Viņa tak tur ir visu pilnīgi sačakarējusi. 3 reizes taisa un vēl nav labi un arī nebūs labi, jo tālāk var tikai sačakaret vel vairāk nekā izlabot kaut ko.mon_moiselle @ 05.05.2025 16:20Kāds var paskaidrot kā krūtis var atrasties pie atslēgas kaula, bet krūtsgali pašā krūta apakšā?
Kaut ko tādu redzu pirmo reizi
https://failiem.lv/u/dwqn5uys2p
Nekad nav apsedusies uz krēsla, vai staigājusi la savu parku vai Mežaparku un teikusi- cik svarīgi man ir laiks būt ar Dēlu. NEKAD!Devindesmitseptini @ 05.05.2025 15:06Ar Dievu viņai laiku vajag, ar vîru arī, ar ģimeni reizēm, bet vai kāds ir manījis par laiku ar DĒLU?
lieniite2015 @ 05.05.2025 22:11Nekad nav apsedusies uz krēsla, vai staigājusi la savu parku vai Mežaparku un teikusi- cik svarīgi man ir laiks būt ar Dēlu. NEKAD!
Tikai Dievs vai Nauris ir pieminēti kā vissvarīgākie.
Viņai ar galvu nav viss kārtība..
Vajadzēja nobildēt un aizsūtīt EasyFit. Tad redzēs, vai vēl gribēs ar Elīnu sadarboties. Būtu vislabākā (anti)reklāma. :DKirbis32 @ 06.05.2025 14:10Paziņa dzīvo tajā pašā mājā kurā dzīvo Didri un nesot savu sadzīves miskasti uz kopējām miskastu tvertnēm,miskastēs ir izmesti pilni ,neataisīti iepakojumi ar easy fit kārbām.??
CallMeAnnika @ 06.05.2025 14:20Vajadzēja nobildēt un aizsūtīt EasyFit. Tad redzēs, vai vēl gribēs ar Elīnu sadarboties. Būtu vislabākā (anti)reklāma. :D
Kam tad Elīnai tagad vajag Easyfit, ja ir šķiedrvielas? :D Neko citu droši vien vairs neēd.Kirbis32 @ 06.05.2025 14:35
Es to pašu teicu,bet viņai nospļauties par tiem Didriem,minēja kā faktu,ka bomžiem tagad labi,ir ko paēst.
Elīnas reklāma strādā ka labdarība.???vismaz kāds apēd.?
kamēr nav pic, šis info ir izmetams musara. Protams neparsteigtu un ir 80% ticami, bet tpt.magdalena333 @ 06.05.2025 15:59Šo tiešām vajadzēja nobildēt un aizsūtīt dzeltenai presei, varbūt kāds beidzot uztaisītu rakstu par influenceriem un cik ļoti var uzticēties viņu reklāmām. Pēc tāda raksta varbūt vismaz kāds uzņēmums padomātu pirms sadarbotos ar tiem pašiem Didrihsoniem, lai beigās nesanāk riktīga antireklāma, kā šim uzņēmumam, kuru ēdiens ir izsviests miskastē!
Kad tas bija? Elīna ir ielikusi storiju ar EasyFit, un ka 2 dienu maltītes ar 1300kcal dienā, viņai aiziet 3 dienās, kas ir 866kcal dienā.Kirbis32 @ 06.05.2025 14:10Paziņa dzīvo tajā pašā mājā kurā dzīvo Didri un nesot savu sadzīves miskasti uz kopējām miskastu tvertnēm,miskastēs ir izmesti pilni ,neataisīti iepakojumi ar easy fit kārbām.??
Gribētos uzrakstīt komentāru Didrai bet reāli bail kad viņa mani nobločēs un protams man metīsies virsū viņas aizstāves kā tādas vārnas. 😆CallMeAnnika @ 06.05.2025 19:36Elīnas pirmais 'retrīts' bija par tēmām:
"• Kā nenobīties no nākamā līmeņa, kad viss iekšā mainās?
• Kā pieņemt drosmīgus lēmumus?
• Es zinu, ka manī ir vairāk – kā to beidzot realizēt?
• Kā atgūt spēku pēc izdegšanas vai vilšanās?
• Ko darīt, kad vairs negribas būt “stiprai”?
• Kā dzīvot posmā starp beigu sajūtu un jauna sākumu?
• Kā saprast – vai esmu uz īstā ceļa?"
Bet izskatās, ka viņa tur tikai Dievu sludinājusi. No viņas tas ir sagaidāms, bet tomēr šaubos, ka visas bija sajūsmā 2,5 stundas klausoties par Dievu. Ja vien tur visas nav saaicinātas no sektas masu skatiem. :D
Kirbis32 @ 06.05.2025 14:10Paziņa dzīvo tajā pašā mājā kurā dzīvo Didri un nesot savu sadzīves miskasti uz kopējām miskastu tvertnēm,miskastēs ir izmesti pilni ,neataisīti iepakojumi ar easy fit kārbām.??