Kā var pateikt, ka SAVS bērns vispār nelikās smuks? Tikai tagad, kad izaudzis, esot smukiņš džekiņš, a tā likās nesmuks.
krixis3 @ 24.06.2024 23:17Nu nopietni? Melns fonts uz rozā fona tagad ir tas Beātes patentēts salikums? Nu tomēr Elīnas Butterfly cik atceros, vienmēr ir bijis par un ap rozā. Un paskatoties IG profilu vispār neredzu neko kopīgu.
Stulbas bābas jeibogu. Tagad viena pārpumpēta muļķe cepsies, ka otra pārpumpēta muļķe izmanto vienāda toņa rozā. Jeziņ, apstadiniet pasauli un izlaidies mani.
Es nebrīnītos, ja viņi tiešām būtu nozaguši, viņiem tak savu ideju vispār nav un tas profesionālis arī tāds apšaubāmsHelita @ 24.06.2024 19:47Blakus diskusijā pie Ietekmelēm jauns cepiens - Didrihsoni (Elyndi) nospēruši krāsu identitāti no Beātes Tjarves.
un kas ir Beate? Izskatās ne labāk par Didrihsoni ( ar visiem tiem uzlabojumiem) un meitene ar 40 like pie postiem un 1000 sekotājiem. Vēlas sev pacelt reitingu uz Didrihsonu rekina. Tā pat kā jukusī Lapina ar Jelinskas drāmu.Helita @ 24.06.2024 19:47Blakus diskusijā pie Ietekmelēm jauns cepiens - Didrihsoni (Elyndi) nospēruši krāsu identitāti no Beātes Tjarves.
līdz rītam līgoja,un gan jau dabuja morālo no Elīnas😁Izskatās ,ka būtu dabujis pa pakaļu🫢Everests @ 24.06.2024 18:35kas tam? Poha? ?
kas tam? Poha? 😅Justiine @ 24.06.2024 18:20Kapēc jāfilmē savs vīrs, ja viņam nav noskaņojums? Un vēl jānopublicē internetā. Kaitinošāku cilvēku par Elīnu nespēju iedomāties.
bouquettt @ 24.06.2024 12:37
Tieši tā. Tas, ka bērns tur it kā kaut ko tīra, nenozīmē, ka vecākiem vairs nekas nav jādara. Bet nu labi, pēc mīnusu skaita pie mana iepriekšējā komentāra, es jau sapratu, ka te atbalsta tikai vienu nostāju.
Paga, Nauris kaut kur viens pats aizjāņojies pa svētkiem.. ?