Viņa teica, ka ar šiem video grib parādīt Elyndi, viss, kas Elīnas mugurā, ir atrodams mājaslapā. Saulesbrilles, trencis, zeķubikses, papēžu kurpes, lakats un cimdi? Atrodu tur tikai trenci un zeķubikses.Mashka Kakashka @ 21.08.2024 15:30Šis izskatās tizli. Varēja uz filmēšanas brīdi noņemt no sava auto Elyndi numurzīmi un pielikt šim auto. Tas video viscaur tizls, es to nesaku tikai tāpēc, ka tā ir Didrihsone. Tas viņas koptēls, tāds meh. Amerikas atribūtika viscaur, bet Rīgas karte rokas. It kā pūš uz karstu krūzi, bet krūze tukša. Suns tad ir, tad nav, kur palika suns ieejot kafejnīcā? Visādi sīki nieciņi, kuriem pievēršot uzmanību, to visu varēja ļoti uzlabot.
Biete @ 21.08.2024 16:39https://vm.tiktok.com/ZGe3yLSqn/
Kaut kas tur nav saslēdzies kā vajag? ņuris var vēl cerēt uz lielo kāpostu???
Mayaaa @ 21.08.2024 17:39Cik gadus jau ņuris iet uz savu sapņu augumu..?!??
krūze bija pilna, bet tas tā😀 pirmajā krūzes kadrā var redzēt ka kafija iekšā. Par numura zīmi piekrītu, sabojā kopskatuMashka Kakashka @ 21.08.2024 15:30Šis izskatās tizli. Varēja uz filmēšanas brīdi noņemt no sava auto Elyndi numurzīmi un pielikt šim auto. Tas video viscaur tizls, es to nesaku tikai tāpēc, ka tā ir Didrihsone. Tas viņas koptēls, tāds meh. Amerikas atribūtika viscaur, bet Rīgas karte rokas. It kā pūš uz karstu krūzi, bet krūze tukša. Suns tad ir, tad nav, kur palika suns ieejot kafejnīcā? Visādi sīki nieciņi, kuriem pievēršot uzmanību, to visu varēja ļoti uzlabot.
es tak ar saku, no biežām ņemšanās ar matiem, pieaudzēšana turpu šurpu, jau jāveic pretplikpaurības operāciju TurcijāNereālā @ 21.08.2024 17:11Pēdējā reklāmas storijā ar rozā kleitu.. kas viņai notiek ar matiem labajā pusē??? Plikpaurība viņas vecumā? Vai arī es kaut ko nesaprotu… ?
Nereālā @ 21.08.2024 17:11Pēdējā reklāmas storijā ar rozā kleitu.. kas viņai notiek ar matiem labajā pusē??? Plikpaurība viņas vecumā? Vai arī es kaut ko nesaprotu… ?
Šis gan būtu smieklīgi😂 Gribētu redzēt kā viņa pēc tam taisītu fotosesijas ar nodzītu priekšu.Mashka Kakashka @ 21.08.2024 18:32
Tiešām! ? Tāpēc viņa visu laiku staigā ar to mākslīgo čolku. No matu pieaudzēšana savi mati izkrituši un neaug. Tad jau tiešām Turcijā veiks matu pārstādīšanu.
Mashka Kakashka @ 21.08.2024 18:32
Tiešām! ? Tāpēc viņa visu laiku staigā ar to mākslīgo čolku. No matu pieaudzēšana savi mati izkrituši un neaug. Tad jau tiešām Turcijā veiks matu pārstādīšanu.
badošanās arī atstāj sliktu ietekmi uz matiem, nagiem un ādu.Mashka Kakashka @ 21.08.2024 18:32
jā, noteikti badošanās vainīga lielākoties un tad pieaudzēšanas.Pakalne13 @ 21.08.2024 18:45badošanās arī atstāj sliktu ietekmi uz matiem, nagiem un ādu.
un neesoša higéna, visas tās frizūras ar kurām viņa staigā nedēļām ilgi.Everests @ 21.08.2024 18:53jā, noteikti badošanās vainīga lielākoties un tad pieaudzēšanas.
Nereālā @ 21.08.2024 17:11Pēdējā reklāmas storijā ar rozā kleitu.. kas viņai notiek ar matiem labajā pusē??? Plikpaurība viņas vecumā? Vai arī es kaut ko nesaprotu… ?
I have a question @ 21.08.2024 20:09Zinu, ka nav korekti skaitīt svešu naudu bet... ?
Vienmer čīkst,ka viss tik dārgi, Džeisonam uz dzimšanas dienu lūdz pirkt apģērbu, bet tagad savam murgam smuki 2k noliek?! ? vai varbūt tomēr atkal melo klaji un tas viss ir nenorādītās sadarbības un reklāmas. Elīna lūdzu beidz močīt, sāc domāt ?
IceCream @ 21.08.2024 20:55
Interesanti, kā tad viņai tās apģērba izmaksas veidojas? Par tjipa pilno Elyndi cenu?
A Kristīne par velti raujas?