Butterfly clothing

Reitings 302
Reģ: 07.11.2013
Sveikas! Vai kāda iepērkas pie Elīnas Didrihsones? Kāda kvalitāte drēbēm un esmu dzirdējusi, ka ļoti liels uzcenojums.
19.12.2018 11:13 |

Patīk
Reitings 56140
Reģ: 12.10.2022
Sonic @ 28.05.2025 21:38
Besī Elinčiks, bet nu atzīstas godīgi, tāpat te visas esam anonīmas.. kura no jums pie saslimšanas pēdējā laikā ir taisījusi covid testu? Covid vairs nav nekas īpašs vai satraucošs, tāpat kā saaukstēšanās. Arī vakcīnas vairs neuzspiež. Nu pasakat godīgi, kura taisa? Kura pie iesnām sēž mājās? NE-TI-CU, ka te visas ir svētas un sēž mājās. Es to nedaru. Ja man vajag veikalu, es iešu, man ir jārūpējas par ģimeni. Es arī mēdzu satikt cilvēkus savējos (te gan iepriekš pabrīdinu, ja nu ir kāds, kuram bail no apslimušiem). Maskas nelietojam neviens. Daļa te tādas svētās tēlo, lai tik varētu paburkšķēt par Didru un visiem citiem, bet gan jau pašas nemaz tik svētas neesat, tik cik to noklusējat.
Piekrītu, tomēr katram pašam jāizvērtē, cik slikti jūtas un vai tiešām kaut kur vajag doties.
Elīna, kā influencere, to izblamē publiski, cik slikti, cik slikti (varbūt nemaz tik slikti nav), lai saņemtu vēstules no fanēm, bet jau nākamajās stundās skraida apkārt.
28.05.2025 23:10 |

10 gadi
Reitings 1447
Reģ: 13.01.2011
Besī Elinčiks, bet nu atzīstas godīgi, tāpat te visas esam anonīmas.. kura no jums pie saslimšanas pēdējā laikā ir taisījusi covid testu? Covid vairs nav nekas īpašs vai satraucošs, tāpat kā saaukstēšanās. Arī vakcīnas vairs neuzspiež. Nu pasakat godīgi, kura taisa? Kura pie iesnām sēž mājās? NE-TI-CU, ka te visas ir svētas un sēž mājās. Es to nedaru. Ja man vajag veikalu, es iešu, man ir jārūpējas par ģimeni. Es arī mēdzu satikt cilvēkus savējos (te gan iepriekš pabrīdinu, ja nu ir kāds, kuram bail no apslimušiem). Maskas nelietojam neviens. Daļa te tādas svētās tēlo, lai tik varētu paburkšķēt par Didru un visiem citiem, bet gan jau pašas nemaz tik svētas neesat, tik cik to noklusējat.

Man tieši liekas, ka covid iemāca sabiedrību būt atbildīgākiem pret līdzcilvēkiem. Un ja esi slims ar vīrusu nevilkties uz darbu un neklaiņot apkārt, bet izveseļoties.
Ok, iesnas ir viens.
Bet nu ja pazūd spēja sajust garšu, ožu. Cik tas tests maksā - 3 eiro? Man nav problēmu viņu uztaisīt, lai zinu ka tās tomēr ir TIKAI stipras iesnas, nevis vīruss kas apdraud citus man blakus
28.05.2025 23:20 |

10 gadi
Reitings 4360
Reģ: 25.05.2009

Četras dienas atpakaļ taisīju un bija pozitīvs tests. Sākās viss ar iesnām, augstu temperatūru, sāpošiem ceļiem un sāpošu sprandu. Pēc tam pievienojās sāpes krūtīs. Man ceļi sāp tikai pie covid nevis pie parastas saaukstēšanās, līdz ar to jau nojautu, kas par lietu. Joprojām sēžu mājās un nekur ārā nelienu. Un starpcitu plānoju taisīt arī testu pirms atgriešanās darbā, kas vidrīzāk būs tikai pirmdien. Es diez gan smagi izjūtu covid simptomus līdz ar to es būtu nereāli dusmīga, ja mana priekšniece, kam covid izpaužas tikai kā saaukstēšanās, atnestu to dranķi uz darbu un vēl man pielipinātu.
29.05.2025 00:03 |

Reitings 1721
Reģ: 04.11.2022
Vakar redzēju divas dūdas iznākam no Elindy bodes ar rozā maisiem rokās. Lai man piedod, atvaino, bet tur jau pēc skata bija skaidrs, ka meitenēm IQ līmenis tikpat zems kā Elīnai. Tādas arī ir viņas cērpamās aitas. Skumji
29.05.2025 06:39 |

Reitings 814
Reģ: 16.01.2023

Gandrīz katru reizi taisu testu pie slimošanas. Arī vīrs taisa, jo mums mājas ir mazs bērns. (Gandrīz vienaudzis ar Dž)
Ja pēc tam arī bērns saslimst, tad vismaz ir zināms no kurienes tai slimošanai aug kājas.
29.05.2025 08:44 |

Reitings 1301
Reģ: 14.01.2022

Jā! Manā ģimenē pie šiem simptomiem tiek pirkts covid/gripas tests. Drošības pēc, lai apzinātos, ka ir jāpaliek mājās. Arī darba devēji respektē un ir saprotoši, ja šis tests ir pozitīvs.
29.05.2025 09:14 |

Reitings 14
Reģ: 18.07.2020
Tagad notika dīvaina lieta - instagrams pats par sevi uz Didrihsones profilu tā kā no mana vārda nakts vidū sūtījis ziņu ar kaut kādu tekstu par to, cik viņa ir iedvesmojoša utt. Nekad neko tādu nebiju rakstījusi, kur nu vēl Didrenei nakts vidū.
Vai Jums kādam arī tā ir??? Kas tas pie velna bija, labi, ka instagram apakšā ieraudzīju notification par ziņu ...
29.05.2025 09:17 |

Reitings 15232
Reģ: 27.02.2022
Dee17 @ 29.05.2025 09:17
Tagad notika dīvaina lieta - instagrams pats par sevi uz Didrihsones profilu tā kā no mana vārda nakts vidū sūtījis ziņu ar kaut kādu tekstu par to, cik viņa ir iedvesmojoša utt. Nekad neko tādu nebiju rakstījusi, kur nu vēl Didrenei nakts vidū.
Vai Jums kādam arī tā ir??? Kas tas pie velna bija, labi, ka instagram apakšā ieraudzīju notification par ziņu ...
🤣🤣🤣🤣🤣🤣 var jau dirst, bet nevajag melot
29.05.2025 10:00 |

10 gadi
Reitings 4049
Reģ: 29.01.2009

Skrīnšots or it never happend...
29.05.2025 12:02 |

Reitings 268
Reģ: 15.03.2025
uzlauza profilu kāds noteikti ? Es tā domāju. Viltus profilus uztaisa kāds.
29.05.2025 13:48 |

Reitings 138
Reģ: 07.12.2024
Kā domājat no kā vēl mūsu kundze ir atteikusies? Es teiktu samazināja kafiju un met nost saltiņu, tpc tādas lomkas 😁
29.05.2025 13:58 |

Reitings 2151
Reģ: 03.07.2024

Es šoziem pie slimošanām taisīju kombinēto kovida, gripas testu. Mēs, piemēram, darbā visi taisījām. Un jā - pie katras slimošanas.
29.05.2025 14:04 |

Reitings 268
Reģ: 15.03.2025
Šodien biju sava dēliņa bērnudārzā dēliņa grupiņā dažiem bērniem bija izlaidums . Reāli padomāju kapēc Elīna nevar pieteikt bērnu dārziņa tur vis būtu arī izlaidums skaists varētu bērnam dot prieku . Kapēc Elīna to nodara savam dēliņam par ko Džeisonam tāds sods 😢kapēc bērns nevar normāli būt kopā ar saviem vienaudžiem spēlēties izbaudīt to bērnudārza laiku . Es pilnīgi to nesapratīšu kas darās viņas galvā . Varētu pat Elīnai ieteikt dārziņu viņas bērnam ,bet bail ja rakstīšu privāti bločēs ,bet sāku pat domāt lai bločē mani tad. Jo tad ja bločēs mani es varu aiziet līdz viņas veikalam nekur viņa nespruks no manis .😆 Vispār man liekas visa ģimene ir vienaldzīga pret Džeisonu😢
29.05.2025 14:07 |

Reitings 641
Reģ: 09.02.2024
twilight Girl @ 29.05.2025 14:07
Šodien biju sava dēliņa bērnudārzā dēliņa grupiņā dažiem bērniem bija izlaidums . Reāli padomāju kapēc Elīna nevar pieteikt bērnu dārziņa tur vis būtu arī izlaidums skaists varētu bērnam dot prieku . Kapēc Elīna to nodara savam dēliņam par ko Džeisonam tāds sods ?kapēc bērns nevar normāli būt kopā ar saviem vienaudžiem spēlēties izbaudīt to bērnudārza laiku . Es pilnīgi to nesapratīšu kas darās viņas galvā . Varētu pat Elīnai ieteikt dārziņu viņas bērnam ,bet bail ja rakstīšu privāti bločēs ,bet sāku pat domāt lai bločē mani tad. Jo tad ja bločēs mani es varu aiziet līdz viņas veikalam nekur viņa nespruks no manis .? Vispār man liekas visa ģimene ir vienaldzīga pret Džeisonu?

Uzraksti gan, cerams jau nenobloČēs 😁
29.05.2025 14:16 |

Reitings 592
Reģ: 24.06.2022
Esmu taisījusi COVID testu pie saaukstēšanās - februārī. Un zin ko, bija pozitīvs. Īsti nesapratu Tavu komentāru.
29.05.2025 14:20 |

Reitings 404
Reģ: 05.08.2023
Pa TV radīja slavenības bez filtra un didra atkal tur iebāzusies. Cik šausmīgi viņas seja izkatas bez filtriem, reāli kā pārvārīta sardele
29.05.2025 14:55 |

Reitings 694
Reģ: 17.06.2024
Burkāniņš @ 29.05.2025 13:58
Kā domājat no kā vēl mūsu kundze ir atteikusies? Es teiktu samazināja kafiju un met nost saltiņu, tpc tādas lomkas ?

Es domāju, ka saltiņi.
29.05.2025 16:54 |

Reitings 315
Reģ: 04.09.2020
Man prieks, ka te visas ir tādas svētas, bet jūs te tādas esat dažas no miljona, vai arī vnk gribas patēlot svētās. Ārsti covid jau sen vairs neuzskata par kko traku, vakcīnas vairs neliek taisīt, ierobežojumu nav, sertifikāti vairs neeksistē. Ja par gripu vismaz atgādina - hei, ir gripas sezona, esat piesardzīgi, tad par covid vsp nerunā vairs.
Jā, Didrai nevajadzētu reklamēt, ka slima kaut kur iet. Bet varbūt tas ir apzināti, jums vismaz ir par ko pacepties. 😅 jums vienmēr ir iespēja ar šo cilvēku nekomunicēt. Ja viņa nav atbildīga pret jums, tad esat pašas atbildīgas un nelienat klāt pie slimiem. Šo derētu atcerēties, būs labāka veselība un nebūs jameklē iespēja uztaisīt drāmu.
Varat mani apēst, noēst, nomētāt ar akmeņiem, bet brīžam jūsu apsēstības līmenis ir dramatiski augsts.
Kas nesaprot manu komentāru, žēl.
Gan jau uzradīsies kāda, kas pajautāt, ko es te daru.. esmu neitrālā pozīcijā. Nepatīk Didra, bet neiešu izķidāt katru storiju. Nāku palasīt te, ko nu detektīves atradušas. Tāds teātris abās pusēs, gan Didrai, gan te.
29.05.2025 18:00 |

Reitings 41501
Reģ: 11.02.2015
Sonic, daudz kam piekrītu, bet nu tāpēc neiesim pāraudzināt pašas sevi - katra te atrodas kādu iemeslu dēļ, un katra paķidā varbūt kādu 1-2 niansi. "Apsēstības" līmenis varētu likties, ja ņemt vērā visu diskusiju, takā to būtu tikai viena persona sarakstījusi.
Jā, par to covid var piekrist, vairs neliekas tāds bubulis ne pašiem, ne no mediķu sniegtā info.
Tas, ka didriķi ir pofigisma un bezatbildības kalngals, arī ar šo vazāšanos apkārt slimiem, nu tas ir skaidrs.
Skaidrs arī, ka ir apzinīgie šai jomā, ir arī citi tādi kā didriķi. Bet nu, ja to parāda publiski (varbūt tiešām tikai haipa un komentāru iesaistes dēļ), protams, ka ir arī pretreakcija un nosodījums.
29.05.2025 18:13 |

Patīk
Reitings 56140
Reģ: 12.10.2022
Nesaprotu, kā cilvēks spēj ap sevi radīt tādu ilūziju.
1. Elīnas lupatu kostīmi un seti nav viņu šūti un ražoti.
2. Dienā, kad palaida Elyndi lupatu skates biļetes, mājaslapā bija 30. Šodien vēl joprojām ir 30. :D Un Elīna storijos raksta, ka tik liela atsaucība.
Jā, liela gan. Nav nopirkta NEVIENA biļete. :D
29.05.2025 18:19 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits