viiiiinoga @ 12.04.2020 23:50Varbūt kāda zin doloresaonzule un to viņas draudzeni Sintiju? ( aizmirsu kāds niks ) ..ko domājat ? Agrāk likās skaista meitene, bet tagad galîgi nodzērusies ?
Elīnai skaists smaids,smukiņa jā!PatiesībaIrTe @ 12.04.2020 23:50@e_mmie skaista, manuprāt
@elina_pedece ??
Jauninjaaa @ 12.04.2020 23:53liamichelle_lindasha_ atradu browbar iipashnieci, varat iechekot
PatiesībaIrTe @ 12.04.2020 23:54
Doloresu zinu. Nu tāds life style .. paskaties story ??
Varbūt kāda zin doloresaonzule un to viņas draudzeni Sintiju? ( aizmirsu kāds niks ) ..ko domājat ? Agrāk likās skaista meitene, bet tagad galîgi nodzērusies ?
fifa @ 12.04.2020 23:58Man Megija patīk, ir sakačājusies, bet ļoti apņēmīga un gudra liekas. Bet visu laiku ar to bijušo ņemas, nevar tikt pāri. Sekoju ļoooti sen, viņa vēl pamatskolā mācījās. Bet cik esmu dzirdējusi, dzīvē viņa neesot nekāda jaukā.
To Alisi, kurai ir dēliņš, pirms kādām 3nedēļām maximā redzēju. Bildēs viņa izskatās daudz labāk. Dzīvē lūpas ir briesmīgas un pati tāda galīgi sīka izskatījās. Tas draugs arī tāds nevisai.. bet katram gaume sava.
Un tā Siintiija.. bijām vienā koncertā un šī tik uz mani un manu draugu skatījās. ? dzīvē ir daudz apaļāka nekā bildēs izskatās. Tāda maza un tukla.
fifa @ 12.04.2020 23:58Man Megija patīk, ir sakačājusies, bet ļoti apņēmīga un gudra liekas. Bet visu laiku ar to bijušo ņemas, nevar tikt pāri. Sekoju ļoooti sen, viņa vēl pamatskolā mācījās. Bet cik esmu dzirdējusi, dzīvē viņa neesot nekāda jaukā.
To Alisi, kurai ir dēliņš, pirms kādām 3nedēļām maximā redzēju. Bildēs viņa izskatās daudz labāk. Dzīvē lūpas ir briesmīgas un pati tāda galīgi sīka izskatījās. Tas draugs arī tāds nevisai.. bet katram gaume sava.
Un tā Siintiija.. bijām vienā koncertā un šī tik uz mani un manu draugu skatījās. ? dzīvē ir daudz apaļāka nekā bildēs izskatās. Tāda maza un tukla.
Soubace @ 12.04.2020 23:50
Ka to saprast raud? Viņa ļauj viņam storijos bļaut?
blacke @ 12.04.2020 23:58
Tā Sintija Dāvida atgādina ļoti nabadzīgu narkomāni, bija viņai kaut kādi video instagarm pirms kāda mēneša kur Bolderējā ar kaut kādiem krieviem tusē, izskatijās ļoti skumji, bomžatņiks