man Elīna nepatīk un nevienu viņas interviju Neesmu redzējusi, kā arī nesekoju viņai ig, šeit ienāku pa reizei kad tēma ir augšā un kaut ko palasu… viss ko varu pateikt, ir tas, ka te liekākā daļa kuras raksta , ir slimas tajā visā ko raksta! Nu tādas galējības, ka acis konusā griežas! Es zinu, ka mani tagad apēdīs bez sāls… bet jūs tiešām nesaprotat, ka esat viņas lielākāa fanes? Noskatījušās katru interviju, piefiksējušas katru niansi viņas storijos.. 😅😅 man interesētu ko jūs katra darāt savā dzīvē un kā jums ir tam laika.. 😀😀CallMeAnnika @ 18.10.2024 17:26Bet Elīna arī seju nemazgā. Tad kad jānoreklamē Naura mammas tīkla mārketings, tad saņemas notīrīt, bet tāpat vate no rītiem izskatās tā, itkā būtu pa nakti vagas ravējusi. :D
Uz Elīnas pasākumiem neeju, TG neabonēju, lupatas nepērku, viņas slēpto reklāmu sadarbību partnerus neatbalstu. Sekoju cirkam bez maksas.Bingo777 @ 18.10.2024 18:34man Elīna nepatīk un nevienu viņas interviju Neesmu redzējusi, kā arī nesekoju viņai ig, šeit ienāku pa reizei kad tēma ir augšā un kaut ko palasu… viss ko varu pateikt, ir tas, ka te liekākā daļa kuras raksta , ir slimas tajā visā ko raksta! Nu tādas galējības, ka acis konusā griežas! Es zinu, ka mani tagad apēdīs bez sāls… bet jūs tiešām nesaprotat, ka esat viņas lielākāa fanes? Noskatījušās katru interviju, piefiksējušas katru niansi viņas storijos.. ?? man interesētu ko jūs katra darāt savā dzīvē un kā jums ir tam laika.. ??
sava taisnība tev ir. Mēs jau to statistiku ceļam, es jau sen saku, ka visiem jaatseko (es nesekoju).Bingo777 @ 18.10.2024 18:34man Elīna nepatīk un nevienu viņas interviju Neesmu redzējusi, kā arī nesekoju viņai ig, šeit ienāku pa reizei kad tēma ir augšā un kaut ko palasu… viss ko varu pateikt, ir tas, ka te liekākā daļa kuras raksta , ir slimas tajā visā ko raksta! Nu tādas galējības, ka acis konusā griežas! Es zinu, ka mani tagad apēdīs bez sāls… bet jūs tiešām nesaprotat, ka esat viņas lielākāa fanes? Noskatījušās katru interviju, piefiksējušas katru niansi viņas storijos.. ?? man interesētu ko jūs katra darāt savā dzīvē un kā jums ir tam laika.. ??
Neviens ne otrs,nav veselīgs variants,pārmērīga ēšana arī ir traucējumi,tādi paši kā nēešana.tikai uz otru pusi.Tā ir redzamā daļa tikai,un liekas nevainīgāka,kā neešana,bet patiesība,ir tādas pašaas smagas problēmas kā Elīnai.To es saku,kā tas,kas gājis cauri šim.CallMeAnnika @ 18.10.2024 16:19Bet tas ir labāk nekā Elīnas situācija. Nauris vairākkārt teicis, ka nesanāk, pasmējies, bet tomēr nav atmetis cerību.
Es tomēr izvēlētos Naura variantu, ka gribi nomest svaru, nesanāk, centies atkal, bet svarīgākais, ka izbaudi dzīvi.
Elīnas dzīvi kontrolē ēšanas traucējumi. Tas ir briesmīgi sēdēt pie galda, kur visi ēd, bet tev ir jāizdomā kārtējais stāsts, kāpēc tu nevari ēst, lai gan tik ļoti gribētu.
Tu pati taisi curly bez maksas tādas glupības rakstot. Es tiešām gribētu Jūs sejā redzēt…. Cik aprobežotai ir jābūt, lai citu sievieti gruveidā centos pazemot sakot, ka nemazgājas, smird, izskatās tā Vai šitā… Vai nu te ir nolasijušās vidusskolnieces Vai man tiešām ir žēl par to kas darās iekšā tādiem cilvēkiem… man pat lasot iekšas saraujas, Kur vel rakstīt ko tādu.CallMeAnnika @ 18.10.2024 18:46Uz Elīnas pasākumiem neeju, TG neabonēju, lupatas nepērku, viņas slēpto reklāmu sadarbību partnerus neatbalstu. Sekoju cirkam bez maksas.
Pajautā Elīnai, cik aprobežotai jābūt, lai melotu tā, ka puse Latvijas smejas? Cik ļoti sevi jāienīst, lai čakarētu savu veselību, un ignorētu un bēgtu no sava bērna?Bingo777 @ 18.10.2024 20:29Tu pati taisi curly bez maksas tādas glupības rakstot. Es tiešām gribētu Jūs sejā redzēt…. Cik aprobežotai ir jābūt, lai citu sievieti gruveidā centos pazemot sakot, ka nemazgājas, smird, izskatās tā Vai šitā… Vai nu te ir nolasijušās vidusskolnieces Vai man tiešām ir žēl par to kas darās iekšā tādiem cilvēkiem… man pat lasot iekšas saraujas, Kur vel rakstīt ko tādu.
Nanni @ 18.10.2024 22:27Es tikai dēļ šī foruma sāku sekot Butterfly un uzzināju , kas ir Elīna Didrihsone :D ta ka , jo ilgāk šeit dirsīsiet par viņiem , jo vairāk viņiem augs sekotāji
💯💯💯💯Bingo777 @ 18.10.2024 18:34man Elīna nepatīk un nevienu viņas interviju Neesmu redzējusi, kā arī nesekoju viņai ig, šeit ienāku pa reizei kad tēma ir augšā un kaut ko palasu… viss ko varu pateikt, ir tas, ka te liekākā daļa kuras raksta , ir slimas tajā visā ko raksta! Nu tādas galējības, ka acis konusā griežas! Es zinu, ka mani tagad apēdīs bez sāls… bet jūs tiešām nesaprotat, ka esat viņas lielākāa fanes? Noskatījušās katru interviju, piefiksējušas katru niansi viņas storijos.. ?? man interesētu ko jūs katra darāt savā dzīvē un kā jums ir tam laika.. ??
CallMeAnnika @ 09.06.2024 17:04Lai nākamo partiju varētu tirgot pa augstāku cenu. :D Nezinu, iespējams domā, ka tas rada vēlmi vairāk pasūtīt.
Vai jūs esat pamanījušas, kā ir pieaugušas apģērba cenas Butterfly? Inflācija skar visu, bet tas pats kostīms "Siltumiņš" pagājušā gada vasarā maksāja 55 eiro, tad palielināja uz 66, nu jau ir 69 eiro. 100% poliestera krekli ar muļķīgu apdruku par 34 eiro.
Vēl pirms gada žaketes Butterfly bija par 34-35 eiro, dažbrīd pat deva vēl topiņu dāvanā. Tagad ir 49 un uz augšu par pilno cenu. Protams, visu laiku ir atlaides - par 39 eiro.
Mana draudzene, kas apmeklē Butterfly reizi sezonā, pat saka, ka Taurenis kļuvis dārgāks par Zaru.
Ja kaut viena Elīnas fane šeit ienāks un tas atvērs viņai acis, tad tas būs bijis vērtīgi.Lorra @ 18.10.2024 22:47Jau sen to šeit teicu, visas šīs nīdējas un heiteres ceļ viņiem tikai statistiku, tā nodriš, tā aprunā, bet tādejādi iegūst vairāk sekotājus. Neesmu ne par , ne pret Elīnu, bet arī sekot katrai viņas kustībai, ko ēd un ko need, kas viņai fonā pavīd, ko viņa pasaka, vot tas ir traki. Es pa lielam laižu visus viņas story garām, reti kuru noskatos līdz galam, bet tās kuras te viņu aprunā, sanāk ieklausās KATRĀ story. Nu tad kāda jēga ja reiz tik ļoti riebst tas cilvēks, vieglāk nav atsekot?
Es saprotu pa lietu.Kā pamanīji.Dažas lietas lidz manīm ir aizgājušas,nu kas nav normāli..Bet kāda velna pēc,ietekmele ieliek tuvplānā mazu netīrumu uz zoba tuvplānā👀Nu un vēl šādi tādi nesmuki izteicieni ,par sex un tam līdzīgi.Diskusija ir domāta atvērt acis,vai nomelnot lidz pēdējm elpas vilcienam?CallMeAnnika @ 18.10.2024 23:18Ja kaut viena Elīnas fane šeit ienāks un tas atvērs viņai acis, tad tas būs bijis vērtīgi.
Nav jāuztraucas par tām, kas saprot, kādi ir Didrihsoni, bet par tām, kas visam tic.
Tas jājautā tai, kurai ir ietekmeles profils. Šeit daudzas lietotājas raksta pa tēmu. Tas ir neizbēgami, ka kāda iekomentēs ko rupju, tā ir visur, par dažādām lietām/tēmām, ne tikai šeit forumā, lai gan dažreiz par Elīnas (ne)izdarībām nevar nelamāties. :DKenty @ 18.10.2024 23:34Es saprotu pa lietu.Kā pamanīji.Dažas lietas lidz manīm ir aizgājušas,nu kas nav normāli..Bet kāda velna pēc,ietekmele ieliek tuvplānā mazu netīrumu uz zoba tuvplānā?Nu un vēl šādi tādi nesmuki izteicieni ,par sex un tam līdzīgi.Diskusija ir domāta atvērt acis,vai nomelnot lidz pēdējm elpas vilcienam?
Casoria @ 18.10.2024 13:26stulbene kas stulbene, neviens dirstgribsonei nepārmet, ka viņas bērns nerunā vai attīstās lēnāk kā citi bērni, viņa nesaprot, ka viņai pārmet to, ka viņa lietas labā nedara NEKO, neved ne pie speciālistiem, ne pati kaut ko attīstošu ar to bērniņu dara.
un apkārt tiešām nav neviena cilvēka, kas būtu spējīgs viņai pateikt pretēju viedokli, visi laikam saprot, ka izdevīgāk viņai glaudīt pa spalvai un kādreiz ik pa laikam kaut ko izdevīgu no viņas dabūt.