FDieviete @ 08.01.2025 21:10
Es arī labprāt katru gadu brauktu uz Zakaponi un ne tāpēc,ka tur ir salīdzinoši lēti.ar pirmo braucienu šo vietu esmu iemīļojusi,arī Slovākiju,bet kāpēc braukt uz Slovākiju,ja tuvāk ir Zakapone!? Tāpat jau arī ir indivīdi,kuri katru gadu brauc uz Turciju,Ēgipti,jo patīk silts laiks un konkrēto vietu iecienījusi. Neko sliktu nesaskatu.
izskatās, ka ir arī filmētāja, kurš tad filmēja šo, kad taisīja savu kārtējo reklāmu. Šai gan jau būs jāguļ tajā dīvānā 😀magdalena333 @ 08.01.2025 15:11Nez vai filmētāja ir līdz, jo līdz šim kontents ir ļoti švaks, un izskatās, ka Nauris filmē pārsvarā.
Telpas ir reāli lielākas kā viņas dzīvoklis (vismaz tā izskatās), nesaprotu, kas viņai par maz. Tas komentars par palikšanu vienai izklausās, ka Elīna mēģina aizbēgt pat no savas ģimenes.
Es arī gribu redzēt kā viņi ir sagatavojuši Džeisonu ziemas izklaidēm, ja viņam nebūs piemērots apģērbs, tad man tiešām vārdu trūkst par to ģimeni.
laimiigaaa @ 09.01.2025 00:32Varat man pateikt, tieši kāda ir jēga vilkt tās bikses pusceļā nost, ja ne lai realizētu savu seksuālo neapmierinātību un izrādītu savu ķermeni kā pēdējā slampa? Nu tas taču ir traģiski. Katru reizi skatos un skurinos. Lai parādītu preci, nav jābūt pusplikam. Džeisona vietā man ir kauns par šādu mātīti jau tagad
Bubuu @ 09.01.2025 06:19
Bērni pieņem pasauli tādu kā to redz. Džeisonam notieikti liekas normāli, ka mamma ar nolaistām biksēm un ļifonos runā ar telefonu pusi dienas un ka tētim arī nekad nav bikses kājās. Ja kādreiz aizies uz skolu un sāks runāt ar citiem bērniem, būs pārsteigts, ka citiem bērniem vecāki tā nedara.
un Džeisons pa māju bieži staigā ar savu deķīti.Protams, bez segas pārvalka( Elina neies jau mazgāt)tas deķītis izskatās arī tāds netīrs. Čigāniem aug čigānbērns.magdalena333 @ 09.01.2025 05:43Didra, aiznes savas segas šad tad uz ķīmisko, tad arī nesmirdēs pēc paštonējošā. Ja viņa šitā runā, bail pat domāt kā viņas gulta smird!
magdalena333 @ 09.01.2025 05:43Didra, aiznes savas segas šad tad uz ķīmisko, tad arī nesmirdēs pēc paštonējošā. Ja viņa šitā runā, bail pat domāt kā viņas gulta smird!
Popija @ 09.01.2025 07:07
Cerams jau, ka viņi to bērnu laidīs skolā.
magdalena333 @ 09.01.2025 11:33Ko tā Elīna atkal tēlo, viņa nevis pieņēma faktu par apartamentiem, bet viņi izlēma tomēr viņus mainīt, izdevās visu sarunāt, tāpēc smaids atgriezās un prieciņā varēja fočēties. A, šī tagad atkal ber monologu, ka ir pateicīga bla, bla, bla kaut ko saprata un tāpēc prieks atgriezās bla, bla, bla!
I have a question @ 09.01.2025 11:40
VAINE.
Es ieraudziju to postu un tekstu...
ELĪN VAR JAU MELOT BET NEVAJAG DIRST NU SMIRD.
Viss ko viņa dara un saka iet uz rinķi pretrunās. Vienmēr viņa ir nepateicīga un meklē visur kur piekasīties VISUR. Un tagad šitādu postu uztaisīt. Tur varētu būt mentālas problēmas?
viņai jau sen ir redzamas mentālās problēmas.I have a question @ 09.01.2025 11:40
VAINE.
Es ieraudziju to postu un tekstu...
ELĪN VAR JAU MELOT BET NEVAJAG DIRST NU SMIRD.
Viss ko viņa dara un saka iet uz rinķi pretrunās. Vienmēr viņa ir nepateicīga un meklē visur kur piekasīties VISUR. Un tagad šitādu postu uztaisīt. Tur varētu būt mentālas problēmas?
Everests @ 09.01.2025 12:22viņai jau sen ir redzamas mentālās problēmas.
Es domāju, ka viņus palūdza aiziet no tiem apartamentiem. Pieļauju, ka ar suni nevarēja, vai cilvēku par daudz.Didrihsoni jau vienmēr visu grib na haļavu.Tad kad viņi rezervēja, viņi taču noteikti apskatījās, ko rezervē. Kad iebrauca, rādīja visu, arī bija labi.Un tagad vietas par maz🤣🤣Ir bijusi kaut viena reize, kad viņiem nav bijušas problēmas?magdalena333 @ 09.01.2025 11:33Ko tā Elīna atkal tēlo, viņa nevis pieņēma faktu par apartamentiem, bet viņi izlēma tomēr viņus mainīt, izdevās visu sarunāt, tāpēc smaids atgriezās un prieciņā varēja fočēties. A, šī tagad atkal ber monologu, ka ir pateicīga bla, bla, bla kaut ko saprata un tāpēc prieks atgriezās bla, bla, bla!