Candelaria @ 17.04.2024 17:21Zāles kapsulās ir jānorij ar visu kapsulu. Viņām ir lēni jāizšķīst kuņģi un jāuzsūcas . Ja izber un norij tikai pulveri tam nav nekādas jēgas. Zāles vienmēr ir jālieto kā instrukcijā ir rakstīts.
Dalia @ 17.04.2024 14:34
Tas lai ātrāk iedarbotos, pa taisno rij pulveri. Varbūt cer, ka ātri uzsitīs savus zemos līmeņus uz analīzēm un Nauris liks viņu mierā, jo analīzes ir labas. Ko tik Elīna nedarīs, lai turpinātu badoties. Slimi un atkarīgi cilvēki ar ēšanas traucējumiem izdomās jebko lai turpinātu neēst un apmānītu tuviniekus.
krmmm @ 17.04.2024 20:44Kāpēc viņa par ogļhidrātiem sauc tikai bulciņas... laikam nav informēta, ka ir arī veselīgie ogļhidrāti, kaut vai auzu pārslas un citi graudaugi. Neticu, ka ārsts teica ēst tieši bulkas un makaronus ? drīzāk teica, ka viņai vienkārši jāēd (dzelzs avoti plus ogļihdrāti izklausās pēc vnk normāla uztura, nu un vēl taukus vajag)
BellaCiao @ 17.04.2024 11:42Kāda velna pēc viņa griež kapsulu, rij pulveri no karotes un tad viebj seju, jo negaršīgi? ? Elyncy nezin, ka kapsula ir domāta, lai to norītu neatvērtu?
chihiro @ 17.04.2024 23:40
Man tā darīja, kad biju maza, jo nevarēju norīt. Zinu arī pieaugušos, kam ir problēma ar kapsulām vai lielākām tabletēm.
BellaCiao @ 18.04.2024 07:15
Kā tie cilvēki ēd, ka nevar norīt?
Tā drīzāk ir psiholoģiska barjera, ka tieši kapsula neiet lejā. Iebāz cīsiņā, kā kaķim tableti dodot :D
Pupka @ 18.04.2024 07:19Mazais arī pa nakti guļ ar knupīti. Šausmas, viņam būs aizkavēta runa un problēmas ar sakodienu. Un šo es neizdomāju, tā tas ir. Ja vestu mazo pie daktera, tad viņš to apstiprinātu. Varbūt šo ziņu gādīgie vecāki izlasīs un kaut nedaudz aizdomāsies, ka laiks knupīti ņemt nost. Vai tai Solovjovai vai kā tur sauc to influenceri, ko E kopā, nav kāds video par šo tēmu.
E, tagad populāri ir saldi video kā mazajam pie knupīša pieliek balonu un tad vienā brīdī tas izšļūk no mutes un aizlido prom. So sweet ?
lieniite2015 @ 17.04.2024 11:40Džeisons guļ savā gultiņā, story var redzēt. Tikai tā mala ar redelēm noņemta un gultiņa tik augstu no zemes, ka liekas , ka Dž mierīgi var novelties uz zemes
lss @ 17.04.2024 16:04
Pati tur strādāju. Intervijā Nauris teica, ka jākārto pašnodarbinātā statuss, par cik nostrādāju pāris mēnešus, es ar to neņēmos un saņēmu melno naudu, uz ko arī viņiem bija absolūti vienalga, tā kā tur katrai sava izvēle - gribi, nokārto pašnodarbināto, negribi, saņem aploksnē
queen2820 @ 18.04.2024 10:14
Kāds man vari apgaismot , kā pārdevējs var būt pašnodarbināts? Kāds vispār no tā ir labums?
es domāju, ka te drīzāk ir meitenes uz pusslodzi, un tādā gadijumā, nodokļi tik un tā jāmaksā no pilnas minimālās algas. Tā ir pēc jaunās LV likumdošanas. Tāpēc uzņēmumam tas nav izdevīgi.sauliiite.paula @ 18.04.2024 10:40
Ja pieņem uz pilnu slodzi darbinieku, Ņurim jāmaksā pa pilnu programmu nodokļi.
Ja meitenes ir kā pašnodarbinātās, tie nodokļi ir niecīgi. Ņuris pats nosaka cik meitenes dienā nopelna. Summa ir mainīga katru dienu, kā sevi tajā dienā pierāda. Veikalā čekus neizsniedz daudziem, tà nauda automatiski Ņurim kabatā.
queen2820 @ 18.04.2024 10:14
Kāds man vari apgaismot , kā pārdevējs var būt pašnodarbināts? Kāds vispār no tā ir labums?
Mayaaa @ 18.04.2024 11:1660+ cilvēki nopirkuši pieeju tai TG grupai, ārprāts.
Pareģone @ 17.04.2024 15:02Baķerflai vairs nebūs Blaumaņa ielā, ar jauno rebrendingu meklē jaunas telpas līdz 100kvm ⛔
kāda jēga bija tajā Blaumanītī tad vēl to kosmētisko kabinetu iesākt remontēt un aprīkot ar visām tām iekārtām?? ?
Tāda sajūta, ka visu laiku remontē un remontē un tērē tik naudu un pēc tam atkal pārvācas. Kāds labums no tā? Nesparotu, jo Didra tak mūžīgi čikst pa naudām, bet te grūž un remontē un vēl dārgas kosmetoloģiskā kabineta iekārtas tak iepirktas bija.