Butterfly clothing

Reitings 302
Reģ: 07.11.2013
Sveikas! Vai kāda iepērkas pie Elīnas Didrihsones? Kāda kvalitāte drēbēm un esmu dzirdējusi, ka ļoti liels uzcenojums.
19.12.2018 11:13 |

Reitings 1260
Reģ: 23.11.2022
barbieyyy @ 23.04.2025 13:21
Nu viss. Kurā sporta zālē viņa tur iet spokoties? Es uzrakstīšu ziņu,es nevaru vairs izturēt to maukas tērpu.

Sport Factory
Uz šo zāli man dodas draudzenes!
Sestdien, kad viņa ievietoja storiju ar pliko dirsu no tās zāles, uzreiz pēc vecmamma bērēm .. viņa zālē bija vispār ceturtdienā!
Draudzenes arī tieši bija tajā pašā treniņā.
Didra nespēja izpildīt ko grupas treniņā prasa - viņa neievēroja laiku ( SEVI DĒVĒ PAR DISCIPLĪNAS KARALIENI DURA) , visu laiku čīkstējusi ņaudējusi, un daudz sēdēja telefonā treniņa laikā. kopumā visi par viņu smējās un viņa tur bija tikai apsmiekls.
DIDRA,JO TU ŠO LASI - TU ESI MORĀLĀKĀ KROPLE KĀDA IR ZINĀMA!
23.04.2025 16:50 |

Reitings 4560
Reģ: 08.09.2015
Priekš viņas zāle ir tas pats, kas bībele, pakratu Bībeli un to otru grāmatu, un esmu nez kāda ticīgā, aizeju uz zāli, uzsfilmēju storiju esmu nez kāda sportiste, tūlīt visus jūs motīvēšu un ko tik nē. Par to zāli jau sen bija skaidrs, cik ilgi viņa jau tur piestaigā 1,5 gadu un kā ļengana ir tā ir, tā pat kā viņai ir arī pamanāms celulīts. Elīna ir iemācijusies, ka viņa var muldēt ko grib, nekādas atbildības, kāda muļķe uz šo farsu uzķersies, un pavērtu mutīti savu naudiņu noskaitīs, lai tik viņai līdzinātos, ne velti ir teiciens, būs aitas, būs cirpēji, un ne velti Elīna izcēla savu auditoriju - neizglītotās ar zemiem ienākumiem, jo tie arī ir cilvēciņi , kas paraujas uz visām reklāmām un lētiem solījumiem.
23.04.2025 17:23 |

Reitings 765
Reģ: 31.07.2023
User9891 @ 23.04.2025 14:25
"analīzes maksā 160 eur, ārprāts" un "man arī nav vispār ģimenes ārsta, kas man raksta nosūtījumus"... nu bļin, bišķiņ jau varētu tomēr iedziļināties veselības aprūpes sistēmas pamatos, biznesmeņi tādi. Ja analīžu taisīšana būtu viņas pašas bizness, tad saprastu, cik maksā iekārtas, cik maksā darbinieki, un attiecīgi cik - pašas analīzes. Ja būtu ĢĀ nosūtījums, attiecīgi, ar valsts līdzmaksājumu - būs lētāk. Ja būtu veselības apdrošināšana (ko noteikti gribētu arī viņas pašas minimālo algu darbinieces) - arī gan jau kaut ko segtu. Bet ja izmanto tikai maksas pakalpojumus, tad, zaķīt, tādas ir privātā veselības aprūpes sektora cenas! Izklausījās, ka viņa sagaida, ka analīzes un zāles valstij būtu jānodrošina tāpat, bet, pirmkārt, vajag izmantot tad valsts noteiktos ceļus (sākot ar ĢĀ), un, otrkārt, maksāt nodokļus, lai valstij ir vairāk naudiņas arī veselības aprūpei!

Vispār kā gandrīz 30 gadus vecai sievietei, kura ir atbildīga pret savu veselību, var nebūt savs ģimenes ārsts? Kur viņi Džeisonu ved? Pie privātā? Pie pediatra?
23.04.2025 18:34 |

Reitings 765
magdalena333 @ 23.04.2025 16:09
Barbieyyy, vēl vajadzēja pieminēt to, ka viņa regulāri filmē citus apmeklētājus un taisa reklāmas savam uzņēmumam viņu telpās, ok, varbūt tas sporta zālei der, bet to, ka tiek filmēti citi apmeklētāji tas nav pieļaujams!!!!

Es nebūtu priecīga, ja mani ar sasvīdušu tāda Didra ieliktu savā storijā (pat ja tikai garāmejot) 100+tūkst. lielai auditorijai. Mana grupu treniņu trenere reizēm uzaicina filmētāju saviem reklāmas video priekš soctīkliem, bet tad vienmēr palūdz atļauju, un arī nebāž kameru sejā, lai neatpazīst, vai arī kādu nefilmē vispār, ja cilvēks nevēlas. Neticu, ka Didra paprasa kādam atļauju, un nav nevienam iebildumu.
23.04.2025 18:42 |

Reitings 765
magdalena333 @ 23.04.2025 17:23
Priekš viņas zāle ir tas pats, kas bībele, pakratu Bībeli un to otru grāmatu, un esmu nez kāda ticīgā, aizeju uz zāli, uzsfilmēju storiju esmu nez kāda sportiste, tūlīt visus jūs motīvēšu un ko tik nē. Par to zāli jau sen bija skaidrs, cik ilgi viņa jau tur piestaigā 1,5 gadu un kā ļengana ir tā ir, tā pat kā viņai ir arī pamanāms celulīts. Elīna ir iemācijusies, ka viņa var muldēt ko grib, nekādas atbildības, kāda muļķe uz šo farsu uzķersies, un pavērtu mutīti savu naudiņu noskaitīs, lai tik viņai līdzinātos, ne velti ir teiciens, būs aitas, būs cirpēji, un ne velti Elīna izcēla savu auditoriju - neizglītotās ar zemiem ienākumiem, jo tie arī ir cilvēciņi , kas paraujas uz visām reklāmām un lētiem solījumiem.

Nauris jau tāds pats - uz zāli tikai iet rokas kačāt. Tāds pats čīkstulis tajā video no grupu treniņa.
23.04.2025 18:43 |

Reitings 14625
Reģ: 27.02.2022
Helita @ 23.04.2025 18:34

Vispār kā gandrīz 30 gadus vecai sievietei, kura ir atbildīga pret savu veselību, var nebūt savs ģimenes ārsts? Kur viņi Džeisonu ved? Pie privātā? Pie pediatra?
varbūt tiešām nemaz nav un ikmēneša atrādīšana līdz galam bija pa retam pie kaut kāda ārsta.
23.04.2025 18:58 |

Reitings 2
Reģ: 23.04.2025
Kā gribētos lai beidzot atbildīgas valsts iestādes kārtīgi izpurina to bārbijas namiņu! Piedāva biznesa konsultācijas uzņemumiem 550+€, jau atrādija story ka vismaz 2 viņai ir bijušas, ta tad 1050€ ( varbūt vairāk kko būtu palaidusi garām)
Mājas lapa caur kuru notiek darijumi jau izskatās tada slidenā, bet galvenais jautajums ja tie ir uzņemumi, viniem noteikti ir jaizraksta rēkini, jo ka savādāk tu vari legali paradīt kur tie 550 eiro ir aizgājuši. Es neticu ka kaut centu Didra nomaksās nodokļos.
Nevar vinu beidzot normali panemt par šmaukšanos ar nodokļiem?
23.04.2025 19:14 |

Reitings 575
Reģ: 17.06.2024
Luna Com 2000 @ 23.04.2025 19:14
Kā gribētos lai beidzot atbildīgas valsts iestādes kārtīgi izpurina to bārbijas namiņu! Piedāva biznesa konsultācijas uzņemumiem 550+€, jau atrādija story ka vismaz 2 viņai ir bijušas, ta tad 1050€ ( varbūt vairāk kko būtu palaidusi garām)
Mājas lapa caur kuru notiek darijumi jau izskatās tada slidenā, bet galvenais jautajums ja tie ir uzņemumi, viniem noteikti ir jaizraksta rēkini, jo ka savādāk tu vari legali paradīt kur tie 550 eiro ir aizgājuši. Es neticu ka kaut centu Didra nomaksās nodokļos.
Nevar vinu beidzot normali panemt par šmaukšanos ar nodokļiem?

Es atvainojos, bet cik stulbam ir jābūt, lai ietu pie viņas un maksātu par konsultācijām? Un vēl 550?
23.04.2025 19:31 |

10 gadi
Reitings 4251
Reģ: 25.05.2009

Pilnīgi vai sagribējās šito meme uztaisīt pēc Didras ‘ranta’ par analīžu cenām 😄
23.04.2025 19:39 |

Reitings 148
Reģ: 15.03.2025
cory @ 23.04.2025 19:39

Pilnīgi vai sagribējās šito meme uztaisīt pēc Didras ‘ranta’ par analīžu cenām ?
Šitas labs 😆😆😆
23.04.2025 20:04 |

Reitings 1329
Reģ: 06.07.2024
Everests @ 23.04.2025 18:58
varbūt tiešām nemaz nav un ikmēneša atrādīšana līdz galam bija pa retam pie kaut kāda ārsta.

Ārsts dobelē
Sen būtu atradusi sev visai ģimenei ārstu Rīgā. Visas tās summas ir Didras neizdarības dēļ.
23.04.2025 20:09 |

Reitings 1329
cory @ 23.04.2025 19:39

Pilnīgi vai sagribējās šito meme uztaisīt pēc Didras ‘ranta’ par analīžu cenām ?

Vai arī solārija kŕēms pa 160 eur😄 krēms un solārijs kas veicina ādas vēzi.😅
23.04.2025 20:10 |

Reitings 148
Reģ: 15.03.2025
kapēc gandrīz visos video Elīna izskatās nodzērusies tā sejas šķobīšanās atgādina visu laiku pohainu tanti ap 40 gadiem . Man liekas Elīna arī dzer, bet to faktu kad viņa lieto Alkoholu protams no mums slēps . Līdzīgi kā toreiz tie saltiņi . Jo kur viņai tā pārlieku lielā enerģija domāju tur kautko lieto varbūt pat narkotikas . Pat nešaubos kad viņa lietotu kādu aizliegto vielu . Protams pierādijumi man nav.
23.04.2025 20:13 |

Reitings 5090
Reģ: 14.09.2024
User9891 @ 23.04.2025 14:25
"analīzes maksā 160 eur, ārprāts" un "man arī nav vispār ģimenes ārsta, kas man raksta nosūtījumus"... nu bļin, bišķiņ jau varētu tomēr iedziļināties veselības aprūpes sistēmas pamatos, biznesmeņi tādi. Ja analīžu taisīšana būtu viņas pašas bizness, tad saprastu, cik maksā iekārtas, cik maksā darbinieki, un attiecīgi cik - pašas analīzes. Ja būtu ĢĀ nosūtījums, attiecīgi, ar valsts līdzmaksājumu - būs lētāk. Ja būtu veselības apdrošināšana (ko noteikti gribētu arī viņas pašas minimālo algu darbinieces) - arī gan jau kaut ko segtu. Bet ja izmanto tikai maksas pakalpojumus, tad, zaķīt, tādas ir privātā veselības aprūpes sektora cenas! Izklausījās, ka viņa sagaida, ka analīzes un zāles valstij būtu jānodrošina tāpat, bet, pirmkārt, vajag izmantot tad valsts noteiktos ceļus (sākot ar ĢĀ), un, otrkārt, maksāt nodokļus, lai valstij ir vairāk naudiņas arī veselības aprūpei!

Lai jau vien vismaz par kaut ko maksā, lielie miljonāri 😂 analīzēm nevarēja dabūt sadarbībiņu? 😂😂
23.04.2025 20:20 |

Reitings 1329
twilight Girl @ 23.04.2025 20:13
kapēc gandrīz visos video Elīna izskatās nodzērusies tā sejas šķobīšanās atgādina visu laiku pohainu tanti ap 40 gadiem . Man liekas Elīna arī dzer, bet to faktu kad viņa lieto Alkoholu protams no mums slēps . Līdzīgi kā toreiz tie saltiņi . Jo kur viņai tā pārlieku lielā enerģija domāju tur kautko lieto varbūt pat narkotikas . Pat nešaubos kad viņa lietotu kādu aizliegto vielu . Protams pierādijumi man nav.

Iespējams abi šņauc,baltais pulveris esot populārs.
23.04.2025 21:26 |

10 gadi
Reitings 4251
Reģ: 25.05.2009
Kirbis32 @ 23.04.2025 21:26

Iespējams abi šņauc,baltais pulveris esot populārs.

Diez vai kko šņauc vai papildus lieto, tā viņas pārlieku lielā enerģija ir tik pat fake, kā viņas turku pupeļi un laimīgās ģimenes bildes. Cik nav dzirdēts, ka ārpus instagram šī nav nekāda superdraudzīgā komunikatore un visu laiku ieurbusies telefonā, bet līdz ko jāfilmējas priekš sociālajiem tīkliem tā uzreiz gatava uzlēkt līdz griestiem savās bezvīļu apenēs. Turklāt Didra stabīli nebūtu gatava izmest piķi par balto kafiju, tas noteikti ir pārāk dārgi viņas kapeiku p*sējas uztverē. Ja nu vienīgi kāds viņai uz sadarbību balto kafiju piespēlētu.
23.04.2025 22:01 |

Reitings 14625
Reģ: 27.02.2022
cory @ 23.04.2025 22:01

Diez vai kko šņauc vai papildus lieto, tā viņas pārlieku lielā enerģija ir tik pat fake, kā viņas turku pupeļi un laimīgās ģimenes bildes. Cik nav dzirdēts, ka ārpus instagram šī nav nekāda superdraudzīgā komunikatore un visu laiku ieurbusies telefonā, bet līdz ko jāfilmējas priekš sociālajiem tīkliem tā uzreiz gatava uzlēkt līdz griestiem savās bezvīļu apenēs. Turklāt Didra stabīli nebūtu gatava izmest piķi par balto kafiju, tas noteikti ir pārāk dārgi viņas kapeiku p*sējas uztverē. Ja nu vienīgi kāds viņai uz sadarbību balto kafiju piespēlētu.
alko gan abi nesmade. Un bieži ir izskatījusies pāli storijos, regulāri tak arī pērk
23.04.2025 22:23 |

Reitings 5090
Reģ: 14.09.2024
Kādas muļķības gan var gvelzt Ņuris. Apple un Starbucks dominējot un nekonurējot. Tas, ka neredz tālāk pār to, ko pats lieto, nenozīmē, ka tas kaut kur dominē.
Apple konkurē ar Android operētājsistēmas telefoniem.
Lielajiem kafijas ekspertiem jau vajadzēja zināt, ka Starbucks nemaz nav kafijas vietu līderis. Viņš konkurē gan ar Costa Coffee, gan PRET, gan Caffe Nero un neatkarīgajiem kafijas veikaliem.
Biznesa eksperts, my ass 🤦🏼‍♀️
23.04.2025 23:01 |

Reitings 4560
Reģ: 08.09.2015
Tas, ka šie iedzer ir 100%, un šeit pat droši var teikt, ka tas, kas mēdz iedzert ir ne tikai Nauris, jo tieši tā, Elīna ir bijusi manāmi iereibusi storijos, ja nemaldos tad pāris mēnešus atpakaļ live bija manāmi iereibusi. Tas ir tā pat kā ar saltiņiem, sarkanās robežas😀 Balto pulveri gan apšaubu.
Bet pat alkohols un lielais kafijas daudzums nav pie vainas Elīnas hiperaktivitātei, jo tieši tā, viņa aktīva ir tikai un vienīgi, kad kamera ieslēgta, kad izslēgta, tad ir pūpēdis, vienmēr neapmierināta bubinātāja, bet ar cilvēkiem bez kameras viņas komunikācija sastāv no Elīnas signature look “tupais skatiens tukšumā”. Viss ir fake, viss, ko šie saka un ko pasniedz ir iestudēta izrāde, pati Elīna sevi gadiem sauc par močītāju, bet bez kameras viņa ir tāda pati močītāja kā māte, ticīgā un sportiste!
23.04.2025 23:28 |

Patīk
Reitings 54483
Reģ: 12.10.2022
Helita @ 23.04.2025 18:34

Tu jautā, kur viņi Dž ved, bet man šķiet, ka neved nekur. :D Tas viņiem ir lieks laika patēriņš. Labāk tikmēr patirināties apenēs.
23.04.2025 23:34 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (3)