es jau neko, bet kāda sakritība, ka tieši Anne un Nauris slimi. Kpc ne Nauris un Didra vai Didra un Anne? Šiem tur šuri muri pa kluso?L.. @ 16.04.2024 16:13Ņurim 39° temperatūra, Annemarija knapi čiepst. Tur būs kārtīgs baciļu perēklis drīz. Nu grūti ar saviem baciļiem paņemt dienu brīvu? Vai arī khe khe pārdevēja/konsultante (beidzot kāds acīs pateica, ka nekas viņai nepieder ?) Didra neļauj?
EsFeja @ 17.04.2024 00:13Elīnai storijs, kur Nauris krāc. Vienīgais, kas man tur pārsteidz, pa māju šis parasti vazājas puspliks, bet guļ gan maikā.
CallMeAnnika @ 16.04.2024 14:39Varbūt Nauris ir licis parakstīt viņai laulību līgumu? Elīna noteikti nezin, kas tas ir.
Mc.Queen @ 17.04.2024 07:22Kāda var izskaidrot, kāda jēga Ņurim ir cept augšā vairākus SIA?
EsFeja @ 17.04.2024 00:13Elīnai storijs, kur Nauris krāc. Vienīgais, kas man tur pārsteidz, pa māju šis parasti vazājas puspliks, bet guļ gan maikā.
var redzēt, ka no uzņēmējdarbības vēl neko nesaproti. Varu pastāstīt kā legāli atmazgāt naudu, ja ir interesīte. Man augstskolā, ārpus studijām, lv vadošais tautsaimniecības eksperts stāstīja, rādīja visu paņēmienus, ko pielieto gandrīz visi LV uzņēmumi. Pāris ņura SIA te klāt nestāv. Šiem vēl ir kur augt.Mc.Queen @ 17.04.2024 07:22Kāda var izskaidrot, kāda jēga Ņurim ir cept augšā vairākus SIA?
es,pirmais,ko israudzīju,ha,ha Ņuris guļ maikā🤣🤣🤣Visur un visu priekšā vazājas pliks, bet te maikā😅noslēpies no didras🤣EsRedzējuKa @ 17.04.2024 08:06
Hahaha tiešām. Tā pie bērna plāno tikt? Ka pat sievu vakarā nepačubina? ?
Lai nav PVN jāmaksā.
var redzēt, ka no uzņēmējdarbības vēl neko nesaproti. Varu pastāstīt kā legāli atmazgāt naudu, ja ir interesīte. Man augstskolā, ārpus studijām, lv vadošais tautsaimniecības eksperts stāstīja, rādīja visu paņēmienus, ko pielieto gandrīz visi LV uzņēmumi. Pāris ņura SIA te klāt nestāv. Šiem vēl ir kur augt.
Devindesmitseptini @ 17.04.2024 08:15Kur guļ Džeisons?
kas tur bija?Amarille @ 17.04.2024 10:07Pēc storijiem varēja redzēt ka bija Embrionā uz konsultāciju, cerams ka bija pie Dr. Treija, tad pat ticu ka raudāja pa īstam.
Amarille @ 17.04.2024 10:07Pēc storijiem varēja redzēt ka bija Embrionā uz konsultāciju, cerams ka bija pie Dr. Treija, tad pat ticu ka raudāja pa īstam.