Butterfly clothing

Reitings 302
Reģ: 07.11.2013
Sveikas! Vai kāda iepērkas pie Elīnas Didrihsones? Kāda kvalitāte drēbēm un esmu dzirdējusi, ka ļoti liels uzcenojums.
19.12.2018 11:13 |

Patīk
Reitings 44462
Reģ: 12.10.2022
Bombīgā @ 16.11.2024 16:43
Nu tur vienkarsi ir aizgājušas smadzenes pa pieskari ?‍♀️ divi tirliņi dzivo.sava pasaule un redz tikai savas lupatas un doma ka visi parejie tapat,skatas tikai vinu storijus, apmekle tikai vinu veikalus un dzive sastav no Didriem. Bet nee, iedomaajies,mums ir opcija iejiet citos veikalos un redzet cenas un kvalitati drebem,mes ejam uz dazadiem pasakumiem un redzamsjaistu dzivi,izbaudam laiku ar gimeni un liekam stabilus pamatus savos bernos,kamer tie piepilda kkadus savus bernibas sapnjus un esot kurkuļi akvarija iedomajas ka ir haizivis okeana ????
Bet vai redzot to, ka biļetes gandrīz nepērk, tā iedomība, ka viņa ir master koučs, nepazūd? lr nopirktas 15 biļetes no 150 17 dienās. Par kādu Arēnu viņa vēl runāja?
Arī iepriekšējās reizēs biļetes vajadzēja dalīt masu skatiem.
16.11.2024 22:46 |

Reitings 3221
Reģ: 06.07.2024
CallMeAnnika @ 16.11.2024 22:46
Bet vai redzot to, ka biļetes gandrīz nepērk, tā iedomība, ka viņa ir master koučs, nepazūd? lr nopirktas 15 biļetes no 150 17 dienās. Par kādu Arēnu viņa vēl runāja?

Man patīk ka viņa tik ļoti cenšas to maskēt un ļoti tur visu plāno un baigi gatavojas un jāizliekas ka viss ir ok. A priekš kā? Būs smieklīgi ka tukša zāle būs un ka lielās telpas baigi vajadzēja bet nevarēs pat piepildīt😂 Tas hotelis gan jau arī paļaujas uz to ka būs tur daudz viesi kas pusdienos a beigās nekā..dirstgribsoni visiem visu sačakarē
16.11.2024 23:12 |

Patīk
Reitings 44462
Reģ: 12.10.2022
sandale @ 16.11.2024 18:54

Šo storiju viņa tagad izņēma ārā. Pierādijums ka lasa forumu vai arī kāds viņai vienkārši nodod šo informāciju
Es nokavēju. 😰 :D
16.11.2024 23:18 |

Reitings 43
Reģ: 03.09.2023
sandale @ 16.11.2024 18:36
Zaudēt svaru pēc dzemdībām? Elīn tu tiešām esi tik slima un neredzi cik tu kropļaini izskatijies stāvoklī kā pretīgs serkocoņš? Slimi un neveselīgi. Tev nebija nekāda liekā svara pašai. Tikais tas ko mazulis svēra un 100% pat nepietiekami jo tu badojies. Nabaga bērns un sekas ir redzamas. Vēl vienmēr sūdzējās par barošanu un nevarēja sagaidīt kad beigs bet te nu slavē ka tā varēja zaudēt svaru. Fuj pretīga vecene viņai ir fetišs uz svara zaudēšanu un tikai grib palikt stāvoklī dēļ tā. Ceru ka neizdosies bet ja kādreiz sanāks es ceru tu ļoooti apvelsies.! Jo tici man tā gadās ka ar vienu bija tā, un ar otru tā..bet nu tu neesi pelnījusi ne dzīvniekus ne bērnus tāpēc ceru tev Dievs to nedos. Slimā riebīgā būtne. Tu neesi māte.

Jeeeziņ…. Sēžu Un domāju cik Tu esi nelaimīga Savā dzīvē, ja no Tevis var kaut kas tāds iznākt ārā. Man reāli ir žēl šādus cilvēkus…
16.11.2024 23:25 |

Reitings 3221
Bingo777 @ 16.11.2024 23:25

Jeeeziņ…. Sēžu Un domāju cik Tu esi nelaimīga Savā dzīvē, ja no Tevis var kaut kas tāds iznākt ārā. Man reāli ir žēl šādus cilvēkus…

Acīmredzot neredzēji viņas slimo storiju par svara nomešanas tēmu. Ja tu domā ka tas ir normāli tad man ar tevi nav par ko runāt. Ej bučo dirstgribsoniem pakaļu😘
Ko tādu dirst un izplatīt mazām meitenēm nav ok.
16.11.2024 23:55 |

Reitings 6947
Reģ: 24.07.2023
CallMeAnnika @ 16.11.2024 22:46
115 tūkst. sekotāju, un pārdotas 15 biļetes😂😂😂 nu,uzņēmēji, kurš nākamais uz apmācībām pie didras?
17.11.2024 08:33 |

Reitings 43
sandale @ 16.11.2024 23:55

Acīmredzot neredzēji viņas slimo storiju par svara nomešanas tēmu. Ja tu domā ka tas ir normāli tad man ar tevi nav par ko runāt. Ej bučo dirstgribsoniem pakaļu?

Es nedomāju, ka tas ir normāli, bet tik pat nenormāli ir tas kas nāk jums ārā. 😀 jūsu dienas labākā daļa ir ienākt forumā un censties ierakstīt ko pēc iespējas indīgāku. Nav runa par to ko pasaka, bet kā pasaka. Laimīgs cilvēks tā noteikti NEKAD nedarītu.
17.11.2024 08:47 |

Reitings 12228
Reģ: 19.09.2023
CallMeAnnika @ 16.11.2024 19:00
Par kādiem 2,5 miljoniem viņa runā?
EDButterfly (ELYNDl) SlA 2023.gadā - 895k apgroz.
BUTTERFLAY SIA 2023.gadā - 11k.
NENE SlA 2023.gadā - 24k.
DIDRIHSONI SIA 2023.gadā - 243k.
Sanāk kopā ap 1,2 miljoniem par 4 uzņēmumiem. Un Butterflay nemaz nebija saistīts ar lupatām, bet Elīnas lG reklāmām. Tagad vairs tādu neatrod Lursoftā. Vai ir vēl kāds cits jaundibināts uzņēmums? :D

Un no visa šī "Latvijā nodrošinātākajam bērnam" pat nesamaksā par bērnudārzu un terapeitiskajām nodarbībām 🙁 nomet pie kaut kādas kreisās aukles, kura ir katastrofāli iekavējusi attīstību. Jā, redzams cik ļoti Naurim tur kaut kas rūp.
17.11.2024 08:48 |

Reitings 982
Reģ: 14.09.2024
sandale @ 16.11.2024 18:24

Elīna saka nevienam tāds Latvijā nav. Man šāds tika uzdāvināts jau 3 vai 4 gadus atpakaļ un kapuces tādiem vienmēr ir ar silto iekšiņu. Kapēc viņi vienmēr domā ka ir vienīgie Latvijā un kautkādi inovatīvie ja viss jau sen ir pieejams. Kādā burbulī un ilūzijās viņi dzīvo? Ko var d.i.r.s.t!

Šitiem tiekot FLYNDI birka piekarināta 😂 tādu toč nav nevienam LV 😂
17.11.2024 08:51 |

Reitings 43
sandale @ 16.11.2024 23:55

Acīmredzot neredzēji viņas slimo storiju par svara nomešanas tēmu. Ja tu domā ka tas ir normāli tad man ar tevi nav par ko runāt. Ej bučo dirstgribsoniem pakaļu?

Tie vārdi kas nāk ārā.. slima,
Kropļaina, pretīga un jebkuram vēlēt ļaunu ir briesmīgi. Elīna nav labs piemērs ļoti daudzās lietās, tapēc es neeju pie viņas uz profilu un neskatos viņu..
Tu ej uz viņas profilu, skaties viņu, seko viņai un vel tas kādi vārdi no Tevis nāk ārā….. Tas, ka nepiekrītu taviem briesmīgajiem tekstiem jau nenozīmē to, ka iešu kādam “ pakaļu bučot”
Kaitina mani tā Elīna, bet tas nenozīmē, ka tapēc palikšu pati riebīga un tādas lietas par kādu teikšu… man ļoti gribētos tevi redzēt…. Kāda izskaties tu… uzvedību tavu es jau šeit redzu…
17.11.2024 08:57 |

Reitings 3221
Bingo777 @ 17.11.2024 08:57

Kropļaina, pretīga un jebkuram vēlēt ļaunu ir briesmīgi. Elīna nav labs piemērs ļoti daudzās lietās, tapēc es neeju pie viņas uz profilu un neskatos viņu..
Tu ej uz viņas profilu, skaties viņu, seko viņai un vel tas kādi vārdi no Tevis nāk ārā….. Tas, ka nepiekrītu taviem briesmīgajiem tekstiem jau nenozīmē to, ka iešu kādam “ pakaļu bučot”
Kaitina mani tā Elīna, bet tas nenozīmē, ka tapēc palikšu pati riebīga un tādas lietas par kādu teikšu… man ļoti gribētos tevi redzēt…. Kāda izskaties tu… uzvedību tavu es jau šeit redzu…

Nevajag pārspīlēt. Es viņai nevēlu ļaunu vienkārši aprakstiju ko redzēju storijā par tievēšanu jo daudzi to neredzēja jo viņa izņēma ārā. Un atvaino bet 90% man piekritīs ka ne dzĩvnieku ne bērnu viņa nav pelnījusi jo pamet viņus un atdod citiem un kāds piemērs ir vispār tās muļķības kas viņai nāk ārā no mutes.
Slima? Jā, viņa ir jo viņai ir milzīgi ēšanas traucējumi, nav mr, lūzt mati utt un nerunāsim par sektas uzvedību un izplatīšanu.
Bet vispār ja tu esi tik “laimīga” bet neseko un neskaties tad ko tu te vispār dari? Ej dzīvo savu perfekto dzīvi. Kādā sakarā tu te nāc iekšā tad?
17.11.2024 09:40 |

Reitings 1718
Reģ: 22.03.2024
Bingo777 @ 17.11.2024 08:57

viņas profilu neskaties ,bet šeit kko raksti. Vai. kāda dievgosniņa.
17.11.2024 10:36 |

Reitings 1718
Knita @ 17.11.2024 08:48

Un no visa šī "Latvijā nodrošinātākajam bērnam" pat nesamaksā par bērnudārzu un terapeitiskajām nodarbībām ? nomet pie kaut kādas kreisās aukles, kura ir katastrofāli iekavējusi attīstību. Jā, redzams cik ļoti Naurim tur kaut kas rūp.
taču izglītība nekam nenoder .visi taču izaug ,runā.. visi reiz nedzer piena maisījumu un nedirš pamperā.
17.11.2024 10:38 |

Reitings 1718
Pidrihsones šodienas video. Bljee🤣🤣🤣🤣 KĀ VAR BŪT TIK DEBĪLA UN APROBEŽOTA RADĪBA... KĀAAAAA?
17.11.2024 10:42 |

Reitings 802
Reģ: 02.08.2022
Nebija lasīta sen šī sadaļa forumā. Bet nu sorry meitenes- tie vārdi, kas te nāk ārā... Paklausieties sevi no malas. Izklausās, ka suņi rej, karavāna mauc tālāk. Ar teslu šoreiz.
Ik pa laikam Elīnai uzmetu aci- meitene ir augusi! Neliek visas olas vienā groziņā: tīkla mārketings, pasākumi, receptes, lupatas, sadarbības (neticu nevienam #paši), gan jau vēl kko izdomās.
Par Džeisonu- normāls pāraprūpēts bilingvālā ģimenē augošs bērns! Variet dirst cik gribiet, bet ap 7 gadu vecumu, varu saderēt, būs tāds pats kā pārējie. Tik ar privāto šoferi, zīmolos apģērbts un brīvi runājošs LV un RU.
Jūsu heits liek močīt viņai vēl vairāk. Līdzīgi kā Laura pateica Lauku Sētā.
Un es redzu to "nomest svaru pēc dzemdībām" video! Nav izdzēsts.
17.11.2024 10:45 |

Reitings 3221
Pareizais @ 17.11.2024 10:45
Nebija lasīta sen šī sadaļa forumā. Bet nu sorry meitenes- tie vārdi, kas te nāk ārā... Paklausieties sevi no malas. Izklausās, ka suņi rej, karavāna mauc tālāk. Ar teslu šoreiz.
Ik pa laikam Elīnai uzmetu aci- meitene ir augusi! Neliek visas olas vienā groziņā: tīkla mārketings, pasākumi, receptes, lupatas, sadarbības (neticu nevienam #paši), gan jau vēl kko izdomās.
Par Džeisonu- normāls pāraprūpēts bilingvālā ģimenē augošs bērns! Variet dirst cik gribiet, bet ap 7 gadu vecumu, varu saderēt, būs tāds pats kā pārējie. Tik ar privāto šoferi, zīmolos apģērbts un brīvi runājošs LV un RU.

Storijs bija vakar un IR izdzēsts. Tas jaunais ir posts un vārdi ir nomainīti.
Izaugsme? LOL. Labi, labi te elinas un naurisi ir tagad sapulcējušies lai aizstāvētu un perfektās laimīgās kas neseko viņiem bet te tup forumā un raksta un aizstāv bet tak neseko..😂
17.11.2024 11:03 |

Reitings 39
Reģ: 02.09.2024

Zīmolos ģērbts? :D kuram no viņiem ir zīmolu drēbes? :D flyndi un zara? :D vai Turcijas guchi, chantel un kristian doir? :D
Brīvi runājošs LV un RU? :D ne Didrene, ne Nauris nerunā brīvi un pareizi LV vai RU :D
un likt #paši, kad ir sadarbība un uzturēt melno kasi, nav sasniegums, bet gan likumdošanas pārkāpšana ;)
Un viss, kas viņiem ir, ir tikai tas, kas ir norakstāms uz biznesu, kā jau kaut kas te minēja, tā kā bērna lietas nevar norakstīt, tad viņam arī nekas netiek, ne bērnudārzs, ne ārsti.
17.11.2024 11:06 |

Reitings 3221
Casoria @ 17.11.2024 11:06

Zīmolos ģērbts? :D kuram no viņiem ir zīmolu drēbes? :D flyndi un zara? :D vai Turcijas guchi, chantel un kristian doir? :D
Brīvi runājošs LV un RU? :D ne Didrene, ne Nauris nerunā brīvi un pareizi LV vai RU :D
un likt #paši, kad ir sadarbība un uzturēt melno kasi, nav sasniegums, bet gan likumdošanas pārkāpšana ;)
Un viss, kas viņiem ir, ir tikai tas, kas ir norakstāms uz biznesu, kā jau kaut kas te minēja, tā kā bērna lietas nevar norakstīt, tad viņam arī nekas netiek, ne bērnudārzs, ne ārsti.

Tirgus ğimenīte. Par Džeisonu tiešām žēl ka uz viņu tā taupa. Kad viņam būs istaba un kārtīgas mantiņas mašīnu gultiņa utt? Nav pirmajam vēl neko sagādājuši bet plāno otru. Tur pat nav ko nodot nākamajam bērniņam no Džeisona jo viņam knapi kautkas ir. Ķip baigi turīga ğimene bet dzīvo kā bomži marmora pilī. Durvīm var likt skenerus bet dievspasarg bērnam ko ierīkot vai meklēt pareizu aprūpi un iztērēt kaut centu.😢
17.11.2024 11:15 |

Reitings 6947
Reģ: 24.07.2023
kurā vietā Elina ir augusi🤣neliek visas olas vienā grozā🤣Tiešām, sagrābstās no visa, un rezultātā visur čiks. Pasākums 15 cilvēki, tās viņas intervijas nekādas, nemāk to darbiņu, intervēja savu pīļu dīķi, Nauri, Gibu, Marianu,Annu,trūka Annemarijas🤣receptes, nu sliktāk vairs nevar būt🤣vieni tie paši taukainie sacepumi tievētājam Naurim. Vai esat redzējuši,ka kautko mīlošā māmiņa pagatavo bērnam? Pareizi,sieriņu pie tv.Būtu vismaz no savas draudzenes Annas pamācījusies, tur bēni jau ar dakšiņu ēd biezspiena plācenīšus.
Lupatas vienas un tās pašas, jaunus sadarbības partnerus nemeklē, jo nezin valodu, datoru nemāk lietot, smadzenes ,piedodiet, nestrādā. Bērns? Paņēmuši lētu aukli no sektas, un kas tur var izaugt, redzam pēc Elinas
Privāts šoferis bērnam? Kur tad tagad viņš ir,kas varētu auklīti ar bērnu vismaz uz zoo aizvest.Didrihsoni tukši, ļoti glupi cilvēki, un tam foršajam bērniņam ar tādiiem vecākiem nekas labs nespīd. Nēesmu bērnam redzējusi ne krutas rotaļlietas, ne nodarbes.
Sadarbības? Gandrīz nekādas, dažas firmas, lielie un labi zināmie zīmoli izvēlas citus influencerus, pat ar daudz mazāk sekotājiem kā Elinai.Video Elina nav izdzēsusi,jo pati nesaprot kādu stulbumu runā🤣🤣
17.11.2024 11:27 |

Reitings 477
Story ar slimo svaru ir back!
17.11.2024 11:36 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!