twilight Girl @ 16.03.2025 21:18Esmu vairākkārt aizdomājusies kapēc Elīnai nav mēnešreižu tas nav no neēšanas ,bet gan no stresa, jo viņa ir mentāli slima. Domāju viņai ir tā depresija tāpēc viņa tā itkā močī ,bet es domāju ilgi viņa tā nepavilks ja viņa nesapratīs kad reāli sevi izdedzina .Jo ar laiku viņai var būt izdegšanas sindroms viņa pēc gadiem jauna ,bet visu mūžu nevarēs pavilkt to visu. Domāju ar laiku tas itkā" veiksminieces" stāsts beigsies bēdīgi ja viņa neiklausīsies sevī un nebeigs tā skriet ar savu močīšanu jeb strādāšanu. Es viņas vietā jau sen būtu izvertējusi kas ir svarīgs . Domāju paņemtu mierīgu dzīvi atgrieztos vis un varētu tikt pie otra bērniņa .
Jā tieši tā . Jo manam dēliņam ir bērnības autisms es visu darīju vedu uz terapijām pie speciālistiem it īpaši abas terapija laba daudz ko var iemācīties. Es labi varu pamanīt kad Džeisonam nav autisms ir iespējams valodas traucējumi.Ieva12345 @ 16.03.2025 21:18Par autismu.Šādu diagnozi uzstāda speciālist. Psihoterapeits, balstoties uz ADOS testu.
Man dēls līdz 3 gadiem nerunāja nemaz. Uz 3 gadiem bija 5 skaidri vārdi un viss.
Visi kliedza autisms, autisms. Izgājām Ados testu. Nav autisms. Par to līniju viss kārtībā.
Uz 3,5 gadiem bija ap 30 skaidri, saprotami vārdi. Pirms 4 gadiem notika klikšķis un sāka runāt. Tagad 4.3 gadi un runā 4-5 vārdu teikumos. Plašs vārdu krājums. Noliekot vienaudžus blakus pat nepateiks, ka ilgi nesāka runāt.
Atšķirība no Didrihsoniem, mēs jau no 1.9 gadiem vedām regulāri pie audiologopēda, ergoterapeita uz baseinu un izgāja osteopāta kursu. Logopēdu apmeklē vēljoprojām.
Man skatoties uz Džeisonu neliekas, ka varētu būt autisms, bet vairāk vispārējā attīstības aizture.
Jā tieši tā . Jo manam dēliņam ir bērnības autisms es visu darīju vedu uz terapijām pie speciālistiem it īpaši abas terapija laba daudz ko var iemācīties. Es labi varu pamanīt kad Džeisonam nav autisms ir iespējams valodas traucējumi.Ieva12345 @ 16.03.2025 21:18Par autismu.Šādu diagnozi uzstāda speciālist. Psihoterapeits, balstoties uz ADOS testu.
Man dēls līdz 3 gadiem nerunāja nemaz. Uz 3 gadiem bija 5 skaidri vārdi un viss.
Visi kliedza autisms, autisms. Izgājām Ados testu. Nav autisms. Par to līniju viss kārtībā.
Uz 3,5 gadiem bija ap 30 skaidri, saprotami vārdi. Pirms 4 gadiem notika klikšķis un sāka runāt. Tagad 4.3 gadi un runā 4-5 vārdu teikumos. Plašs vārdu krājums. Noliekot vienaudžus blakus pat nepateiks, ka ilgi nesāka runāt.
Atšķirība no Didrihsoniem, mēs jau no 1.9 gadiem vedām regulāri pie audiologopēda, ergoterapeita uz baseinu un izgāja osteopāta kursu. Logopēdu apmeklē vēljoprojām.
Man skatoties uz Džeisonu neliekas, ka varētu būt autisms, bet vairāk vispārējā attīstības aizture.
Un protams viņai arī būtu jāiet pie speciālistiem kas ar viņu izrunās visu. Un sakārtot savu režīmu un uzturu. Viņa ļoti daudz kafiju patērē liekas neko citu nedzer arī kofeīns nenāk par labu veselībai.twilight Girl @ 16.03.2025 21:18Esmu vairākkārt aizdomājusies kapēc Elīnai nav mēnešreižu tas nav no neēšanas ,bet gan no stresa, jo viņa ir mentāli slima. Domāju viņai ir tā depresija tāpēc viņa tā itkā močī ,bet es domāju ilgi viņa tā nepavilks ja viņa nesapratīs kad reāli sevi izdedzina .Jo ar laiku viņai var būt izdegšanas sindroms viņa pēc gadiem jauna ,bet visu mūžu nevarēs pavilkt to visu. Domāju ar laiku tas itkā" veiksminieces" stāsts beigsies bēdīgi ja viņa neiklausīsies sevī un nebeigs tā skriet ar savu močīšanu jeb strādāšanu. Es viņas vietā jau sen būtu izvertējusi kas ir svarīgs . Domāju paņemtu mierīgu dzīvi atgrieztos vis un varētu tikt pie otra bērniņa .
Es neņemos spriest par puikas veselību, bet arī manā paziņu lokā ir bijuši bērni, kas līdz pat 4 gadiem nerunā īsti sakarīgi. Ir vēsti uz pārbaudēm, visur kur, bērni veseli un viss ir kārtībā, bet ar runāšanu problēmas.BURUNDUKS iignais @ 16.03.2025 19:36neviens EEG rezultātus uzreiz nesaka. Neticu, ka Naurix neuzfilmētu gājienu uz Vienības gatvi.
...
Bet izskatās, ka Nauris uz PL aizlaidis, tāpēc uzreiz Didras mamaša klāt, maķ taču nepaliks nevienu brīdi viena pati ar savu dēlu. Un arī tajos kūkas taisīšanas video, viņa tik formāli un garlaikoti sarunājas ar to puiku kamēr viņa tur čivina. Bet, jā vārdus viņš pat elementārus, diemžēl nemāk..bēdīgi, ka vecākiem tik ļoti vienalga..
Ranika @ 16.03.2025 19:21X-ā nejauši izmeta to, ko Ņuris bija sabāzis apenēs ??
https://x.com/TaraBull808/status/1901068725983604780
neviens EEG rezultātus uzreiz nesaka. Neticu, ka Naurix neuzfilmētu gājienu uz Vienības gatvi.brunettte @ 16.03.2025 18:48nu caureja ir caureja, tas ir skatījumiem. Bērna problēmas izlikt ir pavisam kas cits
es nevienu bērnu tomēr neņemtos apsaukāt, bet nu okEverests @ 16.03.2025 15:27varbūt, bet viņi nav radījuši iespaidu, ka kaut drusku tas bērns rūp viņiem. Kā arī, pēc lor ieteikuma, likt mazāk multenes, viņi viņu sedina vēl vairāk pie multenem, kā arī neliekas, ka Džeisons apmeklētu kādu PII. Taka variants, ka viņš turpina augt kā mauglis, nevis trīs reizes vests jau pie speciālistiem, ir ticamākais.
nu caureja ir caureja, tas ir skatījumiem. Bērna problēmas izlikt ir pavisam kas citslatvjubarbija @ 16.03.2025 15:54
Nuuuu... ja viņi var publiski dalīties ar caureju, tad kāda jēga kaut ko citu slēpt
kas tur ir noticies? 🤔brunettte @ 16.03.2025 14:17Pēc kā tieši tiek spriests, ka viņš nav vests nekur otro vai trešo reizi vēl? ja Tev ārsts pateiktu sliktas ziņas, Tu arī skrietu un izkladzinātu to visai pasaulei?
pie neirologa bija, tas aizsūtīja tālāk pārbaudīt dzirdi, ar to viss Ok. Un EEG tur nav ,visticamāk, bijuši, jo nav radīts. Ieteica samazināt ekrāna laiku (jopcik, teorētiski 2 gadniekam, vienīgajam bērnam un vēl ar aukli, tādam vispār nevajadzētu būt) un vest uz bd. Gada tēvs aizveda tikai dzirdi pārbaudīt, pietiek. Čupa ar māmuļām sarakstīja, ka tas normāli, ka bērns nerunā.NIKOLAA @ 16.03.2025 14:03tie, kam ir nauda, ved par maksu, vidēji neirologs 60-70 eur un tik var jau pēc pāris dienām
Krāptgribsoni @ 14.03.2025 22:41Uzkāpt uz skatuves bez biksēm #nextlevel. Amizants outfits ?
Kirbis32 @ 15.03.2025 11:37
Interesanti ko tad Gobzems neizliek info pa to ,ka Nauris Dubaja pisies ar to Kralovu. Mož ar to kleitu grib atkal no Naura dabūt naudu?? Visiem zināms ka tās sarakstes Kralovam par tikšanos un mīlas priekiem bija ar Nauri.
Cerams drīz pidara gājieni nāks gaismā.?
brunettte @ 16.03.2025 14:17Pēc kā tieši tiek spriests, ka viņš nav vests nekur otro vai trešo reizi vēl? ja Tev ārsts pateiktu sliktas ziņas, Tu arī skrietu un izkladzinātu to visai pasaulei?
varbūt, bet viņi nav radījuši iespaidu, ka kaut drusku tas bērns rūp viņiem. Kā arī, pēc lor ieteikuma, likt mazāk multenes, viņi viņu sedina vēl vairāk pie multenem, kā arī neliekas, ka Džeisons apmeklētu kādu PII. Taka variants, ka viņš turpina augt kā mauglis, nevis trīs reizes vests jau pie speciālistiem, ir ticamākais.brunettte @ 16.03.2025 14:17Pēc kā tieši tiek spriests, ka viņš nav vests nekur otro vai trešo reizi vēl? ja Tev ārsts pateiktu sliktas ziņas, Tu arī skrietu un izkladzinātu to visai pasaulei?