Nu, wow, tas ir level up😀 Vienkārši lasu un brīnos, kur var būt tik stulbi cilvēki. Pirmkārt, kurš no Ventspils domes izlēma uzaicināt Elīnu? Pēc šāda sviesta, ko viņa tur ir muldējusi, es prasītu tai personai paskaidrojumu, pirmkārt, kāds Elīnai vispār sakars ar tūrismu? Otrkārt, Elīna katru dienu auditorijas priekšā uzvedas kā lēta ielene, kā vispār kāds varēja viņu izskatīt kā kandidātu runāt šādā pasākumā. Treškārt, vai tiešām tā persona nevarēja aizdomāties, kāda bus auditorija šādam pasākuma, un vai Elīna būs īstais cilvēks šai auditorijai? Un kā vispār pati Elīna varēja piekrist runāt par šādu tēmu, es uzskatu, ka viņa par šo pasākumu nemaz nevar saņemt atalgojumu, jo tas, ko viņa tur runāja galigi nebija saistīts par tūrismu!
Piekrītu, viņa dzen kaut kādu stulbumu katru dienu. Lieta tāda, ka tas nenāk no viņas, bet viņa cenšas pārstāst citu teikto, bet jau pamat saknē viņa nav izpratusi, ko tas cits ir gribējis pateikt, tāpēc no viņas puses ir tāda salmu kulšana, un, tad vēl aizmirat iezubrīto tekstu un mēģina iemest savas 5 kapeikas līdz beigās sanāk totālu sviests. Sēdies, 2.
Par to pasākumu Ventspilī, es ļoti ceru, ka par šo Elīnas sviestu uzceps kāds rakstu, pirmkārt, par to kā domes izsaimnieko naudu aicinot uz saviem pasākumiem cilvēkus, kas nav nozares speciālisti, un kāds varētu viņas murgus paanalizēt dziļāk, nu tā, lai plašāka auditorija uzzin, ko viņiem nāksies dzirdēt, ja izdomās šo būtni aicināt uz saviem pasākumiem!