez iepriekšējām vizītēm, veselības pārbaudēm.
Ja tā ir krūšu operācija, vai vienreiz nevar savest savus pupus kārtībā un aiziet pie speciālista nevis meklēt pa lēto kaktu kantoros? Visticamāk, ka tagad tas Latvijā viņai izmaksātu vēl dārgāk, jo, piemēram, Rodkes klīnikā tiek piemērota papildus maksa par problemātiskiem gadījumiem, ja taisīti citur. Un Elīnai tur ir lielas problēmas. :D Kā arī neviens normāls ārsts neliks F izmēru un nestutēs krūtis līdz zodam kā Elīna vēlētos.
ietekmelē ir teksts par to, ko Nauris it kā teicis par vēdera ādu.. jēziņ, ja tā ir taisnība, tad tas ir pretīgi.Pakalne13 @ 22.08.2024 23:16Es domāju, ka vēdera plastika. Viņai kā anoreksijas slimniecei stabili traucē, ka véders nav ideāli gluds pēc dzemdībām.
cory @ 22.08.2024 23:35
Tipiski Elinčikam, visu viņas operāciju organizē un koordinē Nauris, bet vienīgais, ko viņa zina ir cenas ?
no kā tur radīsies otrais bērns? Tā taču ir tikai atmazka. “Gribu” un viss. Ja tur būtu reāli plāni par bērnu, tad sekotu arī rīcība, nevis tūkstoši izmesti ārstiem tabletēs, kuras izrādās dara pretējo, nevis palīdz palikt stāvoklī🤦🏻♀️ Kam viņai vēl bērnus, ja biznesā katru dienu ir level up?😀 savilks ādu, uzsēdīsies uz ledus gabaliņu diētu un būs bOmBAVārdotāja @ 22.08.2024 23:52ietekmelē ir teksts par to, ko Nauris it kā teicis par vēdera ādu.. jēziņ, ja tā ir taisnība, tad tas ir pretīgi.
Un ja to arī darīs, tad pēc otrā bērna atkal griezīs kko nost?
tak nekādus bērnus neplānoGudralapsa @ 23.08.2024 08:53Jebkura operācija, vai vēders, vai krūtis, ir pilnīgi debīla, ja plāno vēl bērnus. Bet lai činī sevi labāk, nekā dzemdē auklītēm sīkos. Un tik pat debili ir ļaut vīram visu sarunāt par SAVU ķermeni, neko nezināt un lidot uz X valsti, tik nesagatavotai. Un ja ietekmeles zāles klača ir patiesa, tad Ņuris ir patiesi pretīgs vecis, kas nav spējīgs novērtēt to, cik grūtniecības ir izaicinošs darbs sievietes ķermenim un nevar palikt bez nekādām sekām. Bet nu šis zābaku pāris kā vienmēr, idiotu paraugs visās jomās! ?
vo, to gurķi vajadzēja taisīt un matus stādītKnita @ 23.08.2024 07:59Un man jau likās, ka viņiem tomēr ir smadzenes un sataisīs tos plikumus matos, izrādās vēders. ? Tas ir tāpat, kā, ja tev būtu sarkana milzīga pumpa pa visu vaigu, uztraukties vai kāds neredz pie acīm mīmikas grumbiņu.
. Es pieļauju, ka didra sevi tik ļoti nemīl, ka viņa par to ķirzakas ādu pati ir izdomājusi un ieborējusi ņurim. Neticu, ka normāls vīrietis tā par savu sievieti pats izteiktos. Cik atceros, viņš pats viņai ir licis ēst vairāk un izteicies, ka viņam nepatīk, ja viņa kaulaina ir.Gudralapsa @ 23.08.2024 08:53Jebkura operācija, vai vēders, vai krūtis, ir pilnīgi debīla, ja plāno vēl bērnus. Bet lai činī sevi labāk, nekā dzemdē auklītēm sīkos. Un tik pat debili ir ļaut vīram visu sarunāt par SAVU ķermeni, neko nezināt un lidot uz X valsti, tik nesagatavotai. Un ja ietekmeles zāles klača ir patiesa, tad Ņuris ir patiesi pretīgs vecis, kas nav spējīgs novērtēt to, cik grūtniecības ir izaicinošs darbs sievietes ķermenim un nevar palikt bez nekādām sekām. Bet nu šis zābaku pāris kā vienmēr, idiotu paraugs visās jomās! ?
es arī tā domājubrunettte @ 23.08.2024 09:44. Es pieļauju, ka didra sevi tik ļoti nemīl, ka viņa par to ķirzakas ādu pati ir izdomājusi un ieborējusi ņurim. Neticu, ka normāls vīrietis tā par savu sievieti pats izteiktos. Cik atceros, viņš pats viņai ir licis ēst vairāk un izteicies, ka viņam nepatīk, ja viņa kaulaina ir.