Man ir nenormāls cringe, skatoties to raudāšanas/sūdzēšanās storiju. Protams, ja viņa aiziet pie ārsta, kas nezina neko par viņas ēšanas paradumiem, tīri skatoties uz viņas ķermeni var šķist, ka viņa varbūt ir no tievā tipa meitenēm un tāpēc visu dzīvi tāda slaida, skinny. Bet viņa nav tievais tips! Ģenētiski viņa nav tāda. Ir sievietes, kurām kaut kādu iemeslu dēļ vielmaiņa ir ļoti ātra un līdz ar to var ēst arī treknākus ēdienus un nepieņemties svarā. Didra to skinny augumu uztur ar drastisku diētu!!! Ja dakteris paprasa : “Pastāstiet, ko jūs ēdat ikdienā”, didriķis noteikti sāk stāstīt : “Daudz dārzeņus, augļus, saldumus praktiski nelietoju, biezpieniņu ēdu, kādu gaļiņu apēdu, grieķu jogurtu, olas” utt, reāli izklausās kā normāls, veselīgs uzturs. Bet viņa uzņem neeeenormāli maz olbaltumvielu! Viņa apēd pāris karotes ar to biezpienu utt. Pārējo laiku tikai dārzeņus močī iekšā. Tagad vēl pa virsu visam ir sports, kas patērē kcal. Kā var vēl brīnīties par to, ka mēnešreižu nav?? Nu nebūs arī nekādas MR, kamēr nebūs ķermenim attiecīgās uzturvielas un pietiekami daudz enerģijas avotu. Bļ**, nu cik tupam ir jābūt, es atvainojos? Man pilnīgi dusmas par šo ir, jo ir tik daudz sieviešu, kas grūtniecības dēļ izdarīs VISU iespējamo, lai tikai tiktu pie rezultāta. Šis sievišķis nav gatavs pat pieņemties par pāris kg!! Labi, kaut vai turpini diētot, bet tak ēd 3x dienā normālu ēdienu! Vista, rīsi, dārzeņi, grieķu jogurts. Tiešām mūsdienās tā ir raķešu zinātne?