Dzintriņa @ 25.11.2024 20:14
Ir tāds teiciens, Nauri Didrihson,
“Par naudu laimi nenopirksi”
Un to, ko šodien šeit “izvēmi” komentāros, nebrīnos, ka Tava paša žults Tevi jau ir apēdusi..
Tu pilnībā “apēdi” tos smalkos, apstrādātos komentārus, ieteikumus, nesaprašanu, arī labos komentus, kas ir gadu garumā no “skatītājiem no malas” ar saviem vēmieniem..
lai jauks vakars!
P.S es te ieņirdzu, bet tad aizdomājos, cik nožēlojami..
Sieva tikai uzkurīja saltu… palika žēl Elīnas ?
sauliiite.paula @ 25.11.2024 19:57Ņuris te uzdarbojas tikai tapēc, lai noklustu situācija ar sieviņas saltiņu. ?? Lai tikai nerunātu par vakardienas feilu.
kā vispār jūtas tie pāris cilvēku,kas noticēja Elinai,ka biļetes lētāk nebūs,un nopirka tās biļetes. Nu taču beidzot fanītēm laiks saprast, Elina ir pirmklasīga mele,pilnīgi visā, sākot ar preces slavinošo aprakstu, atlaižu politiku,un savas dzīves slavināšanuCallMeAnnika @ 25.11.2024 18:38Vēl joprojām 10 VlP, 46 1+1 un 23 standarta. Vairākās dienās nav nopirkta neviena biļete. :D
sandale @ 25.11.2024 20:09
Censties jau viņš var bet liela daļa elīnas svētīgo drakona mūli jau redzēja un linku arī ir pa pilnam te un visur. Būtu labi vēl ja tv3 kāds sižetiņš pazibēs ar elīnas svētajiem dūmiņiem iekš dzīvokļa?
Bet nu drošības pēc:
https://www.delfi.lv/a/120051553
https://www.la.lv/dievins-visu-redz-elina-didrihsone-tiesraide-nobaudijusi-aizliegto-augli
amoreamore @ 25.11.2024 20:45Ak Dievs, ja mans vīrs lamātos dāmu klaču forumā, izmantojot tik briesmīgu leksiku, tad viņš būtu mans bijušais vīrs.
Nu tieši cik zemam intelekta līmenim ir jābūt, lai censtos nodirst citus ar runām par nemazgātām vagīnām, sieriņiem un maziem krāniņiem. :D
sakāpis jau 😁😁 ko te tās pigas forumā nodirš, ptac raksta vēstules, sieva sapiš behu.. 😁😁Chikatello @ 25.11.2024 21:28
Tas tapec, ka pasham Njurikam Pidras piizdu biezpieninsh galvaa saruudzis. Tapec tadi jestri tekstinji.?
Naurix, nomierinies. Neesi tu bagāts, ja viss ir jānoraksta uz uzņēmumu un jātaisa ntā fotostudija, lai atmazgātu naudu.Dzonijsdeeps @ 25.11.2024 18:19
Es neesmu Nauris!?? kažos laba lieta meitenes,bet to jau nezinat,jo nespējat atļauties kažokus un brenda apavus.?Pat krutie fake nav pa kabatiņai. DIDRIHSONIEM UZVARAS DIENAS,A jums zemvidējais slānis ir NEKAS.
Kotulūr @ 25.11.2024 21:38Pidrigstone kāds tev ir mīļākais saltiņš?
tieši manas domas. Tak nav tas ņuris, nav.Chikatello @ 25.11.2024 22:51Ai nu neesat arii tik naivas! Maza iespejamiba, ka tas petenju biezpienelis Njurix naaks te kaut ko rakstit. Gan jau kaada tizla maatiite sacer tos tekstus, lai uzsistu lielaku veemeklju devu shai diskusijai.
tev jau nav labāki tie teksti. Pieminēt ģenitalijas vispār nav labs stils.Chikatello @ 25.11.2024 21:28
Tas tapec, ka pasham Njurikam Pidras piizdu biezpieninsh galvaa saruudzis. Tapec tadi jestri tekstinji.?