Butterfly clothing

Reitings 302
Reģ: 07.11.2013
Sveikas! Vai kāda iepērkas pie Elīnas Didrihsones? Kāda kvalitāte drēbēm un esmu dzirdējusi, ka ļoti liels uzcenojums.
19.12.2018 11:13 |

Reitings 1358
Reģ: 06.07.2024
Džeisonam izskatās nekas nav dots,darīts normāls šajā bērna posmā,drēbes pa mazu,kaut kādas pļotckas. Kur tā bērnam var nepaveikties un kur tad ir vecmammas,vectēvi?!! Tie arī ir galigi garām.
Tām kurām ir bērni,taču piekritīsat,ka Jūsu bērniem omes parasti ko foršu nopērk? Mana mamma manu bērnu lutina un ved vienmēr kādu foršu drēbi,mums pat nopirka visu ziemai,neprasijām! Vnk mīl mūsu bērnu.
Te Elīnas mammas šuvēja,nevar uzšūt "ko bombīgu "bērnam? Ja tā padomā,viņi visi uz to puiku skatās no augšas kā uz kaut ko zemu un tupu,nevajadzīgu.
Nauris vismaz paņem opā,bet viņš tēvs,baigi nevar bērnam palīdzēt tā kā to zin mammas sirds,bet izskatās vismaz ,ka jenotam kaut cik bik ir žēl tā bērna.Nauri,nopērc bērnam huppa normālu ziemas tērpu,adrese,zemitānu stacijai blakus,tagad akcijas!
10.01.2025 15:16 |

Reitings 43
Reģ: 07.11.2024
Baaaaac, nu nopietni?! 231zlots vinai dārgi 🤣🤣🤣
Uz 4 dalīt jau nav iemācijusies, jo nemaz nezina, ka Polijā ir zloti.
Jādomā, ka tās 75eur vērtās segas arī patiesībā nemaz tik dārgas nav.
10.01.2025 15:47 |

Reitings 4563
Reģ: 11.10.2022
Bļaaa, nu cik gadus tā Didra brauc uz kalniem un nejēdz silti saģērbties! Apakšā kkāds Buķika plānais bodijs, ne džempera, ne cepures! 🙈 tak it kā apģērbu veikals piederot, bet pēc skata nepateiks! Kāds varētu viņai kādu smadzeņu sinepju sēklu iesēt. It kā pateicīga bez gala, bet divas dienas čīkst par apartamentiem, tad kalnos auksti! 😵‍💫 vienīgais prieks, ka Ņurim šī laime to visu klausīties, es toč tādu pūpēdi nevarētu blakus 😆
Un ko Didra ar tiem trim bērniem darīs, vienu kombinzonu uz visiem dalīs? Es saprotu, ka viņai neviens nepateica, ka izdevumi tad reiz trīs, un bērniem ziemas zābaki un kombinzoni katru gadu jāmaina. Ar sirdi aizies, kad katram savi 200 eur jānoskaita ziemas apģērbā, kur nu vēl citā apģērbā, pulciņos un ballītēs! 😆
Un vispār, šis viņu brauciens nu tāds lobsēšanas brauciens! Vispār šis nav pirmais gadas, kad Annemarija nebrauc līdz? Tad Ņurim toč nav ko darīt 😆 un Elīnai arī nav kam savu džoistiku papildus nogrūzt, ir jābauda ģimenes brīvdienas tā, ka jāmeklē papildus apartamenti, ar istabu, kurai var aiztaisīt durvis! Nedod Dievs, dēls nāks, un traucēs dienišķo darbu - tie legingi tak 73636273 reizi jāparbildē, lai var atsist šo braucienu!
10.01.2025 16:01 |

Reitings 1358
Kā viņa mēģina nemēģināt iesmelt karotē zupu.😄😅losene slimā.
55 eur par ēdienu ir lēti.😄Didra varbūt vērts apmeklēt zupas virtuvi? Nu jaa pati need un tapec zel citiem.
10.01.2025 16:08 |

Reitings 43
Kas tad tā par ņuņņāšanu tagad? Saprata, ka lasīt nemāk un visu laiku tikai skatījās bildes? Vai atskārta, ka grāmata jātur pareizi?
Šajā braucienā tik daudz atklāsmes, ka nebrīnītos par nākamo, kuras dēļ pat jāraud.
10.01.2025 16:14 |

Reitings 5250
Reģ: 14.09.2024
Raudu storijs labākajās ietekmeļu tradīcijās ir klāt 😏🤦🏼‍♀️
10.01.2025 16:16 |

Reitings 43
Euu, saprata savu feilu un “dārgās” zupas ir izņemtas ārā. 🤣🤭
Saprata - izlasīja šeit
10.01.2025 16:18 |

Reitings 1358
Tastastas @ 10.01.2025 16:16
Raudu storijs labākajās ietekmeļu tradīcijās ir klāt ???‍♀️

Ķipa raudu,bet viņai pat tas nepadodas😃😅atceros to sejas izteiksmi pēc Džeisona izpiešanas😃kā arī tagad 🫢
Tik tupa zosse.😃
10.01.2025 16:24 |

Reitings 10016
Reģ: 24.07.2023
Kirbis32 @ 10.01.2025 15:16
Džeisonam izskatās nekas nav dots,darīts normāls šajā bērna posmā,drēbes pa mazu,kaut kādas pļotckas. Kur tā bērnam var nepaveikties un kur tad ir vecmammas,vectēvi?!! Tie arī ir galigi garām.
Tām kurām ir bērni,taču piekritīsat,ka Jūsu bērniem omes parasti ko foršu nopērk? Mana mamma manu bērnu lutina un ved vienmēr kādu foršu drēbi,mums pat nopirka visu ziemai,neprasijām! Vnk mīl mūsu bērnu.
Te Elīnas mammas šuvēja,nevar uzšūt "ko bombīgu "bērnam? Ja tā padomā,viņi visi uz to puiku skatās no augšas kā uz kaut ko zemu un tupu,nevajadzīgu.
Nauris vismaz paņem opā,bet viņš tēvs,baigi nevar bērnam palīdzēt tā kā to zin mammas sirds,bet izskatās vismaz ,ka jenotam kaut cik bik ir žēl tā bērna.Nauri,nopērc bērnam huppa normālu ziemas tērpu,adrese,zemitānu stacijai blakus,tagad akcijas!
kādas vecmammas? Džeisons tieašraidē nokrita, Elinas mamma pat nepakustējās.Reizēm liekas, ka viņa kautko salietojusies. Kamēr viņi tur ņemās ar to tiešraidi, kārtējo reizi reklamējot jau visiem apnikušos džemperus un legingus, vai tad vectēvs nevarēja paspēlēties ar puiku? Tā ģimene ir vienkārši unikums. Un Elina kautko par Nauri muld, ka viņš atkal dusmīgs.Apartamentus tā arī neizrādīja, kaut solīja, un iemeslu, kāpēc aizbrauca no pirmās vietas tā arī nenosauca.Nevar ticamus melus izdomāt🤣Un atkal tās atlaides reklamē, kārtējo reizi izdomājuši kautkādu stulbumu.Sarkanās atlaides,vai?
10.01.2025 16:25 |

Reitings 4563
Reģ: 11.10.2022
(Elīna aiz slēgtām durvīm, spiežot fake asaras sotrijam)
“Dievs visu sakārtos”, kamēr Ņuris nocīnijies ar savu sievu, ar apartamentiem, naudas atgriešanu un jauno mitekli, paralēli kaut cik vācot dēlu! 🤦
😆😆 labāk būtu room tour rādījusi! 😆😆😆
10.01.2025 17:02 |

Reitings 2017
Reģ: 01.02.2023
magdalena333 @ 10.01.2025 14:43
Domāju, ka īstenās Elīnas fanes arī var apvest ap stūri ar tiem 231zlotiem, domāju, ka tie eksemplāri, kas fano par Didriem pat nezina, ka Polijā nav eiro ?
Uzbrauca uz kalnu tik vien, lai uztaisītu bombīgo paziņojumu?, nu tādi ceļotāji, brauc to gaisa gabalu, lai vazātos pa tirgu, filmētu ēstuves, fotografētu lupatas un sēdētu vienītī, to noteikti nevarēja Latvijā?

Varbūt tāpēc arī visas lupatas veikalā viņiem ir tik dārgas. Ierauga ciparu zlotos, un mauc tādu pašu ciparu eiro. 😅
Nu gan jau tā nav, bet brīnumu nebūtu, ja tā būtu.
10.01.2025 17:05 |

Reitings 2509
Reģ: 05.07.2024
Kirbis32 @ 10.01.2025 15:16
Cik skatos storijus, kur ir mamma, man rodas iespaids, ka viņa drizak ir iebiedēta. Marmora pilī ir savi noteikumi un pēc tā, cik viņa tur nedroši staigā, ķermeņa valoda utt, liekas, ka labāk nekam nepieskarties, kur nu vēl bērnu aiztikt… un pat ja nopirktu vai uzšūtu viņam kaut ko, domāju, ka mamma pati saproti, ka princesei Elīnai nepatiks gan jau, jo nebus no elyndi vai zara…drausmīgi.
10.01.2025 17:08 |

Reitings 76
Reģ: 07.09.2024
https://failiem.lv/u/msncx8bq8r
Ak dieniņās beidziet to bērnu zombēt ar to telefonu 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️visos video dzird fonaa multenes,tas berns realaja pasaule vispar nemaces dzivot....
10.01.2025 18:11 |

Reitings 1358
Roze sarkanā @ 10.01.2025 16:25
kādas vecmammas? Džeisons tieašraidē nokrita, Elinas mamma pat nepakustējās.Reizēm liekas, ka viņa kautko salietojusies. Kamēr viņi tur ņemās ar to tiešraidi, kārtējo reizi reklamējot jau visiem apnikušos džemperus un legingus, vai tad vectēvs nevarēja paspēlēties ar puiku? Tā ģimene ir vienkārši unikums. Un Elina kautko par Nauri muld, ka viņš atkal dusmīgs.Apartamentus tā arī neizrādīja, kaut solīja, un iemeslu, kāpēc aizbrauca no pirmās vietas tā arī nenosauca.Nevar ticamus melus izdomāt?Un atkal tās atlaides reklamē, kārtējo reizi izdomājuši kautkādu stulbumu.Sarkanās atlaides,vai?

Tāpēc es saku,sīcim pat nav labas omes.😃Naura mamma ar izskatās vēsa haizivs,kas interesējās par un ap rīšanu un neveiksmīgu matu griezumu.😃
10.01.2025 18:37 |

Reitings 1358
Bombīgā @ 10.01.2025 18:11
https://failiem.lv/u/msncx8bq8r
Ak dieniņās beidziet to bērnu zombēt ar to telefonu ?‍♀️?‍♀️?‍♀️visos video dzird fonaa multenes,tas berns realaja pasaule vispar nemaces dzivot....

Njā,reāli tas puika būs kā alā audzis mērkaķis.. reāls lohs pa dzīvi dēļ tādiem vecākiem.. nabaga bērns.
10.01.2025 18:38 |

10 gadi
Reitings 1778
Reģ: 14.01.2011
Šodien sanāca visu dienu mājās strādāt - tīrīju, mazgāju, gatavoju ēst un paralēli pie bērna gāju apmierināt viņa vajadzības. Un reāli, tikai tagad sanāca laiks mierīgi apsēsties un apskatīt, kas sociālajos tīklos notiek, un "uzmest aci" televizoram. Un tad padomāju- Elīnai katru dienu ir laiks priekš sociālajiem tīkliem, un visu dienu. Reāli, kurā brīdī ir tā reize, kad pievēršas privātajai dzīvei, bērnam? Reāli sanāk, tam visam neatvelta pietiekami laiku. It kā es jau to sen zinu, ka bērns un mājsaimniecība pie vienas vietas, kā arī jūs to zināt. Bet nupat es par to tā kārtīgi aizdomājos. Un diezgan apstulbu. Nu kā?! Jau nodarbošanās ar bērnu vien, prasa diezgan daudz ikdienas laika. Es ceru, ka tuvākajā laikā Elīna nāks pie prāta, un pievērsies bērnam. Pēdējais brīdis jau. Un viņas "darbs" nav galvenais, kas šobrīd būtu vajadzīgs. Ir vīrs, darbinieces, kas var palīdzēt. 🤔
Tas ir viens...
Otrs - bērnam jau šajā vecumā sākas izpratne par dzimumiem. Un Elīna tik droši tirinās un plātās dēla priekšas apakšveļā. Nu tak jāsāk mācīt un parādīt ētikas un morāles normas. Nu nav dēlam jānoskatās, kā mamma gorās apakšveļā. Jābūt kaut kādām robežām.
Nezinu..varbūt tās ir tikai manas domas, bet es jau ar pirmo dēlu, kopš viņam bija nedaudz virs gadiņa, slēpos, lai pārģērbtos. 🤷‍♀️
10.01.2025 18:54 |

Reitings 1825
Reģ: 25.01.2023
Popija @ 10.01.2025 15:47
Baaaaac, nu nopietni?! 231zlots vinai dārgi ???
Uz 4 dalīt jau nav iemācijusies, jo nemaz nezina, ka Polijā ir zloti.
Jādomā, ka tās 75eur vērtās segas arī patiesībā nemaz tik dārgas nav.
54 eiro par pusdienām, uz cik viņi tur ir?
10.01.2025 19:06 |

Patīk
Reitings 54747
Reģ: 12.10.2022
Lilili @ 10.01.2025 07:47
Tas kombis nebija tik traki, uz mazo pusi ir, bet rokas laikā, rumpī arī der, bikšu daļa savilkusies uz augšu, bet bērniem reizēm tā ir, ja nesakārto gumijas. Labāk vismaz tāds kombis, nekā Elyndi adītais.
Taču vakar tiešraides beigās Nauris parādīja, cik ļoti viņam jau Elīna apnikusi. Protams, viņas dēļ izvācās no iepriekšējiem apartamentiem, jo princesei par maz vietas esot bijis un histēriju uzrīkojusi. Vēl kaut ko Elīna stāstīja, ka tajos apartamentos Džeisonam gultiņu esot ienesuši virtuvē un tad vispār neesot bijusi vieta. Kāpēc virtuvē?! WTF
Tāpēc, ka Elīna rakstīja, ka 4 cilvēkiem apartamenti būtu perfekti. Viņi ir 5 - 4 pieaugušie + Dž. Dž Elīnas acīs ir lieks un nevajadzīgs. Elīnas istabā iekārtoja Dž mantas, tagad mātīte ienīdīs savu bērnu vēl vairāk.
10.01.2025 19:23 |

Reitings 583
Reģ: 17.06.2024
Kirbis32 @ 10.01.2025 18:37

Tāpēc es saku,sīcim pat nav labas omes.?Naura mamma ar izskatās vēsa haizivs,kas interesējās par un ap rīšanu un neveiksmīgu matu griezumu.?

Par šo es arī brīnos, jo vēl nekur un nekad neesmu redzējusi tik aukstu attieksmi no vecvecākiem.
10.01.2025 19:28 |

Patīk
Reitings 54747
Reģ: 12.10.2022
No vakardienas live:
Elīna: Uzrakstat, cik daudz dienā ir jāstaigā? 10 000 soļi vai vairāk/mazāk? Patiesībā 10 000 soļus katru dienu ir ļoti grūti savākt, vajag obligāti rīta un vakara pastaigu, sporta zāli.
Arī Elīna: es ikdienā esmu ļoti aktīva. :D
10.01.2025 19:30 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!