mon_moiselle @ 17.07.2024 19:37https://failiem.lv/u/ef4u6hywea
Vai tikai čirkainajai kājās nav “Naura pasūtītās” feikās kurpītes, kuras tagad andelē nost kā nevalkātas?
vecajā bildē, parasta baltā latvieteKenty @ 17.07.2024 18:37Es skatos viņas profilu,jau kādu laiku,Protams ka viņa nav "tīra" afrikāniete ar piķa melnu ādas krāsu,bet pilnīgi bāla un blonda -pret tagadējo skatu,tiešām nebiju iedomājusies.Savādāku viņu nevaru iedomāties
Kā to Keiliju atrast IG?FlueFri @ 17.07.2024 19:32Opaa lillaa, jaunajai modelei IG 18t sekotāju, bet pie bildēm 32 like?Bļiiin, nu viss kas ar Pidriķi saistīts ir tik fake :) Un skruļļainā arī tikko sevi zem tanka pagrūda!?Kas cilvēkiem galvā? Māli? Kursi pa 300 eiro? WTF????? Jūs pasakiet cik lielam tumsonim jābūt, lai ienāktu prātā pirkt verbālo caureju par 300 eiro!!!??? Es nevaru, laikam būtu mega smieklīgi, ja nebūtu tik bēdīgi! Ziniet, kad cilvēks nomirst viņš to nezin, smagi un grūti ir tikai citiem , tieši tāpat ir ja tu esi stulbs ?
Paskatījos,man arī Keilija patīk, neizskatās muļķe. Stilīga,ar labu gaumes izjūtu. Nu sagribēja tādu stilu,nav jau kā Elina ,kas reizēm pēc transvestīta vai lēkājoša mērkaķa izskatās🤮🤮Keilijai ir dēliņš,un var redzēt ar kādu mīlestību viņa pret puisīti izturās❤️Tieši par tādu gultiņu es te rakstīju,gultiņa kā mašinīte,un pretstatā "bagātnieku" bērna gultiņa, salauzta,ar piesistu dēli apakšā🤣Keilija lepojas ar dēliņu,sarunājas ar viņu,nodarbojas,pati uzšuva spilventiņu dēliņam. Domāju,ka viņa pie dumjās Elinas ilgi neuzkavēsies, pačekos dažas sev vajadzīgās lietiņas un prom būs.krixis3 @ 17.07.2024 23:20Man gan tā Keilija patīk. Sekoju viņai ilgi. Patīk, ka ir savs stils. Jā, parastā latviete, kas vēlas izskatīties savādāk. Un man tas patīk. Ļoti ļoti skaisti zīmē, raksta dzeju, patīk arī IG profils, spēlē klavieres, dzied, pati šuj skaistas lietas. Precējusies, ir dēliņš. Vispār neko sliktu nevaru pateikt par viņu un viņas profilu.
Ko par to teiks PVD dienests? Nedomāju,ka tas ir atļauts.elkonis @ 17.07.2024 20:07Elīna piedāvās tiramisu ar viņas kafijas automāta aļģu piegaršu? vai pēcgaršu?
sia didrihsoni blaumaņa ielā ir reģistrējuši pārtikas tirdzniecības vietu.Roze sarkanā @ 18.07.2024 09:34Ko par to teiks PVD dienests? Nedomāju,ka tas ir atļauts.
Anggggst @ 17.07.2024 23:40Keilija Sproģe, kura nepilngadīga būdama, tirgoja sevi par naudu vecākiem vīriešiem? Un tagad no rozā Keilijas kļuvusi par melno Keiliju? ?? vai cik jauki….
Tricks and Tips @ 18.07.2024 10:49
No kurienes tada informācija
Hmmm1 @ 18.07.2024 11:03Man un draudzenei sanāca nogaršot kafiju. Mēs esam tiešām kafiju cilvēki...
Varu pateikt DRAUSMĪGA!
Ūdeņaina kafija :D
Esmu pat Merild kafiju pirkusi, varu pateikt tā garšo 100 reizes labāk.
Neiesaku viņu nevienai pat pirkt..
Elīna taisās taisīt tiramisu un dalīt cilvēkiem. Nopietni? :D
Tu domā piesaistīt cilvēkus ar kkādu desertu?
Smiekli nāk :D
Kirbis32 @ 18.07.2024 12:11
Es arī garšoju,es iesaku nogaršot ja ir iespēja,bet nepirkt.
Reāli japagaršo pretigāka kafija passule.?? viņa dalīs tiramisu ,ko pati taisīs ar savām rociņām,tas ir netīrajiem nagu kapļiem un kafija maksās 1 eur.