Kādai ir video? Es nokavēju. :DPopija @ 10.01.2025 16:18Euu, saprata savu feilu un “dārgās” zupas ir izņemtas ārā. ??
Saprata - izlasīja šeit
Kā Elīna var iemācīt ētikas un morāles normas, ja viņa pati neko nezin?xxtinaxx @ 10.01.2025 18:54Šodien sanāca visu dienu mājās strādāt - tīrīju, mazgāju, gatavoju ēst un paralēli pie bērna gāju apmierināt viņa vajadzības. Un reāli, tikai tagad sanāca laiks mierīgi apsēsties un apskatīt, kas sociālajos tīklos notiek, un "uzmest aci" televizoram. Un tad padomāju- Elīnai katru dienu ir laiks priekš sociālajiem tīkliem, un visu dienu. Reāli, kurā brīdī ir tā reize, kad pievēršas privātajai dzīvei, bērnam? Reāli sanāk, tam visam neatvelta pietiekami laiku. It kā es jau to sen zinu, ka bērns un mājsaimniecība pie vienas vietas, kā arī jūs to zināt. Bet nupat es par to tā kārtīgi aizdomājos. Un diezgan apstulbu. Nu kā?! Jau nodarbošanās ar bērnu vien, prasa diezgan daudz ikdienas laika. Es ceru, ka tuvākajā laikā Elīna nāks pie prāta, un pievērsies bērnam. Pēdējais brīdis jau. Un viņas "darbs" nav galvenais, kas šobrīd būtu vajadzīgs. Ir vīrs, darbinieces, kas var palīdzēt. ?
Tas ir viens...
Otrs - bērnam jau šajā vecumā sākas izpratne par dzimumiem. Un Elīna tik droši tirinās un plātās dēla priekšas apakšveļā. Nu tak jāsāk mācīt un parādīt ētikas un morāles normas. Nu nav dēlam jānoskatās, kā mamma gorās apakšveļā. Jābūt kaut kādām robežām.
Nezinu..varbūt tās ir tikai manas domas, bet es jau ar pirmo dēlu, kopš viņam bija nedaudz virs gadiņa, slēpos, lai pārģērbtos. ?♀️
Ir, ar pārtikas aromatizētājiem. Būtībā tas pats.Euclid @ 10.01.2025 19:43Beidziet Elīnu apcelt, viņai tagad grūti, nav vairs saltu ar garšiņām ? Ņurim arī jāsaprot histērijas, raudāšanas pie bībeles un strīdi 10x kalna uzbrauciena laikā.
CallMeAnnika @ 10.01.2025 20:17Ir, ar pārtikas aromatizētājiem. Būtībā tas pats.
Popija @ 10.01.2025 16:18Euu, saprata savu feilu un “dārgās” zupas ir izņemtas ārā. ??
Saprata - izlasīja šeit
CallMeAnnika @ 10.01.2025 20:17Ir, ar pārtikas aromatizētājiem. Būtībā tas pats.
Mamma noteikti dzīvo vardarbīgās attiecībās, to var redzēt! Kura sieviete gribētu 15+ gadus VIENĪGĀ STRĀDĀT, kamēr otrs čilliņā bauda dzīvīti? Neiebilst un cieš klusu!brunettte @ 10.01.2025 17:08Cik skatos storijus, kur ir mamma, man rodas iespaids, ka viņa drizak ir iebiedēta. Marmora pilī ir savi noteikumi un pēc tā, cik viņa tur nedroši staigā, ķermeņa valoda utt, liekas, ka labāk nekam nepieskarties, kur nu vēl bērnu aiztikt… un pat ja nopirktu vai uzšūtu viņam kaut ko, domāju, ka mamma pati saproti, ka princesei Elīnai nepatiks gan jau, jo nebus no elyndi vai zara…drausmīgi.
He730 @ 11.01.2025 00:31Gubaloška ?
Lai gan es nezinu kā izrunājas tā virsotne - Gubalowka, bet šaubos, ka tā kā Elīna to dara.
Jenota pele @ 10.01.2025 23:59Mamma noteikti dzīvo vardarbīgās attiecībās, to var redzēt! Kura sieviete gribētu 15+ gadus VIENĪGĀ STRĀDĀT, kamēr otrs čilliņā bauda dzīvīti? Neiebilst un cieš klusu!
Mashka Kakashka @ 10.01.2025 20:33Elīna: 231? Par ko?
Arī Elīna: Zupa par 4.70 eiro.
..pārējie ēdieni: ribiņas ar frī, salāti, kartupeļu pankūkas ar gulašu, kaut kādi pelmeņi, zupa ar gaļu, papildus kečups, utt.
Elīna, aizmirsi, ka tie 231 ir zloti nevis eiro? ????? Tuparila. 54 eiro par šo ēdienu daudzumu ir lēti. ? "Dārga" vieta viņai. Kā var būt tik dumja?