es tavas kājas gribu redzēt, goda vārds.😂Kotulūr @ 02.04.2025 19:31Redzējāt, kāds tai kazai celulits. Fu ble
CallMeAnnika @ 02.04.2025 15:58Dāmas, cik daudzām no jums vīri neko neiebilstu un pat priecātos, ka jūs visur novelkat/nolaižat bikses? Ne tikai mājās, bet arī sabiedriskās vietās. Manējais man uzšautu, jo 1. visiem tas nav jāredz, 2. ir jāievēro pieklājības normas.
Man Naura un kalpones vietā būtu kauns no Elīnas, bet, ja Nauris neko neiebilst un kalpone paliek tur strādāt, tad jau viņiem tas šķiet ok.
:D:D:D:D :D:D:D:D :D:D:D:D :D:D:D:D :D:D:D:D :D:D:D:D un uzacis pirmajā video :D:D:D:D :D:D:D:D :D:D:D:D :D:D:D:DCallMeAnnika @ 02.04.2025 16:08https://failiem.lv/u/pevk4edhd31. Elīna: Ir vietas, ko tu Triperdvaizorā neatradīsi. :D :D
2. Elīna rāda un stāsta, ka Nauris pasūtījis Chia pudiņu, un Elīna esot pasūtījusi kūku, kafiju un burito. Nākamajā kadrā Nauris jau rij Elīnas burito. :D :D
Elīna vismaz var izdzīvot savu sapni - būt par modeli savā Elyndi. Neviens cits uzņēmums viņu neņemtu, pat ja piemaksātu. :D Šeit arī ir atbilde, cik "laba" modele ir Elīna.magdalena333 @ 02.04.2025 16:08Smieklīgākais, cik Elīna reizes ir pieminējusi, ka Nauris esot greizsirdīgs??? Mans virs nav no greizsirdīgajiem, bet kaut ko šādu viņš nepieļautu nekad, viņš aiz kauna zemē ielīstu un, ja es šādi sevi pazemotu un visu ģimeni jau sen būtu šķīries, nekādu lupatu tirdzniecība nav tā vērta, lai Tu sevi publiski atrādītu ar nolaistām biksēm. Modele, biznesmene viņa, nekas vairāk kā visas pārējās, kas sevi tagad dēvē par Onlyfans modelēm.
Dāmas, cik daudzām no jums vīri neko neiebilstu un pat priecātos, ka jūs visur novelkat/nolaižat bikses? Ne tikai mājās, bet arī sabiedriskās vietās. Manējais man uzšautu, jo 1. visiem tas nav jāredz, 2. ir jāievēro pieklājības normas.magdalena333 @ 02.04.2025 10:02Pēc kā viņa izskatās, tā seja tik ļoti sabojāta, un tam Naurim vispār uz viņu stāv? Tomēr viņš apprecēja pavisam citu sievieti, viņa ir izmainījusies uz visiem 180 grādiem, un noteikti ne uz labāko pusi, arī raksturā. Tur nav vispār nekāda sievišķība, kaut kāds vecis ar pieliktiem bumbuļiem? Un tas reklāmas veids paliek ar vien traģiskāks, nākamais level up ir arī novilkt apenes un arī izgriezt uz āru, lai visi redz, kas tad tur slēpjas tajās bezvīļu apenēs. Būtu labāk pie sava dēla braukusi, nevis savu pēcpusi atrādījusi visiem?
klusums. @ 02.04.2025 10:11https://failiem.lv/u/tkbutmx9vc
Didra saka, ka šo var vilkt kā peldkostīmu. Meitenes pērciet un izrādiet visu kārtīgi visiem. Īpaši kristieties, tas ir tieši priekš Jums.
Ja nopietni, tad cik ērti ie, kad visu laiku lien iekšā “tur” tas bodijs? Man šķiet, ka šādus tak vēl virs apakšbiksēm. ? vismaz es vienmēr bodijveidīgas augšiņas velku ar apakšveļu ?
es aī pasmējos, slaidinošie šorti🤣🤣Elin, tu vairs neko nevari izdomāt? Ja sievietei ir izmērs L vai lielāks, viņa uzvilks šos šortus, un hops, izmērs 36🤣🤣nē, Elin, tie šorti nepaslaidinās, bet izcels to, ko nevajadzētu izcelt. Kāds vēl tai muļķei tic? Un, Didrihsoni, tikpat aktīvi kā jūs "sportojat", varētu beidzot pievērsties savam bērnam, te Nauris runā, ka laiks skrien, jārūpejas par savu veselību, varbūt būtu laiks pievērsties Džeisona veselībai un attīstībai, nevis lūgt vēl vienu bērnu.Cik jūs tomēr esat riebīgi🤮🤮🤮🤮LabaDabaDa @ 02.04.2025 10:32
Kāpēc cilvēkam, kas savu ķermeni uzskata par perfektu un traki ar to lepojas, jāvalkā slaidinošie šorti? ?
izskatās diezgan briesmīgi… tā interesanti, tik daudz veic dažādas procedūras, bet iznākums tads bēdīgs… lūpas lielas, zods arī kkads dīvains un mati…overhorizon @ 01.04.2025 14:40https://failiem.lv/u/jgg6tjduea
Sliktāk laikam vairs nevar būt ar tiem matiem, sardelītēm un bumbiņzodu. Nedaudz sāk atgādināt "Zāģa" lelli
Rampampam @ 01.04.2025 23:03Kāpēc gan nepatirināties apenēs bez biksēm arī ekskursijas laikā? Check!