Amora7 @ 24.01.2020 18:58Par to krāpšanu pirms kazām arī dzirdēju,no viņas pašas live!
Pormifē @ 24.01.2020 20:32Paskatijos interneta veikalu, nu tas gan ir maksimāli tukšs.
prettylittleliar @ 24.01.2020 21:09Paskatieties labāk uz šo. Lūpas tā pārkačātas, ka vairs nevar savaldīt. ?https://failiem.lv/u/dd5qrv2p
Komēta @ 24.01.2020 23:45Man nekas nav pret krievu cilvēkiem, bet vai jums neliekas nepareizi, ka Aleksandra butterfly beauty profilā zem savām make up bildēm liek aprakstus krieviski? Un arī video runā tikai krieviski?
Es ar krievu valodu uz “Jūs”, varbūt man interesē ko tur stāsta, bet es nesaprotu un kāda jēga man viņai sekot tādā ziņā. Vispār kādu laiku sekoju viņai tikai Didrihsones konkursu dēļ, kur tā bija viena no prasībām.
Labākais bija brīdis, kad viņa atraugājās, ierakstot šo storiju :D :D Pārfilmēt laikam nebija laika, bija jābrauc tālāk čakarēt klientus :D Nu tāda “caca” :Dprettylittleliar @ 24.01.2020 21:09Paskatieties labāk uz šo. Lūpas tā pārkačātas, ka vairs nevar savaldīt. ?https://failiem.lv/u/dd5qrv2p
Komēta @ 24.01.2020 23:45Man nekas nav pret krievu cilvēkiem, bet vai jums neliekas nepareizi, ka Aleksandra butterfly beauty profilā zem savām make up bildēm liek aprakstus krieviski? Un arī video runā tikai krieviski?
Es ar krievu valodu uz “Jūs”, varbūt man interesē ko tur stāsta, bet es nesaprotu un kāda jēga man viņai sekot tādā ziņā. Vispār kādu laiku sekoju viņai tikai Didrihsones konkursu dēļ, kur tā bija viena no prasībām.
blacke @ 24.01.2020 17:19Par krūtīm jau te bija viena "zinātāja", kas teica, ka Elīna tam pati naudu krājusi. Vēl arī trešā versija bij, ka Nauris samaksājis. Nevienu neaizstāvu, bet šo diskusiju esmu lasījusi no pirmās lapas un te jau ir bijušas daudz versijas kuras itkā kāds zin. Vienkārši, filtrējam kam ticam pirms izplatām baumas :)
wildtiger13 @ 24.01.2020 17:24Senči bagāti, bet pēc kāzām dzīvokļa rēķinus maksāt nepalīdzēja. Sanāk, ka Elīna ieberzās.
Var ticēt, var neticēt šīm baumām. Tikai nez kāpēc, no dažādiem avotiem sanāk dzirdēt vienu un to pašu. Dobele tomēr ir ļoti maza pilsēta.
NAVMANKOTEIKT @ 25.01.2020 08:30
Aleksandra ir jauka MEITENE. NU BET SAVU DARBU VIŅA IZDARA. Nevaig tādēļ taisīt diskrimināciju. Tad ko šis cilvēks nevienu darbu LV nevar strādāt? ?? Ir ļoti vēl daudz citu meistaru lv, kas runā tīra lv valodā ?droši meklē info tur.
Blanche @ 25.01.2020 09:14
Jaukā ir gan. Bet nu LV valodu tā kā vajadzētu iemācīties, vai viņa no Krievijas atbraukusi?
NAVMANKOTEIKT @ 25.01.2020 09:57
Latvijā puse ir kriev tautības runājošie :) tās tam būts būt!
Un viņa neizvēlas klientus, bet klienti paši. Gribi ej gribi neej. Nav jau nekāda skolotājas profesija. Bet nu šeit jau piesieties var par ktru sīkāko...