Elinai nevar ticēt🤮🤮atkal kautko izdomājusi, lai tikai fanes un heiteri kautko rakstītu,viss uz rinķi, smērē ēdienu sejā, muld par savu zarnu un dakteriem, ticamība 3%🤮🤮🤮amoreamore @ 06.09.2024 11:01Žēl, ka didrele nesaka uzvārdus tiem ārstiem pie kuriem iet risināt savas mēnešreižu problēmas.
Tad vismaz zinātu pie kā NEKAD neiet.
Piemēram, es nekad neietu pie ārsta, kas didrenei pateicis, ka viņai perfekts ĶMI un svars nav pie vainas tam, ka nav mēnešreižu.
Ok, svars pats par sevi varbūt nē, bet tā viņas (ne)ēšana gan.
nu šo cūkāšanos ar ēdienu es arī nesaprotu,un to Naura pārģēbšanu.100x skaistāk bija tie Giba rullīši.Uzreiz cits skats.Tas izmaksā dārgi,viss ok,bet vismaz paprasīt Gibam variantus,kā apspēlēt pārējos reel gan var,no smukiem reel atkrist uz cūkāšanos ar ēdienu nav forši.Casoria @ 06.09.2024 09:22Kārtējā izšķērdība ar ēdienu. Būtu labāk aizgājusi pie psihologa un noskaidrojusi, kāpēc viņai tāds fetišs uz ēdiena smērēšanu pa ķermeni un zemi, nevis vēlme apsēsties pie galda un normāli ar dakšiņu paēst.
un trakakais ka ārsti neņem vērā matu svaru un silikonu. Bet tiem 3kg tocna mazāk viņai ir. Vai arī viņa dirs. Galīgi veselīgi neizskatās. Viņa atkal pie ginekologa bija? Kas viņa visus lv ginekologus domā izstaigāt? 🤣🤣🤣 Tāda dolbajene, es jebal.Babadžiga @ 06.09.2024 11:52Svars nav pie vainas, bet neēšana gan! Viņa tak noteikti pļūta kā lielā ārstiem, ka ēd pilnvērtīgi un sabalansēti. Labrīt no rīta! Viņa tak neies un neteiks-sorry, es neēdu, jo man bail ir, ka pat pāris mm manam perfektajam augumam maina visu. ?
Everests @ 06.09.2024 11:56un trakakais ka ārsti neņem vērā matu svaru un silikonu. Bet tiem 3kg tocna mazāk viņai ir. Vai arī viņa dirs. Galīgi veselīgi neizskatās. Viņa atkal pie ginekologa bija? Kas viņa visus lv ginekologus domā izstaigāt? ??? Tāda dolbajene, es jebal.
NIKOLAA @ 05.09.2024 17:01saliek nododamajā bagāžā,,
Babadžiga @ 06.09.2024 11:52Svars nav pie vainas, bet neēšana gan! Viņa tak noteikti pļūta kā lielā ārstiem, ka ēd pilnvērtīgi un sabalansēti. Labrīt no rīta! Viņa tak neies un neteiks-sorry, es neēdu, jo man bail ir, ka pat pāris mm manam perfektajam augumam maina visu. ?
amoreamore @ 06.09.2024 11:01Žēl, ka didrele nesaka uzvārdus tiem ārstiem pie kuriem iet risināt savas mēnešreižu problēmas.
Tad vismaz zinātu pie kā NEKAD neiet.
Piemēram, es nekad neietu pie ārsta, kas didrenei pateicis, ka viņai perfekts ĶMI un svars nav pie vainas tam, ka nav mēnešreižu.
Ok, svars pats par sevi varbūt nē, bet tā viņas (ne)ēšana gan.
nu nesver tak tās kannas 3 kg, parēķini 620 ml kaut reiz divi. Tie nav ne 2, ne 3 kg.Everests @ 06.09.2024 11:56un trakakais ka ārsti neņem vērā matu svaru un silikonu. Bet tiem 3kg tocna mazāk viņai ir. Vai arī viņa dirs. Galīgi veselīgi neizskatās. Viņa atkal pie ginekologa bija? Kas viņa visus lv ginekologus domā izstaigāt? ??? Tāda dolbajene, es jebal.
Gudralapsa @ 06.09.2024 15:10Apsveicu, jaunās kannas līdz atslēgas kaulam! Jejbogu, toč nav labāk! ??? nu fantastiski viņiem tie dzīves lēmumi ???
sandale @ 06.09.2024 15:14
Viens vēl augstāk par otru tieši tā kā bija?
Gudralapsa @ 06.09.2024 15:10Apsveicu, jaunās kannas līdz atslēgas kaulam! Jejbogu, toč nav labāk! ??? nu fantastiski viņiem tie dzīves lēmumi ???
He730 @ 06.09.2024 15:15
Šo pašu gribēju rakstīt! Kāda jēga bij taisīt operāciju ?